icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

budenas5
12. únor 2018

@maice Hned po gynde :(

ojo
12. únor 2018

@tynka07 ne, to ne. Jen mě to napadlo, protože se o tom zmínil můj gyndař. Byla jsem u něj 3 dny po MS na kontrole a zmínila jsem se, že jsem před tím měla 3 pozitivné těhu testy, ale pak Ms stejně došla. Tak zkontroloval dělohu, ta byla čistá a říkal, že mě může udělat ještě test krve, jestli tam neni zbytkové hcg. Načeš jsem odmítla, protože mě to přišlo zcela zbytečné...

ojo
12. únor 2018

@maice díky za typ 🙂 zítra nebo ve středu by měla dojít Ms, takže pak hned objednám 🙂

mandarinka90
12. únor 2018

Holky tak já už mám od pátku ms, dnes je se objednala k mojí dr, příští čtvrtek tam jdu tak aspoň se to někam pohne 🙂 máte odkaz na ověřené ovu testy z alika? 🙂

maice
12. únor 2018

@budenas5 Tak alespon muzes hura do dalsiho pokusu a vis na cem jsi...

maice
12. únor 2018

@tynka07 Myslis??? No uvidime, ve stredu zkusim tehotensky...

vapka
12. únor 2018

Holky, první měsíc snažení neklapl, minulý týden slabá čárka na tesu, ale dnes je 1DC, takže s úsměvem do dalšího kola, byli jsme oba nemocní a já ještě dobírám ATB, takže teď v plné síle 😀 Kdo také tento týden odstartoval s MS? držím palce čekatelkám na MS, ať už nedorazí 😀

katuna93
12. únor 2018

Ahoj holky snazime se cca dva roky s tím ze mám PCO + vysokou děložní sliznici i hned po m/s dnes jsem byla na ultrazvuk z důvodu kontroly sliznice nicméně pan doktor se mě zeptal jestli jsem si dělala test nicméně jsem po má takže na 90 % bych neměla být tehu . Na ultrazvuku je vacek nevíte co by to mohlo být ?

maice
12. únor 2018

@katuna93 A test je negativni??? Pokud Ti dr nerekl,co to je...my ti asi neporadime...

katuna93
12. únor 2018

@maice možná se tu najde někdo kdo má podobnou zkušenost ptal se mě jestli jsem zkoušela test je možné ze by to tehu Vacek mohl být ale vzhledem tomu ze jsem teď menstruovala je to nepravdepodobne, byla jsem u dr v nemocnici ne u svého takže nemám všechny informace jako od svého lékaře kterého navštívim až příští týden. Tak budu o něco chytřejší ale až za týden

hlasimse
12. únor 2018

@katuna93 Některé ženy "menstruují" ještě při těhotenství. Udělej si test! 🙂

smaug
12. únor 2018

Ahoj holky, občas sem nakouknu a jdu si pro radu, nebo spíš vaše zkušenosti s drmkem. Pomohl vám drmek nějak zlepšit PMS? Užívala jsem poslední tři měsíce tinkturu, vždycky tři týdnu, pak týden před ms pauza. Cyklus mám 28 dní, takže to pěkně vychází. Taky jsem nějakou dobu pila kontryhel. Nevšimla jsem si, že by mi to nějak posunulo ovu nebo jinak ovlivnilo cyklus. Pár cyklů jsem měřila teplotu, takže mi to pomohlo poznat na sobě ovu. V květnu to budou dva roky, co se snažíme, teď je to asi tři měsíce, co nekojím. Ale posledních několik cyklů mě trápí brutální nálada pár dní před ms. Taky mě bolí prsa, ale to mě tak netrápí. Všimli jste si, že by vám s tímhle drmek nějak pomohl? Minimálně příští cyklus si chci od bylinek odpočinout, ale pokud by mi drmek v tomhle prospěl, budu ho ráda užívat dál 🙂 Byla jsem i na kurzu hormonální jógy, ale na tu si teda čas udělám podstatně hůř, než na kapičky před snídaní...

