icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

mandarinka90
22. led 2018

@jitulka23 taky tomu dáváme poslední měsíc, pak začneme řešit.. Tak držím palce 🙂

navrael
22. led 2018

Holky tak dnes 11-12 DPO na testu bilo, je na to jeste brzy? Ani jsem ho nedelala z ranni moci, ale ted odpoledne, uz dva dny me boli bricho jako kdyby uz prisla ms a prsa me boli, mam 5 dnu do ms, nejak si nejsem jista jestli mi takhle neni vzdy pred menstruaci

maggie_
Autor odpověď smazal
snazimese
22. led 2018

Holky, jeste dotaz: kdy mam zacit delat OT, abych zjistila kdy mam ovulku a do kdy ovulka prijde po pozitivbim OT?

cimon
Odpověď byla odstraněná
maice
22. led 2018

@snazimese Ovulace prijde 12-24 hodin po nejsilnejsim testu. A testovani zalezi na kazdem. Pokzd testujes poprve,zkus hned po skonceni, obvykle vsak staci id 10-12 dc ;)

eillie
22. led 2018

Ahoj holky, dnes jsem byla u Dr. na folicumetrii levý vaječník 2 malé foliculy jeden 10,5mm a jeden 9,5mm, pravý úplně prázdný. Jsem 13dc a druhý měsíc po stimulaci Clostikem 1-0-1 , myslíte, že je šance, že ještě dorostou?? 😞 Ale rekvapila mě vysoká sliznice 9mm, toto podle mě dřív dostanu než přijde ovu...

apple_tree
22. led 2018

@darkwitch Ty jo, tak to uz je hodne slusna carka, velka gratulace 🙂

apple_tree
23. led 2018

Ahoj holky, asi uplna blbost, ale myslite, ze by se mohlo zahnizdeni projevovat zvracenim? Ovulaci jsem mela minuly ctvrtek nebo patek, dneska rano v pet jsem se vzbudila, protoze se mi udelalo hodne zle a bezela jsem na zachod, ze budu zvracet. Nakonec jsem nezvracela, nejak jsem to udychala, ale pusa plna slin a tak. Pak jsem to v posteli jeste na chvili zaspala, ale ted se mi dost mota hlava, zaludek mam na vode, porad mam pocit, ze budu zvracet. Ani jsem nesla do prace (muzu pracovat z domu). Jinak mi nic neni, mam chut jist a jsem upne v pohode jinak. Z jidla pochybuju, ze to je, jednak jsme s pritelem jedli uplne to stejna a jime zdrave, nemela jsem nic, z ceho by me mohlo byt zle.

fanunka
23. led 2018

@apple_tree zkus ovu test 🙂

dasa.77
23. led 2018

@apple_tree těžko říct, může to být i střevní chřipka....teď to všude řádí

apple_tree
23. led 2018

@fanunka Zadny doma nemam 🙂 Jako ja si nechci nic namlouvat, jen, ze se mi to nikdy nestalo. Holt si budu muset minimalne jeste tyden pockat, ms ma prijit az 2.2. A pristi pondeli jdem na konzultaci do car :D

dasa.77
23. led 2018

@apple_tree tak třeba už ani nedorazí 😉 Nebyla bys první,komu se to tak stalo 🙂

tynka07
23. led 2018

@apple_tree hele vis, ze mozny je vsechno 😂 ale tez ti preju, at to neni ta strevka, ale at te uz poradne prohani mimco 🍀💋

tynka07
23. led 2018

@darkwitch
@maice
Holky nebojte, i na vas se dostanw. Ve fronte jste uz dlouho, takze tam pro vas nekde nejake taky musi byt 🙂
Pomahate si nejak??
Jinak novy rok plny novych prilezitosti ceka na vas :*

maice
23. led 2018

@tynka07 Ja tento mesic clostilbegyt a po ovulaci ( jestli ji chytim) utrogestan... mam strasne dlouhy cyklus,ovulaci az kolem 25 dne a kratkou lutealni fazi :(

apple_tree
23. led 2018

@tynka07 Mne je jasne, ze z toho zas prd bude :D Strevka nevim, bricho me neboli, ani jsem se nepotento a zvraceni snad taky zazehnano. Normalne jsem si dala snidani a uz premyslim, co sezeru na svacinu :D Ja uz se tesim k tomu doktorovi, upinam se k tomu, dnesni nevolnost je podle me jen naschval meho tela 🙂

tynka07
23. led 2018

@maice jeje :( ale jsi nejak sledovana od dr ne??

tynka07
23. led 2018

@apple_tree chapu to, naprosto ... Ale tenhle pristup je asi nejlepsi. Kolik DPO jsi??,

maice
23. led 2018

@tynka07 No po mimodeloznim tehotenstvi jsem pozvana az na brezen :(

apple_tree
23. led 2018

@tynka07 Nevim presne, ovulace byla ve ctvrtek nebo v patek. Teplotu nemerim a testy taky nedelam, vychazim jen ze zkusenosti z minulych mesicu, hlenu a bolesti.

vapka
23. led 2018

Ahoj holky, mám 8DC a rozjíždíme akci třetí miminko, všem držím palce, ať máme co nejdříve pěkné pruhy na testech 😀

sarivojvodova
23. led 2018

Holky jsem 3DPO a mám 4-5 kapel krve na kalhotkách to je co zase?? 🤔

apple_tree
23. led 2018

@sarivojvodova Ze by uhnizdovani? 🙂

sarivojvodova
23. led 2018

@apple_tree Fakt? Já to nikdy neregistrovala ani u jednoho 😀

maice
23. led 2018

@sarivojvodova Ty jo...na uhnizdovani to je dost brzy...ale muze to byt cokoli- hematom,praskla cevka??? Ty jsi ukaz :D

sarivojvodova
23. led 2018

@maice Nikdy jsem to neměla a tenhle mesic pořad 🙄 se na to 💩

tynka07
23. led 2018

@maice Az jo?? Ale do te doby muzete zkouset... To je divny, ze to neresi :/
@apple_tree taky mi to prijde brzy... Ale priroda je priroda. Nemohla ses treba jen ppranit??

eillie
23. led 2018

Holky prosím o radu, kam v Praze můžeme jít s přítelem na spermiogram a kolik se doplácí?

stuplakova
23. led 2018

@kladpol To tě chápu s tím umělým oplodněním. Není to sranda. Děkujeme 🙂, moc se nám to jméno líbilo a už dlouho jsem ho moc neslyšela 🙂, malá je zlatíčko, později chceme ještě jedno a budu to brát zase. Brali jsme to oba. Nevíme komu z nás to více pomohlo nebo zabralo, ale hlavně že to zabralo 🙂. Úplně ti rozumím, mě z toho taky začínalo hrabat, hlavně všichni kolem těhotné a my pořád nic. Snažili jsme se něco přes rok, pak už jsem to nemohla počítat.

Strana