icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
16. led 2018

@natysnovec jako dnešní testy?
tak mohlo by to být už těhu,ale možná ještě i ovitrelle, těžko říct, já dnes zkusila jen ovu test a čárka je dost silná,ale právě si říkám jestli to nemůže být to ovitrelle ještě ...

bajunka
16. led 2018

TT mam jen jeden tak si ho setrim,tady je tve skutecnosti je to tmavsi...ale prave nevim...

natysnovec
16. led 2018

@bajunka tak to vubec nevim....🙁zkusila bych tehu

bajunka
16. led 2018

@natysnovec jak jsem psala TT mam jen jeden a dalsi se koupit se dalsi dostanu mozna ve ctvrtek,ale pokud bude moc nasnezeno,tak jeste pozdeji...mam jen ovu testy 🙂...

bajunka
16. led 2018

@natysnovec a co ty tvoje tehu testy?

natysnovec
16. led 2018

@bajunka zatim sem dalsi nedelala ale neni mi dobre a mam zim ici...🙁

natysnovec
16. led 2018

@bajunka a fuet se mi chce spat.🙁

natysnovec
16. led 2018

@bajunka picha me vajecnik a poboliva bricho😢😢😭

bajunka
16. led 2018

Tak uvidis,treba jsou to priznaky nidace...

natysnovec
16. led 2018

@bajunka To se mi nikdy nestalo,manzel na me krici s koupelny a ja krava co se deje a me doprala pracka ale nedala sem hadici do vany...takze vytopeno!!!Vsude...co se seknou deje😭😭😭

fanunka
16. led 2018

@natysnovec ajeeejej je to neprijembe, ale nejde o zivot 🙂

natysnovec
16. led 2018

@fanunka To kazdopadne...

rosalline
16. led 2018

@natysnovec ahoj, jdu se na tebe podívat. Jak to vypadá dnes? Testy bílé nebo se už něco rýsuje?

natysnovec
16. led 2018

@rosalline docela se m styskalo....byla si tam nejnormalnejsi...a alespon si me nevyhazovala....vcera rano nic vecer poz.a dneska sem myslela ze neg rano ale kdyz sem odpo prijela z brigady a jeste jednou sem se jukla byl pozit.Ale hooodne slaboucce....noki me bricho..jako me tam picha...nalada nic moc...bilej vytok...tak nvevim..

rosalline
16. led 2018

@natysnovec no tak to vypadá velmi nadějně :o)))))))))))))))))). Jsem moc zvědavá na zítřek. To by bylo doma slávy :o))), že se takhle rychle podařilo, viď?

natysnovec
16. led 2018

@rosalline my se snazime uz pul roku....

natysnovec
16. led 2018

@rosalline Ale neni to brzo??

rosalline
16. led 2018

@natysnovec říkala jsi, že je to hrozně slabounké....ale když si jsi jistá, že ovitrelle už byl včera z těla pryč...... jako je to brzy, ale můžeš být jedna z těch výjimek, kterým test ukáže těhotenství už takhle brzy...

natysnovec
16. led 2018

@rosalline aha...fakt to bylo slaboulinky...

navrael
16. led 2018

@natysnovec ahojky jsem na tom jako ty 🙂 cekam na to kdy budu moct udelat TT ovitrelle byla pichnuta 9.1.2017 a kdy ty? Ja nejsem odvazna si udelat test nejak brzy bojim se dalsiho zklamani snazime se vic jak rok

natysnovec
16. led 2018

@navrael Ahojky kocko,8.1.2018

natysnovec
16. led 2018

Ja si ho dělala vcera a dneska a dneska taky a slabooooulince poziti....ale pred tim pepino test a ten negativ...tak uvidime.

natysnovec
16. led 2018

@navrael
natysnovec

Dnes v 18:33
Ja si ho dělala vcera a dneska a dneska taky a slabooooulince poziti....ale pred tim pepino test a ten negativ...tak uvidime

navrael
16. led 2018

Moc drzim palecky musi to byt nadhernej pocit, schvalne dej vedet jestli bude silit a ja napisu az budu delat TT, necham to az na pristi tyden:D jsem hrozna

natysnovec
16. led 2018

@navrael Teke ti drzim palecky....uvidime do bude...snazime se pul roku. .

natysnovec
16. led 2018

@navrael Nadhernej pocit by to byl kdyby to bylo 100%...zatim si myslim ze je vse ve hvezdach.

rosalline
16. led 2018

@natysnovec tak držím pěsti jako blázen, ať ti to zítra sílí

natysnovec
16. led 2018

@rosalline Kez by😢

natysnovec
16. led 2018

@rosalline A jak jsi na tom ty??

natysnovec
16. led 2018

@rosalline A neni to zitra brzo?