Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75 Tak spousta holek melo tt pozitivni treba i az tyden po vynechani. Nechces si zkusit koupit ten digitalni test?
@apple_tree napadlo mě to.jenze ten ma vyssi citlivost nez obyc.dnes jedu kol Tesca s lékárny.uz jsem uvažovala i o tom domácím testu z krve.tam už to bude jednoznačné.ale zas si nechci dělat plane naděje...jsem z toho zdrbla
@autora byla bych docela ráda,kdybys mi poradila,jak na to nemyslet,když první dítě jsem potratila a od té doby nic.snad jen tento měsíc malinká naděje.vsude kolem těhotné baby a mně roky jen utíkají.fakt mi řekni,jak mám nad tím mávnout rukou,když mám v srdci obrovskou touhu být maminka a pochovat si svoje děťátko! Když to první jsem nemohla.nemam to komu říct,rodina na mě kašle,manželova mě trpí.a někdy mám prostě potřebu řešit každou stupidní prkotinu jako je teplota,druh testu atd....tak jsem napsala sem.abych si ulevila.hruza co.... Každým dnem se mi vzdaluje možnost mít děťátko,tak odpusť,že nedokážu hodit nohy na stůl a neřešit to.
@katkas75 ahoj, já ti přece nevyčítám že sem něco píšeš, každá z nás sem píšeme, většina z nás dítě chce a mnohé z nás mají problém protože se nedaří. I já stresovala na začátku jak blázen, sledovala vše a měla každý měsíc všechny možné příznaky ms nepřicházela nikdy načas i když předtím byla vždy jak hodinky. Jenže nakonec vždy přišla. Tvá samozřejmě přijít teď nemusi. A víš proč byla ta má najednou vždy pozdě? Právě z toho stresu. Až když jsem se uklidnila zacala opět chodí přesně. Neber vůbec můj příspěvek jako že ti něco vycitam, zakazují psát nebo cokoliv jiného negativního. Jen je to taková připomínka toho že stres je přirozený ale neprospívá nikomu.
@katkas75 naprosto tě chápu.Mela jsem to stejně.A měřila si bazální teplotu,kupovala ovulační a těhotenské testy a stále nic☹.Bylo to hrozne,nikdo mě nechápal.Kazdy jen říkal,že na to nemám myslet atd.Ale mozek se nedá vypnout.Chapu tě.A myslím na Tebe a držím pěsti ať ti to vyjde.Ja už dva kloučky mám teď se snažíme o třetí a taky to nejde..tak snad se nám Zadru.
Ahojky holky mate nekdo zkusenosti s biseptolem 480(antibiotika)
@cpollik ale já přece nenapsala že " but ticho nikoho to nezajímá" ...kdyby mě to nezajímalo nemusím to číst, někdo radi koupit nový test, někdo radi koupit lepší test, já radim nádech a výdech, co má být to bude ...pokud se někomu moje rada nelíbí tak samozřejmě i ta možnost tu je, hold nemůžu se zavděčit všem, a pokud by se mou radou někdo rád řídil ale nejde mu ..i tak se dá 🙂
@katkas75 já jsem měla den před MS sněhobílý test, pak jsem 4dny lehce špinila, takže jsem čekala MS, ale nerozjela se a pro další test jsem se odvážila až po 6 dnech...resp. negativní test byl v pondělí a v neděli jsem zkusila nejdřív ovulační, ten byl hned pozitivní, tak ještě ze stejné moči i tehotenský a teprve byl takový fakt neviditelný duch...takže až 5 dní po očekávané MS byl takhle slabě pozitivní test...
Stejně tak jako v mém každodennim život kde nemám problém říct kamarádce že neco hrozí, moc řeší, nemám problém pokud to kámoška řekne mě 😉 záleží i na tom jestli vím že to myslí pro me dobro a to je sice online těžko vyčíst ale už jsem párkrát napsala že nemyslím nic negativního. Věřte že i já umím stresovat kvůli něčemu sem tam pokud mě na to upozorni přítel tak mu jdu zato po krku 😀 😂 někdy to člověk potřebuje slyšet a někdy to slyšet nechce
@katkas75 ahojky zkus si koupit knizku Proc k nam miminko nechce.... me moc pomohla psychicky
Holky do tehle skupinky nema smysl psat at to nekdo hazi za hlavu, da nohy na stul a ceka. Tady ta skupinka je pro podporu, fnukani, uleveni si, postezovani, povzbuzovani atd. Kdyby jsme chteli slyset ze se nemame stresovat jsme v jinych skupinkach. Ten kdo se snazi roky v klidu nikdy nebude.
@bluekobylka děkuju za radu.ale u nás je to tak,že manžel má docela fyzicky náročnou nemoc,z čehož pravděpodobně plyne úplně mizerný spermiogram.resp.je téměř neplodný.ja mám jen jeden vejcovod a na vyšetření konstatovali,že průchodný jen pod tlakem.takze přirozené otěhotnění je téměř nemožné.presto jsem tento měsíc měla důvod věřit v zázrak.vim,že psychika je důležitá a posledního 3/4 roku jsem byla smířená.sle jak už jsem psala - tento měsíc byl jiný...
@autora chápu,žes to myslela v dobrém.i já považuji stres za škodlivý.doma chodím se psem,koukám na seriály... Ale taky se potřebuju ohledně tohoto vyventilovat.doma takto čas netravim😀 ale chápu,že po příspěvcích se to tak může jevit.pisu to sem ale i z jiného důvodu - pro inspiraci a jako zkušenost úspěšnou či ne pro nějakou jinou ....

@gramli njn, nevadí 🙂 další měsíc, další možnosti 🙂 ale vypadalo to vážně lépe 🙂