icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katy48
14. led 2018

@natysnovec ja ho měla v těle 6 dni 7 den sněhobílo

kaitinka
14. led 2018

Dotaz: citily jakoukoliv "zmenu" v prsou pri otehotneni jeste pred ocekavanou MS a popripadne jakou?

natysnovec
14. led 2018

@katy48 uvidime no...ja ho mam 7 den..kdyz pocitam i pondeli...🙂

hlasimse
14. led 2018

@kaitinka Mě prsa pobolívala už od ovulace...

bajunka
14. led 2018

@natysnovec tak to jsme uplne stejne,jsem se spletla,pichli mi to taky v pondeli...🙂

katmir
14. led 2018

@kaitinka Já ano, ale měla jsem to cca od 3.dpo a byla bolestivá. Teď to samé, jen hodně citlivé bradavky. Končím 6.tt a prsa mám větší, musela jsem vytřídit podprsenky a bolí stále.
Tak držím palečky, ať už se dočkáš. 😉

natysnovec
14. led 2018

@bajunka a jak si na tom ted?

bajunka
14. led 2018

No cekam co bude 🙂,dnes jsem 19DC,a testovat TT nejdriv pristi nedeli...

natysnovec
14. led 2018

Ja uz testuju a slabnou...akorat mi neni dobre...prsa me boli(resp.bradavky na dotyk,bricho,choeim furt curat a od vecera me pali zaha...tak nevim🙂

sarivojvodova
14. led 2018

Holky prosím jsou silnější nebo ne? Myslíte ze přijde ovulka ?

natysnovec
14. led 2018

@sarivojvodova jsou..ale prijde mi ze 13-14.1 jsou stejne.

sarivojvodova
14. led 2018

@natysnovec Je to cely Divny. Ale délka cyklu u mě je 34 dni tak počítám ze bude 20-21 dc ovulka

natysnovec
14. led 2018

@sarivojvodova ja to mam taky divnne😀😀

sarivojvodova
14. led 2018

@natysnovec Tak budeme mít divné tehu pak 😂🤷🏼‍♀️

natysnovec
14. led 2018

@sarivojvodova nebo tak...je dobry to moc neresit🙂ono to prijde...ale vy mate uz dve deticky ne?

sarivojvodova
14. led 2018

@natysnovec Já vůbec neřešila ty 2. Přišli hned a jsou od sebe rok, ale to 3. vůbec nejde. 🙈 Chceme ještě jedno, ale když nepůjde proste je peo nikoho jiného. 💙

maice
14. led 2018

@sarivojvodova Za chvili je to tam...vydrz!!!!😉😜

sarivojvodova
14. led 2018

@maice Začínám te podezirat z čarodějnictví 😂😂

kaitinka
14. led 2018

@katmir dekuji 🙂 me sice vyslovene neboli, ale dnes mi v nich obcas jemne pichlo a mam pocit, ze mam citlivejsi bradavky a vlastne cela prsa nez obvykle. Ale nejvic citim podbrisek.. A to jsem dnes teprv 6 DPO.. Ale 4 DPO me chytali do podbrisku slabsi krece. Ted citim takove pnuti jakoby a hlavne kdyz sedim v mirnem predklonu..

maice
14. led 2018

@sarivojvodova No tak vo tom zadna!!!! 😜😘😈
P.S. Mas krasny kluky...prikladam ty sve

sarivojvodova
14. led 2018

@maice Dekuju moc. Bože to jsou bobanci a jeden jak Druhej 😍😍😍 Jezis 💙 a 3. měla by jai radost z holcicky?

bajunka
15. led 2018

@natysnovec ja se moc nesleduju, neni cas 🙂 ke vsemu jsem ted docela nachcipana, takze se spís kuryruju. Jinak mam taky PCO a stimulace clostilbegytem, ted je to treti mesic takze posledni...(teda bormalne je tri mesice pauza a pak se zas můze na tri mesice nasadit,ale rekli jsme si ,ze do toho uz nepujdu, proste to nechame na prirode... a dej se vule bozi, ale my uz taky deti mame...

maice
15. led 2018

@sarivojvodova No to vis,ze by se mi holcicka libila...ale kluci jsou taaaak super. Takze...stejne to neovlivnim ;) A jsko spravna Sybilla rijam,ze to budou kluci dvojcata :D

darkwitch
15. led 2018

@maice jen aby sis je neprivolala 😀

darkwitch
15. led 2018

Ja mam někde mezi ovu a ms a zatím jsem v klidu, tak uvidím jak se budu nervovar za par dnů. Ale věřím ze tento rok uz bude úspěšný tak snad mě nezklame 😀

maice
15. led 2018

@darkwitch Nevadilo by mi to...myslim,ze ve skrytu duse si je i preju 🙂

pavlina30
15. led 2018

Holky už jsem se tu ptala ale odpovědi jsem se nedočkala tak to skusím znovu.Dnes mi přišel Drmek chci ho začít ode dneška brát stačí jedna tableta denně?Nebo jak jste ho brali vy?

bajunka
15. led 2018

Já brala od skončení MS 2tablety denně,po ovulaci už jen jednu no a až dorazí MS tak zas prestanu

natysnovec
15. led 2018

Ahoojky holky muzu se spis pridat k vam do konverzace???

maice
15. led 2018

@natysnovec Vitej

Strana