Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky tak dnes 11-12 DPO na testu bilo, je na to jeste brzy? Ani jsem ho nedelala z ranni moci, ale ted odpoledne, uz dva dny me boli bricho jako kdyby uz prisla ms a prsa me boli, mam 5 dnu do ms, nejak si nejsem jista jestli mi takhle neni vzdy pred menstruaci
Holky, jeste dotaz: kdy mam zacit delat OT, abych zjistila kdy mam ovulku a do kdy ovulka prijde po pozitivbim OT?
Ahoj holky, dnes jsem byla u Dr. na folicumetrii levý vaječník 2 malé foliculy jeden 10,5mm a jeden 9,5mm, pravý úplně prázdný. Jsem 13dc a druhý měsíc po stimulaci Clostikem 1-0-1 , myslíte, že je šance, že ještě dorostou?? 😞 Ale rekvapila mě vysoká sliznice 9mm, toto podle mě dřív dostanu než přijde ovu...
Ahoj holky, asi uplna blbost, ale myslite, ze by se mohlo zahnizdeni projevovat zvracenim? Ovulaci jsem mela minuly ctvrtek nebo patek, dneska rano v pet jsem se vzbudila, protoze se mi udelalo hodne zle a bezela jsem na zachod, ze budu zvracet. Nakonec jsem nezvracela, nejak jsem to udychala, ale pusa plna slin a tak. Pak jsem to v posteli jeste na chvili zaspala, ale ted se mi dost mota hlava, zaludek mam na vode, porad mam pocit, ze budu zvracet. Ani jsem nesla do prace (muzu pracovat z domu). Jinak mi nic neni, mam chut jist a jsem upne v pohode jinak. Z jidla pochybuju, ze to je, jednak jsme s pritelem jedli uplne to stejna a jime zdrave, nemela jsem nic, z ceho by me mohlo byt zle.
@fanunka Zadny doma nemam 🙂 Jako ja si nechci nic namlouvat, jen, ze se mi to nikdy nestalo. Holt si budu muset minimalne jeste tyden pockat, ms ma prijit az 2.2. A pristi pondeli jdem na konzultaci do car :D
@apple_tree hele vis, ze mozny je vsechno 😂 ale tez ti preju, at to neni ta strevka, ale at te uz poradne prohani mimco 🍀💋
@tynka07 Mne je jasne, ze z toho zas prd bude :D Strevka nevim, bricho me neboli, ani jsem se nepotento a zvraceni snad taky zazehnano. Normalne jsem si dala snidani a uz premyslim, co sezeru na svacinu :D Ja uz se tesim k tomu doktorovi, upinam se k tomu, dnesni nevolnost je podle me jen naschval meho tela 🙂
@apple_tree chapu to, naprosto ... Ale tenhle pristup je asi nejlepsi. Kolik DPO jsi??,
@tynka07 Nevim presne, ovulace byla ve ctvrtek nebo v patek. Teplotu nemerim a testy taky nedelam, vychazim jen ze zkusenosti z minulych mesicu, hlenu a bolesti.
Ahoj holky, mám 8DC a rozjíždíme akci třetí miminko, všem držím palce, ať máme co nejdříve pěkné pruhy na testech 😀
@sarivojvodova Ty jo...na uhnizdovani to je dost brzy...ale muze to byt cokoli- hematom,praskla cevka??? Ty jsi ukaz :D
@maice Az jo?? Ale do te doby muzete zkouset... To je divny, ze to neresi :/
@apple_tree taky mi to prijde brzy... Ale priroda je priroda. Nemohla ses treba jen ppranit??
Holky prosím o radu, kam v Praze můžeme jít s přítelem na spermiogram a kolik se doplácí?
@kladpol To tě chápu s tím umělým oplodněním. Není to sranda. Děkujeme 🙂, moc se nám to jméno líbilo a už dlouho jsem ho moc neslyšela 🙂, malá je zlatíčko, později chceme ještě jedno a budu to brát zase. Brali jsme to oba. Nevíme komu z nás to více pomohlo nebo zabralo, ale hlavně že to zabralo 🙂. Úplně ti rozumím, mě z toho taky začínalo hrabat, hlavně všichni kolem těhotné a my pořád nic. Snažili jsme se něco přes rok, pak už jsem to nemohla počítat.

@jitulka23 taky tomu dáváme poslední měsíc, pak začneme řešit.. Tak držím palce 🙂