icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
11. únor 2018

@tynka07 Tt je citlivy a reaguje i na hormon hcg, proto kdyz zjistujes mozne tehotenstvi testuj rano ;)

bajunka
11. únor 2018

@pavlina30 taky jsem dnes zkusila OT a.carka skoro naprosto slaboucka,takze taky spis nic,ale ani mi to neva,proste si rikam,ze tak to ma byt uz tri deti mam,tak je asi cas myslet zas i na sebe.Zkus si taky rict,ze to tak proste ma byt,treba proto,aby jste se.s pritelem vice poznali a zjistli,ze on je ten pravy...jste spolu par mesicu,chapu,ze se milujete,ale o tom ta laska v zacatku je,ze mame ruzove bryle a na tom druhem nevidime chyby.Ber to tak,ze mate aspon cas na to,aby jste se venovali jeden druhemu a uzivali si to,prece jen az prijde prcek tak uz na sebe tolik casu mit nebudete...

misakri
Autor odpověď smazal
tynka07
11. únor 2018

@ojo presne tak sem to mela i ja 🙂 s tema OT 🙂
Hele a veres nwco?? Podle toho Tt+ a nic bych rekla, ze se to neudrzelo a je na to dobrej drnek ;)

tynka07
11. únor 2018

@maice to ze rano vima je fsjn veder proc 🙂 diky

vapka
11. únor 2018

@misakri Hezký večer, to máme podobné, také 2 prcky doma císařem a chceme zkusit třetí miminko .-D

misakri
Autor odpověď smazal
pavlina30
11. únor 2018

@bajunka Tak my na sebe času máme dost a poznat už jsme se stihli.Mám teď úžasného muže který se o mě a děti krásně stará.Děti berecjako vlastní postará se o ně,uvaří,uklidí,do hospody nechodí to si dáme spolu raději doma vínko nebo pivko.Takového muže já si vždy přála.A to miminko nějak vyplinulo samo zezačátku jsme se hlídali a pak sám od sebe se hlídat přestal.Sám říká že miminko příjde v tu pravou chvíli jen já to asi moc hrotím no

ojo
11. únor 2018

@tynka07 drnek je na udržení? piju ten kontryhel, tak jsem si myslela, že tím uržení taky podpořím...a zajímavé bylo, že asi 3 dny po skončení MS jsem začala testovat OVU testama a jela jsem blbá z raní moči a 10 za sebou a ty první 3testy byli docela silně pozitivní, pak útlum, pak zase silnější, pak zase útlum...nevím, teda, když jsem to takhle blbě testovala, jestli z toho ovu byla poznat, ale spíš jsem chtěla poukázat na ty první pozitivní, jak kdybych měla ještě zbytkové hcg...

moxha
11. únor 2018

@pavlina30 přikládám fotku ovu testu když jsem byla těhu.Testy dělány 5 dní po nedošlé ms...Takže ovu reaguje na případné těhotenství

buggyy
11. únor 2018

Omlouvám se za asi hloupý a po ste se opakující dotaz. Ale obuv test byl pozitivní v pátek odpoledne, sex byl ve středu, pátek a neděli. Je pravděpodobné, že jsme se trefili do ovulace? Diky

maice
11. únor 2018

@buggyy Urcite,ovulace dochazi 24-48 hod po pozitivnim testu (vyjimecne i driv)

pavlina30
12. únor 2018

Holky tak já to vzdávám ovu test dnes ráno zase jen slabá čárka.Takže budu čekat kdy MS příjde

bajunka
12. únor 2018

@pavlina30 je uzaany ze jsi nasla super chlapa,ale pul rok je prilis kratka doba,nerikam,ze se musi zmenit,ale za pul toku nikoho poradne nepoznas,ta prvotni zamilovanost trva cca 2 roky a to nejen,ze nosime rizove bryle,ale snazime se ze sebe ukazovat to lepsi ja...My se prvni rok ani nepohadali s chlapem a muzu rict,ze ted po 15 letech ho miluju jeste vic,ale jinak uz se mnou tak strasne nemlati emoce kazdy vztah jede v sinusoidach proste jednou nahore jednou dole a je dobry taky poznat zda ustojite i krizi. A to ze to ted nevyslo nevadi jsi jeste mlada zakze casu dost,zkus si treba taky dat pauzu od konika,tady ta masaz,vecneho snazeni,cekani a testovani,cloveka semele 🙂

budenas5
12. únor 2018

Ahooooj holky 😘👋🏻 omlouvam se, ze se ani neozvu, ale vikend byl nas s manzelem. Byli jsme v kine a v bazenu. Deti pryc. 😀 Obcas jsem rada, jak jsou rok od sebe je to zahul. Jdu precist co jsem prosvihla. Co ty @maice?? Jinak my zaciname 9. Cyklus 😘😀 a uz to fakt neresime. Ono to prijde.

