icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

pavlina30
8. únor 2018

@moxha Děkuji moc zítra udělám TT a uvidí se

moxha
8. únor 2018

@pavlina30 vydrž.7dpo ti těhu test asi nic moc neukáže. Doporučuji vyčkat tak do 14dpo

pavlina30
8. únor 2018

@moxha No vím že je brzo,ale já ani úplně přesně nevím kdy byla ovulka řídím se menstruačním kalendářem co mám v mobilu.Mám jich víc pro porovnání a podle druhého byla ovulka v lednu podle druhého až 1.2.Měla jsem rozházený ciklus.

pavlina30
8. únor 2018

@pavlina30 Ale lítám už pár dní častěji na wc,cítím že se s dělohou něco děje a čípek mám úplně zavřený a nahoře skoro si na něj nefosáhnu

pavlina30
8. únor 2018

@moxha Podle jednoho jsem 36DC podle druhého taky,ale každý z nich mi ovulku ukazuje jinak.Jeden toho 1.2. a ten druhý ještě v Lednu 24.1.Takže úplně nevím čím se řídit

moxha
8. únor 2018

@pavlina30 a jaký nejdelší termín jsi měla než jsi dostala MS? Budu držet pěsti

pavlina30
8. únor 2018

@moxha Nejdelší 34 dní

mandarinka90
9. únor 2018

Mám 3dny do ms.. Zkusila jsem test a zase bílo.. Už nejsem ani smutná, spíš mě to s**e... Tak počkám do ms a objednám se k dr, pokud bude mít k tomu ze se nám nedaří pořád celkem laxni přístup tak už mám v záloze nového dr, který nic nenechává náhodě..

eillie
9. únor 2018

@kockakacka já se asi zblázním, klepu se jako blázen a netuším zda se můžu radovat, nebo ne?
Holky prosím řekněte, že tam jsou // 🙏 a není to jen ryska...
Jsem asi 10-11dpo. Foceno asi do 10min pak jsem musela letět do práce.

besi114
9. únor 2018

@eillie je to tam 🙂

eillie
9. únor 2018

@besi114 mě hrozně znepokojuje, že ta druhá je tam vidět jen když jsem zastínila rukou zářivku, a pod správným úhlem , je to přesně to čeho jsem se bála, že budu lovit duchu a mučit se zda je to tam nebo ne

kolapav
9. únor 2018

Taky vidím , další test pozítří a bude určitě silnější ✊

maice
9. únor 2018

@eillie taky ji vidim ;) 🙏👍🤞

moxha
9. únor 2018

@eillie něco tam určitě je.Vydrž a za 2 dny test zopakuj a budeš vědět zda sílí nebo je to ryska

pavlina30
9. únor 2018

Holky tak jsem ráno udělala znovu ovu test a potom i těhu test.Buď je ještě brzo nebo si jen něco namlouvám

fanunka
9. únor 2018

@eillie vyzkoušej mama test nebo dr max ten je citlivější, tyhle testy jsou naprd 🙂

eillie
9. únor 2018

@pavlina30 posílám pro porovnání moje ovu 8-9dpo dnes 10dpo jsem našla ducha, snad je to duch a ne ryska

eillie
9. únor 2018

@fanunka dnes hned pobezim koupit, toto jsem kupovala včera u nás v lékárně a jiný neměli, ale citlivost má také 10... Vím, že 10-11dpo je hrozně brzo, kdyby mi nesili ovu testy a poslední 3dny se mi netočila hlava, tak počkám do pondělí. Ale nějak mě to hlodalo.. teď jsem si ale vůbec nepomohla 😅

pavlina30
9. únor 2018

@eillie Ty jo máš je stejné jako já.Jsem taky nějaký 8DPO jen můj Tt je bílí jako sníh

eillie
9. únor 2018

@pavlina30 taky mi připadají stejně silné i koukám stejná značka, ale první TT jsem dělala až dnes10dpo a je vazně skoro neviditelný...tak budu držet palce at taky najdes // 🙂

pavlina30
9. únor 2018

@eillie Děkuji no já dělala schválně z raní moči,ale nic.Ale u třetí dcery jsem měla na testu ducha až 19 den spoždění.Taky tě pobolívá podbřišek jako by měla Ms přijít?

eillie
9. únor 2018

@pavlina30 spíš mě v nem píchá/bodá už třetí den, ale je to pro me uplně jiná bolest než když má prijit MS.

pavlina30
9. únor 2018

@eillie No tak mě to taky spíše píchá.Prostě cítím že děloha něco dělá

eillie
9. únor 2018

@pavlina30 Tak to budu držet palce at taky za chvilku najdeš //. Já jen doufám, že čarka bude silit 🙏

pavlina30
9. únor 2018

@eillie Děkuji a přeji aby ti čárka sílila

budenas5
9. únor 2018

Holky drzim vsem palecky at najdete 2 //. Mam ms.

baraskaska
9. únor 2018

@pavlina30 ja mela jeste 9dpo test snehobili a ovu testy tak podobne jako ty. Carka vcelku pekna prisla az 11 dpo. Vydrz vydrz 🙂

misticka92
9. únor 2018

Ahoj holky poprosím Vás o radu či zkušenost. Testuji tento měsíc poprvé, poslední cyklus byl 45 dní místo obvyklých 35. Proužky zatim nedosáhly stejné či vyšší intenzity. Dnes je test už sotva znatelný. Myslíte že bych mela testovat už dřív? Nebo se Vám také stává,že se Vám test dostatečně nezabarví? Nějak z toho nedokážu nic vyčíst. Děkuji za případné odpovědi

kockakacka
9. únor 2018

@eillie ja ji tam teda vidim dost zřetelně ❤️👍🏻

moxha
9. únor 2018

@budenas5 to je mi líto.Tak snad to vyjde příští měsíc
@misticka92 také jsem tento měsíc měla neprůkazne ovu testy....možna byla ovulace 19 DC

Strana