icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natysnovec
19. led 2018

@maice Citim takovy chvilkovy tlak v podbrisku....😢🙁

maice
19. led 2018

@natysnovec To je uplne normalni...embryjko se nori do sliznice,roste a deloha se zacina roztahovat ;)

natysnovec
19. led 2018

@maice kdyz sem se ted sprchovala vteply vode...bylo to divny ten tlak...a ted kdyz lezim tak dobry..

kladpol
19. led 2018

@kockakacka Hormonální jogu? Co to je to slyším poprvé 🙂. Tak to je super, že se tak rychle povedlo a jak dlouho jste se snažili? K lékaři jsem objednaná, tak čekáme 🙂

snazimese
19. led 2018

Ahoj holky, moc ráda bych se přidala mezi vás 🙂 S mužským se snažíme relativně krátce, teprv tři měsíce. Bohužel ani teď to nevyšlo a dorazila dnes mrška.. Minulý měsíc jsem měla asi anovulační.. Mohly by jste mi prosím poradit, co brát na podporu ovulace a podpoření těhu, aby se zadařilo v co nejkratší době? Budu ráda za jakýkoliv názor a radu 🙂

kladpol
19. led 2018

@fanunka Aha takže asi ověřit si jestli zabralo to nebo něco jiného co ☹. Jsem objednaná k lékaři tak čekám co všechno se dozvíme, ale nějak to chci podpořit i sama 🙂, ale nechci to zase přehánět, už tak trochu začínám vyšilovat, že pořád nic.

kockakacka
19. led 2018

@kladpol zadarilo se 7.cyklus ale dohromady to trvalo od května do prosince, mela jsem cykly i 42 dni :/ tady o hormonální joze, na YouTube jsou i ukázky, kde si to muzes keep predstavit a dává to logiku, myslim, ze u me melo velky vliv to dýchání do bricha ..na těchto stránkach mas i recenze žen, co byly na kurzu a většinou se do 3m zadarilo 🙂 nam druhy cyklus po kurzu

natysnovec
20. led 2018

@maice ahojky tak uz mam pozitivni i 25 test...takze holky zaver?Myslite ze furt nemam vyhrano?

darkwitch
20. led 2018

@natysnovec vyhrano neni nikdy ale muzes se pro tuto chvili povazovat za tehotnou 🙂

natysnovec
20. led 2018

@darkwitch Tak dekuji...nechci nic zakriknout ale nemam sklony k potraceni apod....delaly nam krev profil,geneticky profil a ja nwm co vsechno...tak snad😁😁

tynka07
20. led 2018

@snazimese ahojky snažilko 🙂
3 měsíce je zatím dobrá doba 🙂 ... pokud se zajímáš o věci, co by ti pomohli tak za spoustu žen doporučuji DRMEK. Podporuje ovulaci (vyrovnává hladiny hormonů) a hlavně zvyšuje sliznici, což zvětšuje šanci, že se oplodněné vajíčko udrží (často, ale doopravdy často se stane, že se vajíčko oplodní, ale nezvládne se uchytit a odchází s MS a žena o tom ani neví), takže to je taková pojistka ... znám spousty žen, které cca do 3 měsíců otěhotněli. Držím palečky, mne se díky němu zadařilo 2.cyklus co jsem ho brala (první ani ne celý :D ) ... hodně štěstí 🙂
Jinak kdyby jsi chtěla, tak je to Drmek Forte a seženež ho na netu

tynka07
20. led 2018

@kaitinka ... jestli chceš něco na podporu ovu + podporu těhotenství, tak než Gynex doporučuji spíše Drmek Forte ;) ... vyrovnává hladiny hormonů pro ovulaci a zvyšuje sliznici, takže při zahnízdění má malé větší šanci.
Já k tomu brala i ten Gynex, ale měla jsem to pro srovnání MS, kdy jsem ji měla i 56 dní. Jako není to špatný, ale klidně bych zkusila nejdřív ten drmek, jestli máš cykly v pořádku.

