Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@ajulamamula Jezis to je uzasny, tak to drzim palecky a o to vic se na ten muj tesim 😍✊🏻
@dasa.77 Mivam to pravidelný po 28 dnech, ovulaci jsem nehlidala, já už jsem otěhotnění vzdala, protože jsme se snažili 4,5 let a nic.No ale ovulaci mivam mezi 14 az 16 dnem a to vychází právě na tu dobu, kdy jsme měli styk.Protože u nás to ted je sama prace a na sex není čas ani nálada, takže vim přesně, ze to bylo v době ovulace, jinak jsme měli styk tři dny po MS a to by nebyla ovulace a ještě 5 dni před ms a to už je taky na ovulaci si myslím dlouho.Takže by to vycházelo podle styku, ze jsem 16 dni po oplodnění.Jsem se teda rozepsala 🙂
@fanunka na prvním jsem byla 8.1. . Manžela jsem s sebou nebrala dr to asi nemá rád či co (stejně nám to nevyšlo, holka měla teploty).
Jinak výsledek se dozvýš dle testů a to:
1. ti naberou krev před SC cca 1-2týdny a pak ti rovnou řeknou výsledky, nebo
2. ti krev vezmou v den SC. Ten den ti řeknou výsledky z UZ, ale na krev si cca 2 týdny musíš počkat.
Já si třeba čekala 2 týdny na krev a když nevolají, tak je vše v pořádku (což je pro mne to hlavní) a výsledky se dozvím příští týden v poradně (7.2.) v 17tt. Ale tím že je vše OK, tak to přesně už mít hned nemusím 🙂
Jinak na 2SC jdu 1.3. ... a už se nemůžeme dočkat, až malé uvidíme 🙂
Držím palečky, ať ti vyjde vše, jak má <3
@miluskah má odpověď se ti asi nebude líbit :(
... je to jen teorie, ale právě často se to stává. Jde o to, že je možné, že jsi otěhotněla (spojení spermie s vajíčkem) a možná proběhla i nidace (to by byl ten TT+), ale neudrželo se to. Tím se hCG opět snižuje a v nejbližší době dorazí MS) ... proto se i nedoporučuje dělat tak brzy TT, protože ženy by jinak o tom ,,chvilkovém,, těhu ani nevěděli a nebylo by to pro ně tak stresující.
Ta nalitá prsa můžou být právě tím zvýšeným hCG, nebo reakcí už na splynutí (i tak to někdy může být) a nebo i klasické pseudotěhu a nějak se to pomíchalo (ale to zase nechci kecat, takhle daleko nevidím :D )
A vlastně jsem ještě někde četla, že se můžou // objevit při mimoděložním těhu a to pak taky slábne. Ale pro mne to je jen teorie, nevím :/
... tak či tak držím palečky, ať to dopadne co nejlépe a kdyby to tak bylo, tak doporučuji pořídit třeba drmek, který zvětšuje děložní sliznici a díky tomu jem mnohem větší šance, že se mimi udrží.
Tfuj tfuj tfuj ... a třeba to tak není a ještě se ukáže, ale v tomhle se snažím držet nohama na zemi :/
Holky dotaz,🙏 poraďte mi prosím 🙏 máte vypozorováno kdo chodíte na ultrazvuk/folicumetrii k dr. jak rychle Vám rostou foliculy? V pondělí Dr. Viděl dva jeden 9,5mm a druhu 10,5mm říkal, že Ovu by měla přijít v sobotu. Dělám od čtvrtka ovu testy, abych to neprosvihla, ale pořád testy negativní 🤷a vzhledem k tomu, že Ovu test ukazuje ovulaci o cca 24-48hod tak to už asi nepřijde co? ☹️😢
Holky chtela bych vam poprat at vy co uz miminka cekate jste byli zdravy a bylo vse v poradku a vam co na ne cekate at se brzy zadari. Ja odsud odchazim. Cely modry konik je strasna zpovednice. Radsi svuj cas tady venuji manzelovi. Mejte se krasne
@tynka07
@vapka stím vyskočením z minuty na minutu jsi měla pravdu ... :D Dnes?, tak to jsme na tom asi stejně. budu moc držet palečky !!!!!🙂) 🍀
.. holky hlásím se jak to "dopadlo" jen ještě dodám, že jsem po 2.mesíc stimulací clostíkem 1-0-1. Včera ráno ovu test jen náznak druhé), večer druhá / tak na 80% sily kontrolní, ve 3 ráno me vzbudila bolest v podbřisku udělala další (mám doma OT asi 30ks , jsem dostala po holkách co už čekají :D ) a ten už 100% pozitívní,... takže z sněho bílo do vrcholu to trvalo jen 12hod... ted v poledne jsem byla u dr. na Ultrazvuku před týdnem tam byli dva 9 a 10mm . Dorostly oba jeden 24mm už praskly druhý 25mm a ač podle testu by ovulace měla prijít do 48hod po pozitivním testu , tak u me proběhla tesně před nárustem LH ... Ten druhý prý bud nepraskne nebo vajíčko se nedostane do vejcovodu, kvuli tomu, že ten první ho blokuje.
