icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

apple_tree
22. črc 2017

@luciorlice Tak to je mazec, drzim palce, at to dopadne 🙂 Smulu uz jste si vybrali, tak ted by melo prijit zdrave miminko 🙂 Uzijte si dovolenou, znam dost lidi, co se jim dlouho nedarilo, pak odjeli na dovcu a tam se zadarilo 🙂

luciorlice
22. črc 2017

@katkas75
@apple_tree
Holky díky, taky věříme, že špatné jsme si vybrali a je čas na příjemné věci 🙂 Mrcha ráno dorazila se vší silou, tak aspoň v klidu odmenstruuju do odjezdu a máme před sebou krásných skoro 14 dní cestování po Azurovém pobřeží a Provence, už se moc těším 🙂 Jo a taky jsem slyšela o párech, které si přivezly z dovolené překvapení 🙂 No jo, změna prostředí, slunce, moře, nespoutanost...tak uvidíme 😀

malinkaelinka
22. črc 2017

Tak konec naději po 32 dnech je tady opět 1 DC... no nic... asi to mimco čeká až dostavíme a bude mít svůj pokojíček 🙂 🙂 🙂

luciorlice
22. črc 2017

@malinkaelinka Třeba Vás chce opravdu zastihnout připravené 😉

malinkaelinka
22. črc 2017

@luciorlice no asi jo 🙂 nenadelame nic... asi to má svůj čas... nebo je to znamení, že máme víc sexovat... no bránit se nebudu :D

maky_s
22. črc 2017

Ženy jak je možný, že jsem úplně na pěst?🙄 a to myslím fakt vážně, manžel mě asi za chvili vystřelí na měsíc nebo se výstřelim sama. 😢 kde co me fakt štve a neustále cítím ho*no v dome, na zahrade a nikde nic..

@malinkaelinka budu drzet palce, ono to snazeni ma take sve kouzlo😉

@luciorlice je mi lito, co vas potkalo.. Urcite uz to ted klapne, budu drzet palce. Dovca je na to super, proto je hodne mimi na jare 😉 hezky si to uzijte🙂

volfici
22. črc 2017

@luciorlice ahoj, to je teda zase smutný příběh 😟, snad se vše v dobré obrátí, dovolenou si pořádně užijte, třeba se to zrovna povede 😉🙏

katkas75
22. črc 2017

Tak mám tento měsíc po ovu,jsem 1dpo podle teploty,sex byl před dvěma dny a dnes,nějak jsme to "nezorganizovali" blíž k ovu,ale malá naděje je,ne?😀 Bylo by fajn,kdyby to vyšlo před těmi vyšetřeními😉 ale moc tomu nevěřím...

volfici
22. črc 2017

@katkas75 neházej flintu do žita, třeba se zadaří 😉

tynka07
23. črc 2017

@luciorlice ahojky a vitej u nas. Stejne jako Katkas75, tez verim na zazraky a na to, ze co ma se stat, tak se stane. Vam plne verim, a mpc preji, at vse dopadne co nejlepe. Ted uvidis, ten hlen muze byt zahnizdeni, zase by to nevysvwtlovalo ty bradavky 3 dny pred tim, ale uvidis ;) Jak jsi psala, telo si dokaze vyvolat priznaky, to jsem si zazila min.mesic sama :D . Tak uvidis, snad do tri dnu nic nedorazi ;)

tynka07
23. črc 2017

@luciorlice vazne, ale vazne te chapu. Min.mesic jak sem blila a myslela, ze jsem v tom, tak prisla kolegyne (uz 4. :D )s tim, ze jo bolej prsa a asi je v tom. Pak to dostala tak noc. Vcera jsme se videli po dlouhe dobe a rekla mi, ze se z niceho noc prpbrala v 1 rano a musela jist nakladacky, tak koupila test a je tehotna.
JENZE nechce. Je ji 41 a rikala, ze prpste nikdy nebude chtit druhe dite.

a pak to, kdyz ty si to moc prejes a nic a holka vedle twbe nechce a ma to :(

tynka07
23. črc 2017

@malinkaelinka To je skoda, ale tak jak pises, mate cas na to dodelat pokojicek ;)

tynka07
23. črc 2017

@maky_s mate zvirata? Tohle je hrozny, neznam to s hovnem ale s ,,cim si,, :D a mue to byt kdekoliv. Fakt musis vse prolezt. Nebo ze by tehu super cich?