tynka07
20. led 2018

@snazimese a ještě, pokud chceš vědět jak na to jsi (myslíš si, že jsi měla asi anovulák), tak není nad měření bazální teploty či zkoumání sama sebe (hlen a čípek). Dost se toho o sobě dozvíš a vážně budeš vědět kdy co je, či není

tynka07
20. led 2018

@bajunka ahojky 🙂 já se mám teď už fajn, nevolnosti atd je už za mnou a konečně taky začínám užívat to těhotenství 🙂
Tak držím palce, ať ty 3 měsíce stojí za to a povede se, ale je super, že máš záložní plán 🙂
Ale určitě se ti povede... pokud pojedeš bez hormonů, tak zkus alespoň ten drmek ;) a uvidíš... přeju moc štěstí, ať se zavede ... a určitě zavede 🙂

tynka07
20. led 2018

@kaitinka já už jsem ti to tu psala xkrát ...nejde o to, že si hlava vytvoří bolest, což by nedělala, když je ti to nepříjemné, ale pro ten pocit, že jsi těhu... což znamená, že za tu bolest jsi ráda.
Jestli tě to více zajímá, tak tady je třeba i jeden z x desítek článků: https://www.maminkov.cz/tehotenstvi-zdravi-a-be...
Tak si to přečti, že si to nevymýšlím a je to možné

Jinak sice tu píšeš, že se nesleduješ, ale už x měsíců tu vždy píšeš, že ti je toto a tamto a je to měsíc co měsíc, takže i když ti to třeba nedochází, tak se sleduješ

... nechci tu dělat chytračku, nebo se s tebou hádat. Je to těžký se snažit a nic, to sama vím a ví to tu asi hodně holek, ale tím že sama jsem si tímto prošla, tak se ti snažím pomoct, zkus to brát spíš takhle
A než se věnovat všemu po ovulaci, tak se spíše tomu věnovat před ovu či během cyklu
Držím palce... kdyby ti to vadilo, napiš mi to a vyjadřovat se k tobě už nebudu, nemám s tím problém ;)

tynka07
20. led 2018

@hlasimse já sem o tomhle i dost četla, tím že jsem si to sama prožila a zajímalo mne jak se to může stát a úžasně jsi to popsala :D
Jinak to je pak super, to už si neměla ani ducha ale pořádnou čárku ne?? 🙂 Není nad toto překvapení :D ... kolikátý teď vlastně jsi??

jitulka23
20. led 2018

@tynka07 při užívání toho drmku-měla jsi nějaké vedlejší účinky? Asi vyzkouším ten drmek forte.

natysnovec
20. led 2018

Holky poradte jak hoodne skodi nosni kapky....mam desnou rymu a nemuzu ani dychyt kdyz si nestriknu,potom mam uplne rozpraskane rty...zjistily mi vetsi sliznici proto mi tak hoodne ucpava nos....co mam delat

natysnovec
20. led 2018

Jo a mam pozitivni test na tehu digi,10 citlivost i 25 citlivost.

maice
20. led 2018

@natysnovec Urcite se v tehotenstvi nesprchuj horkou vodou!!!! Hrozi potrat. Jinak jakekoli tlaky,cujani tahani,pocit na ms jsou normalni. Drzim palce ;)

natysnovec
20. led 2018

@maice to ne davam si takovou teplou ale ne uplne horkou...dneska mi vysel 25 test...

sarivojvodova
20. led 2018

@maice Ty Jo a já u obou těhotenství vodu přes 40 😂

sarivojvodova
20. led 2018

@natysnovec super ze testy vychází ❤️👍🏻

sarivojvodova
20. led 2018

Jinak holky mě ovulace vůbec nepřichází. S manželem jsme se dohodli ze končíme. Máme 2 děti a 8. cyklus už se snažit nechcem. Jdu až dorazí ms pro telisko a zkusíme to za 5-8 let. Je mi teprve 22 a manželovi 30. Času máme dost.

natysnovec
20. led 2018

@sarivojvodova dekuju v po jdu na krev....tak uvidime zda hodnoty stoupaji.

sarivojvodova
20. led 2018

@natysnovec Budu nás tebe myslet

natysnovec
20. led 2018

@sarivojvodova ja myslela ze mas dvojcatka...🙂🙂🙂

natysnovec
20. led 2018

@sarivojvodova dekuju....❤️❤️❤️

natysnovec
20. led 2018

@sarivojvodova Jsi moooc hodna...