bajunka
12. únor 2018

@katuna93 kamaradka mela MS az do pateho mesice...takze urcite udelej test,divim se ze ti dr nevzal krev.

smaug
12. únor 2018

@katuna93 taky myslím, že bys nebyla zdaleka jediná, která by menstruovala při ms. Mamky kolegyně šla z preventivní prohlídky rovnou na velký screening. Mestruovala a testy měla negativní.

maice
12. únor 2018

@katuna93 Urcite zkus testik...

katuna93
12. únor 2018

Pan doktor byl zástup pouze za mého lékaře který je na dovolené proto mě neposlal na krev 🙂 jinak děkuji určitě zkusím a dam vědět jal to dopadlo

kladpol
12. únor 2018

@stuplakova Jo to jo, to je pravda je to mnohem jednodušší a myslím že pro tělo i přijatelnější 🙂. Jako hormony udělají vždycky své, ale to už o sobě víme každý měsíc 😀

tynka07
13. únor 2018

@renmi ahojky tez odpovidam na gynex a za mne 🔝. Zkratil mi cyklus temer o polovinu (pak teda i s drmkem), zmirnil mi bolesti z obrovskych na temer zadne, krvaceni snizil z obrovskych na male. Nehlede na to, ze mi ppmohl i psychocky. Takhle vyrovnana jsem snad nikdy nebyla 🙂
A do 3.mesicu gynexu a 2.mesicu drmku jsem otehotnela 🙂 .
Preji mnoho stesti 🙂...hlavni je spravne a vyrovnane davkovani 🙂

tynka07
13. únor 2018

@ojo no jasny, na co se zbytecne stresovat tim, ze by tam hCG a mimi bylo, kdyz uz je pryc. Hezky novy starr 🙂,

tynka07
13. únor 2018

@maice jj myslim 😁😁😁

tynka07
13. únor 2018

@katuna93 pokus ro neni tehotestvi, tak se tam muze takto ukazat i nejaka srazenina a pod. to mela kamaradka

tynka07
13. únor 2018

@smaug nevim primo v tomhle problemu, myslim ze to asi ani ne. Ten je vazne hlavne na posileni OVU a zvyseni endometria. To ti spis pomuze s cyklem, bolestma, naladama atd ten Gynex. Sice je drazsi, ale za mne 🔝 . A cyklus 28dni bych zase vyrazne nemenila. Nevim, jak mas dlouhou LF, ale rekla bych, ze to je vyhovujico 🙂

tynka07
13. únor 2018

@katuna93 urcite zkus testik. U dcery jsem krvacela i ve 2.mesici :/

maice
Autor odpověď smazal
maice
13. únor 2018

Tak dnes takto...asi z toho nic nebude

renmi
13. únor 2018

@tynka07 to je super 🙂 ja jsem si naordinovala 3x 5 kapek, tak snad to bude ok, piju k tomu ješte bylinky dle Mojžíšové.

smaug
13. únor 2018

@tynka07 Dík, s délkou cyklu problém nemám, LF mám 13 - 14 dní, ale v pátek bych to měla dostat a zase bych vraždila...Jestli to dostanu, jakože s tím počítám, tak si dám na chvíli od všeho pokoj a pak možná zkusím ten gynex. To se taky asi nemůže užívat dlouho v kuse?

pavlina30
13. únor 2018

Holky ačkoli jsem nechtěla udělalajsem dnes další ovu test.Myslím že se připřavím na příchod MS

pavlina30
13. únor 2018

@pavlina30 Jo testy jsou od minulého čtvrtku ( první nahoře) do dneška ( poslední dole)

bajunka
13. únor 2018

@pavlina30 v tom jsou ty OVU testy zradny,staci min nebo vic pit a odrazi se to na intenzite druhe carky :/ a jeste u PCO je zvysena hladina LH hormonu po celou dobu cyklu....

Strana