katkas75
23. črc 2017

Holky,která tu měříte BT? Včera jsem psala,že je po ovu,protože mi teplota poskočila nahoru. Dnes zas extra nízko! Jenže den před tou vyssi teplotou jsem toho dost vypila - normálně dám tak skleničku vína,teď to byla asi flaška 😀 to by mohlo teplotu zvýšit ne? Nejde mi ani tak o to,kdy byla ovu,mám volno takže jsme se zaměřili spíš na sex nez na počítání 😉 jde mi o to,že se musim objednat na to vyšetření a teď nějak nevím,kdy to dostanu a musím tam co nejdřív volat😞 takže zvedne alkohol teplotu i o 0,3 stupně? Jinak všechny zdravím,držím palce, užívejte léta! A všemožně se snažte-snazme-uklidnit mysl😉

maky_s
23. črc 2017

@tynka07 mame psa, ale chodi nam na zahradu cizi kocky a to je fakt hnus.jak jsem kocky mela rada, tak ted je nesnasim. Ale treba nahoru do domu nechodí ani nas pes a taky jsem to tu citila. mame s nasima zahradu a nikdo nic necitil. Ja ten kocici smrad citila vsude..Tak nevim kde je chyba. Mam to asi v nose.Jsem dneska hotova, prcek budicek v 5:30 a pripada mi ze mrcha prijde, citim bricho. A jsem fakt hodne naladova protivna sama sobe..asi pms.. Odolavam testovani, ale zere me to co kdyby 😉 Rikam si hlavne ze by to musela byt super nahoda, aby se nam obe deti povedli na poprve..snazim se na to nemyslet, ale moc mi to nejde..a jak to vypada u tebe?

luciorlice
23. črc 2017

@maky_s
@volfici
@tynka07
Holky, děkuju za podporu, moc si toho vážím 😘
Pravda je taková, že ani nic jiného než doufat a věřit v zázrak nám nezbývá a hlavně myslet pozitivně. Naštěstí rodina ví, jaká je situace, tak se nevyptává a nestresuje nás tím. Dovolená bude super, máme s manželem rádi dobrodrůžo, už jsme procestovali Chorvatsko od.jihu na sever, s cestovkou jsme na kolech projeli Litvu, Lotyšsko a Estonsko, na svatební cestě jsme byli na vlastní pěst ve Španělsku na pobřeží, severně od Barcelony a teď Francie autem, spaní v kempu ve stanu, s pejskem, výlety na.kolech po celém pobřeží a pak do vnitrozemí po Provence...zjistili jsme, že nám to takto vyhovuje 🙂 A bylo by to krásné, vrátit se ze super dovolené a přivést si dáreček v bříšku 👶 Ale nechci se na to upínat, takže uvidíme, příroda snad ví, co dělá 🙂
Mimochodem ano, není nad ty holky, které otěhotní a nechtějí to nebo to ani neplánují, pak znám jednu, která si řekla, že chce mimčo a hned jí to vyšlo bez problémů, některé jsou těhotné málem pokaždé, když se otřou o chlapa že...je to nespravedlivé, ale to je.život a příroda, snad ví co dělá a každému dopřeje ve správný čas 🙂

volfici
23. črc 2017

@luciorlice to jste pěkně akční 👍😉

tynka07
23. črc 2017

@maky_s :D tak uvidis, udelej generalku a bude to, treba nekde neco najdes.
A nebo jak jsem psala, to muze byt i tehu 🙂 drzim pesticky, snad to vyjde 🙂

Ja :D strasne me boli podbrisek jak pri MS, teda o neco min, ale spis PMS, to sedi. Stejne tak mne bolej prsa, takze PMS jak blazen, tak mozna dojde. Jen je to brzy, jsem cca 8DPO a do MS mi zbyva porad tyden :O takze je mozny ze dorazi driv. Ale citim ji potvoru 😒

tynka07
23. črc 2017

Holky, trosku z joneho soudku, jaka kmena deti mate a jake by jste chteli dal??

My mame radi originalitu a netradicnost. Doma mame Ellie. Dalsi jmeno pro dalsi holcicku Zoe, Alicia, Anette, Aria a pro kloucka Noel, Matheo.