takže HOLKY SNAŽILKY OVULACE POTVRZENA 24HOD PŘED POZITIVNÍM TESTEM 😨 🙏 snad jsme se trefili...
Holky tak já včera večer, kapku krve na vlozce, a dnes odpoledne opět kapka krve a nic, tak se asi rozjede MS, ale takhle se mi to jeste nestalo :(
Ahoj holky, tak jsem se prave vratila z konzultace od gynekologa (muj gynekolog je soucasti CAR). Myslela jsem, ze me to nakopne, ze se konecne zacne neco dit a misto toho jsem z tama prisla vylozene otravena, ani k tomu nemam zadny duvod. Takze pristi tyden, az dostanu MS, tak mi vezmou krev na hormonalni profil a rovnou i na genetiku, plus si jeste priplatim za AMH test. Pritel se musi objednat taky na krev na genetiku, plus samozrejme spermiogram, tak tam si chci taky priplatit jeste za funkcni testy na spermie. Vysledky by mely byt 10 dnu po odberu a ty geneticke teda az dva mesice po nem. Ale tak dlouho nechceme cekat s dalsi konzultaci, takze se objedname na dalsi hned po tech deseti dnech, az budou ty prvni vysledky. Jsem z toho vseho nejaka zdrbla, i kdyz jsem presne vedela, co nas ceka a jak to bude probihat. Jinak dnes jsem 10DPO, tak jsem si rano zkousela test, co kdyby nahodou, tak samozrejme nic.
@apple_tree tak tohle jsem si prosla taky...akorat spermiogram jsme mely uz c roce 2014.A gen testy nam prisly do mesice
Ja prostě nechápu, ovulacni test pozitivni, snažení a MS stejně přišla....co člověk dělá špatně ☹. Dnes jsem koupila kontryhel, zinek a vitamín E
@stuplakova Tak to mi mluvíš úplně z duše. Já jsem už takových zpráv obrečela ☹, jistě jim to přeji, ale zároveň je mi to strašně líto že nám se pořád nedaří, každý měsíc to stejné. Když přijde menstruace, tak nemám ani náladu s nikým mluvit. Zrovna dnes jsem úplně bez nálady a přitom jsem měla 4 dny zpoždění, tak jsem to viděla nadějně ☹.
Krásný večer,holky mám dotaz,jsem v 26+5tt a dnes jsem byla u své gynekolozky, s tím že jsem měla na toaletním papíře růžovou moč, doktorka mi řekla že v moči je krev,mám docela obavy,doktorka řekla že je vše v pořádku, ale přesto mám strach,měla jste to některá? Děkuji moc za odpověď
@apple_tree hoolka je to beh na dlouhou trať:( nam trvalo 3 toky nez jsme viděli // a to jsme oba v pořádku
@fanunka Je mi to jasne. Clovek porad jen na neco ceka. Nejdriv vzdycky cekani na ovulaci, pak na to, jestli prijde MS, kdyz uz to zacnem resit s doktorem, tak zase cekani na MS, at muzem udelat testy, pak cekani na vysledky testu, cekani na dalsi konzultaci, no a kdovi, na co vsechno pak budem muset jeste cekat. Fakt jsem se tesila, ze se veci daji do pohybu a ted jsem z toho jen vic zdrbnuta.
@apple_tree naprosto ti rozumim :( tolik jsem si prala abych ve finale otehotnela přirozeně a uz jsem tu tezkou cihlu co me svirala a dusila mohla odhodit.... cely zivot se tocil jen kolem me ovulace/menstruace uz mi v ty hlave strasilo z toho vecneho pocitani
Holky vy co jste brali Drmek mám dotaz.Zvětšili se vám při jeho užívání prsa?Já je mám jak kdybych měla začít kojit 😀
@pavlina30 Ja jsem uzivala tinkturu a nic se mi nezvetsilo :D

@m.piskle ale beru i anopyrin kvuli vysokemu lipoproteinu A, ktery mi byl zjisten na genetice a muze zpusobovat potraty..