lucifervlkova
12. únor 2018

Holky prosím vás jaký doporučujete ovutest?Nikdy sem ho nepoužívala a to se o mimi snažíme moc dlouho.

pavlina30
12. únor 2018

@bajunka Já ale nemám růžové brýle.Už jsme se i párkrát pohádali a nemáme to od začátku lehký.Něco už jsme spolu prožili.Ale v porovnání s ex který si nadělal děti,ale absolutně se o ně nestaral ( do teď není schopný si pro ně přijet),hulil trávu,mě věčně urážel.Chodil si po kamarádech a já byla na vše sama.Myslím že po pětileté skušenosti s ex poznám dobrého člověka.I moje maminka má přítele a ta má jo čuch na chlapi taky si prožila svoje.No jinak máš pravdu možná bych se měla z Koníka nachvíli odmlčet je fakt že když tu vydím těhu testy s // je mi až do breku

budenas5
12. únor 2018

@lucifervlkova Ahojky ja mam tyhle vzdycky. Je jich tam 7 za 89 kc 🙂

dominika_122
12. únor 2018

@mari90 Ahoj,můžu se zeptat? Byla jsem ve středu u doktorky a řekla mě,že mám o 18 mm vystouplou sliznici a že po Ovulaci mám určitě a že na 80% jsem těhotná,ale nikdy člověk neví .Test si mám udělat ve středu,jenže já bych měla dostat MS zrovna v tu středu a jsem dosti netrpělivá a testy ukazují pouze jednu čárku :/. Hlavně nás tlačí čas,mám špatný vaječník. Příznaky mám. Moc si to přejeme. Co si o tom myslíte? Děkuji.

lucifervlkova
12. únor 2018

@budenas5 Děkuji hned zajdu koupit.Budu testovat poprvé,takže vůbec nevím jak😁

budenas5
12. únor 2018

@lucifervlkova Netestuje se z ranni moci, ale az tak po 10. h. Vzdy je lepsi ve stejnou dobu. 🙂) ovulace je az kdyz jsou fakt prouzky stejne silne nebo na hormon lh silnejsi nez kontrolni. Ovu prijde 24-48 h po testovani. 😘

lucifervlkova
12. únor 2018

@budenas5 Děkuju za info opravdu nevím

lucifervlkova
12. únor 2018

@budenas5 Který den je tak nejlepší testovat?Dnes sem 7DC.

aklin
12. únor 2018

Rano jsem byla na gynde, doktorka provedla folikulometrii, ovulace teprve probehne, folikuly jsou zatim male 8 - 10 mm, dominatni ma cca 10 mm. Pravdepodobne ve ctvrtek bude ten den, ale to se dozvim ve ctvrtek. Na zvyseni libida doporucila kotvicnik.

bajunka
12. únor 2018

@aklin kotvičník jsem koupila chlapovi,ale že by nějak fungoval na zvýšení libida jsem si nevšimla,ale v hormonální joze jsme se učili, že na zvýšení libida je plácání po zadku :D

maice
12. únor 2018

@budenas5 Ja hlasim 8dpo...a vyckavam

vapka
12. únor 2018

@misakri 1. porod srpen 2013 kvůli preeklampsii, 2. porod červen 2016 a teď jsme začali zkoušet 3. mimčo 😀...... prý pokud by se usadilo na jizvě, tak by to byl problém

budenas5
12. únor 2018

@lucifervlkova a jak mas dlouhy cyklus? 🙂

renmi
12. únor 2018

@mirii30 vidím, že tvůj příspěvek už je trochu starší, tak by jsem se chtěla zeptat jaké máš zkušenosti s Gynexem? Mám ho objednaný, tak doufám, že to k něčemu bude 🙂

lucifervlkova
12. únor 2018

@budenas5 Jak kdy,ale většinou 24 max 28

Strana