Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka tak to vubec nevim....🙁zkusila bych tehu
@natysnovec jak jsem psala TT mam jen jeden a dalsi se koupit se dalsi dostanu mozna ve ctvrtek,ale pokud bude moc nasnezeno,tak jeste pozdeji...mam jen ovu testy 🙂...
@natysnovec a co ty tvoje tehu testy?
@bajunka zatim sem dalsi nedelala ale neni mi dobre a mam zim ici...🙁
@bajunka a fuet se mi chce spat.🙁
@bajunka picha me vajecnik a poboliva bricho😢😢😭
Tak uvidis,treba jsou to priznaky nidace...
@bajunka To se mi nikdy nestalo,manzel na me krici s koupelny a ja krava co se deje a me doprala pracka ale nedala sem hadici do vany...takze vytopeno!!!Vsude...co se seknou deje😭😭😭
@natysnovec ajeeejej je to neprijembe, ale nejde o zivot 🙂
@fanunka To kazdopadne...
@natysnovec ahoj, jdu se na tebe podívat. Jak to vypadá dnes? Testy bílé nebo se už něco rýsuje?
@rosalline docela se m styskalo....byla si tam nejnormalnejsi...a alespon si me nevyhazovala....vcera rano nic vecer poz.a dneska sem myslela ze neg rano ale kdyz sem odpo prijela z brigady a jeste jednou sem se jukla byl pozit.Ale hooodne slaboucce....noki me bricho..jako me tam picha...nalada nic moc...bilej vytok...tak nvevim..
@natysnovec no tak to vypadá velmi nadějně :o)))))))))))))))))). Jsem moc zvědavá na zítřek. To by bylo doma slávy :o))), že se takhle rychle podařilo, viď?
@rosalline my se snazime uz pul roku....
@rosalline Ale neni to brzo??
@natysnovec říkala jsi, že je to hrozně slabounké....ale když si jsi jistá, že ovitrelle už byl včera z těla pryč...... jako je to brzy, ale můžeš být jedna z těch výjimek, kterým test ukáže těhotenství už takhle brzy...
@rosalline aha...fakt to bylo slaboulinky...
@natysnovec ahojky jsem na tom jako ty 🙂 cekam na to kdy budu moct udelat TT ovitrelle byla pichnuta 9.1.2017 a kdy ty? Ja nejsem odvazna si udelat test nejak brzy bojim se dalsiho zklamani snazime se vic jak rok
@navrael Ahojky kocko,8.1.2018
Ja si ho dělala vcera a dneska a dneska taky a slabooooulince poziti....ale pred tim pepino test a ten negativ...tak uvidime.
@navrael
natysnovec
•
Dnes v 18:33
Ja si ho dělala vcera a dneska a dneska taky a slabooooulince poziti....ale pred tim pepino test a ten negativ...tak uvidime
Moc drzim palecky musi to byt nadhernej pocit, schvalne dej vedet jestli bude silit a ja napisu az budu delat TT, necham to az na pristi tyden:D jsem hrozna
@navrael Teke ti drzim palecky....uvidime do bude...snazime se pul roku. .
@navrael Nadhernej pocit by to byl kdyby to bylo 100%...zatim si myslim ze je vse ve hvezdach.
@natysnovec tak držím pěsti jako blázen, ať ti to zítra sílí
@rosalline Kez by😢
@rosalline A jak jsi na tom ty??
@rosalline A neni to zitra brzo?

@natysnovec jako dnešní testy?
tak mohlo by to být už těhu,ale možná ještě i ovitrelle, těžko říct, já dnes zkusila jen ovu test a čárka je dost silná,ale právě si říkám jestli to nemůže být to ovitrelle ještě ...