Jak to mate vy?

anetka9
23. črc 2017

@tynka07 hlasuju pro anette:D:D jinak mne se libi Mia a Ella🙂 ale asi budem daval lucinku..:D a pro kluky netusim..:D

slayc
24. črc 2017

Tak holky, dneska bílo, po třech dnech, takže na to prdim. Příští týden odjíždíme na dovču, tak si jí užijeme, na nic jiného se teď nebudu soustředit, mrchu očekávám naštěstí před dovolenou. Tak aspoň, že to vyjde takto 🙂

malinkaelinka
24. črc 2017

@tynka07 pro kluka Tadeáš, protože se mi strašně líbí Ted z HIMYM 🙂 🙂 a pro holku Anička, ale tam trochu váhám, protože přeci jen.. Anča dlanovka, za tou naší garáží Anča na mě doráží... ještě se mi líbí Eva, ale ta manželovi vůbec, on by chtěl zase Rozarku a to já nikdy...

Jinak musím říct, že manželovi to teď bylo asi dost líto, že jsem těhotná nejsem, když jsem to dostala, bylo vidět, že je zklamaný... asi mu to už fakt tika, mě naštěstí tolik ne.. co vaši chlapi? Taky si tolik přejí mrnouska?

malinkaelinka
24. črc 2017

@slayc Jeee ale tak třeba se to ještě vybarvi... preju příjemnou dovcu 🙂

maky_s
24. črc 2017

@tynka07 tak treba se taky zadarilo, proto boli bricho drive.
Ja jsem dnes nevydrzela a testla rano a neco tam vidim..☺doufam, ze jestli tam je mimi, tak vydzi..
Jinak mate vybrana krasna jmena..ja bych hrozne rada elenku, ale manzelovi se nelibi. U prvniho jsme holcici meli Anetku. Ale ondra nam ukazal jasneho pindika, mam ho zdokumentovanyho..🙂

luciorlice
24. črc 2017

@tynka07 U nás už dlouho vede Eliška, jednou to tak manžel plácl a od té doby jsme si ma to zvykli, že to tak asi zůstane 😀 Kluka nemáme, protože prostě počítáme s holkou 😀 Znáte to počítání pohlaví miminka dle výměny krve po sedmi letech? NA dalších 5 let máme holku 👧

maky_s
24. črc 2017

@luciorlice ja jsem to nekde pred x lety videla, ale ne kazdemu to vyslo 🙂taky bych rada holcicku..Eliska je krasne jmeno, ale my jich uz mame v okoli hrozne moc..

maky_s
24. črc 2017

@tynka07 muzu se jeste zeptat, co je potreba, aby dali diteti neobvykle jmeno?myslim urady atd..

apple_tree
24. črc 2017

@tynka07 Tak my zase oba chceme kluka a tam se shodneme i na jmenech, mame pripravene Matej nebo Jachym, na holcicim jmenu se neshodneme snad ani na jednom, mne se libi Ema, Zoe, Lola, Anita, ale ani jedno u muze neprojde... JInak ja dnes nebo zitra ovulace, tak drzte palce 🙂

tynka07
24. črc 2017

@slayc ja sem dnes mela taky takovy svrchu tuseni, abych si udelala test. Ta prsa mne fakt dost boli a to bricho taky, ale jako ty, naprpsto snehobilo, ale jak jsem psala, cekala jsem to, takze me to ani nezasahlo, jen to bylo divny.
Ty si pekne uzij dovcu ;) a jestr uvidis

tynka07
24. črc 2017

@malinkaelinka taky jsem chtela Teda 🙂 jen mi pak vadilo, ze to ke jedno z nejcastejsich jmen, tak jsem od toho upustila..
Hele na kazde jmeno se da udelat neco :D takze to si asi nevyberes.

A jak to nese chlap. To je zvlastni u nas. Nejdriv mi rekl ano, pak z nej vypadlo, ze ma strach a moc nechce, tak tomu dame cas.
Ted predevcirem jsem mu rekla, at si vezme sprcku, ze nechci mimo sama, ale chci aby to bylo obpustranne a na to mi rekl, ze ani omylem a ze se mnou dalsiho prcka chce a strasne me to nabilo 🙂 . Po pravde jak to cele chodi, nema podle mne ani paru (pp pravde ja do ted taky nevedela :D jen zaklad :D )a asi mu to radsi ani rikat nebudu :D ... Proste u nas je to vazne neco 🙂 ... Ale ted mame tak uzasne obdobi, ze je mi to fuk 🙂 hlavne ze to tu klape, tot zaklad vseho 🙂

A uvidis ;) sice hodiny tikaji, ale jen tak snad nedotikaji a cas bude.

Drzim palecky!!!

Strana