Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@budenas5 Ahojky kocko tak co jak je?🙂👍
@natysnovec Ahoooj Tehulko 😘 Fajn je, kazdy nivy cyklus se tesim jak to dopadne. Co vy?? 2v1?
Holky prosim vas dostala jsem po tech 6 dnech spozdeni a uz 3. den rano vzdycky zvracim, taky mste nekdo takhle hrozny prubeh ms? Nejsou na to nejaky bylinky?
@budenas5 Já skoro šest let
Holky dnes sem 10DC dělala sem.si ovu test a nic😢Úplně bílo.Myslíte si,že je brzo?Testy dělám poprvé.
@kladpol Tak to jistě známe všechny 😀. Jo beru to jako schůdnější formu, na umělé oplodnění můžeme jít kdykoli potom, když to tak vezmu. Dívala jsem se že ten přípravek je vlastně na přírodní bázi, jakože z bylinek a to se mi líbí, alespoň to není samá chemie 🙂, takže když to člověk bere, tak si alespoň nehuntuje tělo.
@lucifervlkova zlati pockej. Muzes mit obulaci i posledni den cyklu
@budenas5 dneska jdu na kontorlu odpo tak doufam,ze bude vsechno tak jak ma byt....akorat je mifurt spatne od zaludku...hlavne vecer...to je fakt des...
@natysnovec Ahoj 🙂...ty uz jsi na potvrzeni tehu byla, ze?
V dopoledne jsem byla zase na gyndě. Už jsem si myslela, že ovulace bude probíhat, opak jse pravdou. Ovulace ne a ne přijít. Doktorka říkala, že je to nachystané na ovulaci, že se bude brzo něco dít, ale od pondělka velikost folikul je téměř stejna (pár desetínek mm povyrostly). V pondělí jdu opět. Do toho mě doprovází slabé krvácení. Doktorka sama neví, co to způsobuje a je docela paf z toho, že ovulace zatim nic. Zřejmě je tohle příčina neplodnosti. Uvidíme jak se to bude vyvíjet. Každopádně mě bude pořád sledovat.
@budenas5 cože?☺ Nerozumím😊
@budenas5 já jsem byla na kurzu u téhle paní v ČB http://www.jogasyvonou.cz/site/kurzy a podle mě přijedete kamkoli, kde jsou prostory a přijde rozumný počet lidí. Nás bylo asi 11, to se dá domluvit i v menším městě. Ale teda měla dělá problém ta frekvence. Aby to bylo znát, musí se cvičit 3 - 4 x týdně, je to sice kolem 30 - 40 min, ale já to teda nezvládám. A popravdě se mi teď ani nechtělo...
@niki1107 ano....

@maice neva, dej vědět i zítra, jen se když tak neděs