Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@stuplakova Jo to je pravda, už jsem se dívala na stránky a jak přijde chlap domů z práce, tak na to koukneme a objednáme si to. Jak se říká za zkoušku nic nedáme 🙂. Sice to stojí nějaké peníze, ale jak se dostaví výsledek, tak to za to stojí, zase tolik peněz to není, oproti umělému oplodnění třeba je to fakt rozdíl 🙂
@natysnovec njn :/ ... kdy jdes na dalsi kontrolu?
@tynka07 ky jdem 14.2 na kontrolu...Ale zavolam si driv...protoze mam krecove zily na vajecnikach a na deloze a za posledni 3 dny je to fakt pecka....tak jestli me to neboli s toho a co s tim...
@natysnovec jezis :O ... To ani nevim, ze muze byt :D
@tynka07 Ja to taky nevedela a dr mi rekl ze je to jako mit krecive zily na nohou...nemuzu jen tak nejake leky(spis)hormony aby se treba nestalo ze by praskly...to bych mohla prej vykrvacet a ani by me nedovezly do nem.Pekny vyjlidky ve 24 letech😀😀
@natysnovec to jo 😂 co vic si prat. A pri trhu to ma nejake minusy??
@tynka07 jake minusi?😀
@natysnovec sem chtela napsat pri tehu. Jestli to nejak ohrozuje tebe nebo mrne?
@tynka07 Tak tohle ja prave vubec nevim...doufam,ze ne....budu si must zavolat na gyndu a zeptat s...
@tynka07 Muzu se na neco zeptat?
Holky chtěla jsem se zeptat zítra to budou 3 týdny co beru Drmek.Chtěla jsem se zeptat stačí ho vysadit jen po dobu co bude menstruace nebo dřív?
@pavlina30 Já drmek nevysazuji vůbec.beru ho v kuse
@budenas5 ahojky co te vede zpatky?A ten nick?🤔🤔
@budenas5 Jinak te vitaam🙂🙂
@natysnovec Jeeeee ahoooj!!!jak se ti dari? Co mimi? Vse v poradku?? 🙋🏼♀️🙋🏼♀️😘 Snazime se porad tak mam tady vas. Jste uzasne. Nick jen novy a do budoucna snad. Mam dnes termin ms, ale nic. Tady test z 12 odpo
@pavlina30 Ja jsem ho taky nevysazovala a brala furt. Celkem tri mesice, ted uz mi dosel, dalsi nekupuju, nemam pocit, ze by mi to v necem pomohlo.
Tak děkuji za radu holky 🙂
@budenas5 pekny...jo jo nam to jde dobre tady mame prcka...je miteda pekelne spatne ale co no...kazde tehu je jine...😁😁😁
@vapka Myslis??? Ja se bojim to zkusit a nebo ze se v noci probudim s ms :((
@natysnovec Jeeee ❤️ Vydrz. Ja zvracela u obou do porodu a pichala si 4 krat denne inzulin do bricha. Nechapu ze to budu absolvovat zase 😀😀😀
@budenas5 ja ale chcipnu...pac u male sem ani nevedela ze sem v tom:'(😁😁
Holky, ohledne stimulace na IVF ..jsem z toho jelen.. Dostala jsem puregon 900 IU a 600IU.. Dala jsem si do pera tech 900.. První tri dny jsem mela po 200 a dnes 150 a nevyzbylo mi 😲 seklo se mi to na 62,5 ted pri te čtvrté injekci.. Však je to dohromay 750.. Jak to ze je to uz pryc?.. Kontroluji si vse a zapisuji..jsem z toho ted nervózní.. Dala jsem do pera tedy tech 600 IU. Dotáhnu co mi zbývá a jeste mam mit na tri dny 150 ..
@natysnovec No tak to pak chapu 😀 jsi zvjla mit klid
@budenas5 jo presne tak...ale no co...nevadi hlavne aby bylo zdrave a vse ok...
@pavlina30 já beru tak do 25 dne, pak dám 5-7dni před ms pauzu a od prvního dne zase beru.. Ale holky ho tu i vysazovaly přes ms

@tynka07 Jo tak tyhle jsou nejlepsi...