Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75 Omlouvat se nemas za co ;) No a jak to vypada dnes? Porad nic, ani carka ani ms? 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Ahoj, tak naše snažení je po skoro svou letech na mrtvým bodě. Manžel si konečně došel na SPG a výsledky jsou prý špatné. Víc nevím, dr. mě objednala až na začátek dubna. Pravda je, že manžel je kvůli práci pod strašným tlakem a poslední dva roky to skoro nebylo k žití, tak možná proto se nedařilo. No každopádně koupila jsem macu a selzink a chci se zeptat těch, co to mají taky tak, bral chlap i kyselinu listovou? Teď jsem o tom něco četla, že i to by mohlo pomoct, tak bych ráda, jestli to tu má někdo ověřené?
@apple_tree furt stejné...teplota zas vyskočila na moji horní hranici 37,2. Jinak furt špinim,ale dnes zatím možná už min.test jsem dnes nedělala,uvidím zítra.to budu 16dpo!🤔
@ojo
@rebe díky holky😀 jako dnes jsem už tak vysokou nečekala...měřím furt ve stejnou dobu,nemocná se necítím.jak se to říká - 18 dní teplota nahoře=tehu? Jako uvidíme.dnes už nemám ani takové MS tlaky v břichu jak včera. Minule jsme toho mimoděložního to bylo stejně- mírné zpoždění,pak špinění,za pár dní krvácení,co neustavalo.ja byla měsíc po svatbě,vůbec jsem to nesledovala,vozila kolečka s pískem...pak byla operace za 5 minut 12! Teď to chci trochu pohlídat,ten šok,kdy jsem jela na kontrolu po první revizí a oni mě okamžitě brali na sál,už zažít nechci...
@katkas75 pokud mas delohu a manzel aspon jednu spermii tak to pujde..... je to o psychice
@bluekobylka tak tu jednu snad ještě má 😁chtěla jsem jen říct,ne nejsme oba úplně zdraví,tak není jedinou překážkou "hlava"
Zitra jdu na hormonalni profil a od snazeni si dame pauzu. Nejsem v psychicke pohode. Holky mejte se fajne. Drzim palecky vsem, ktere cekaji na pozitivni vysledek. Verim, ze vam to vyjde. Papa.
@smaug Manžel bral reproman, i kyselinu listovou, i macu+kotvičník, l-karnitin, i selzink (vše dohromady jako vitamínový koktejl :D, je to sice mazec, ale osobně si myslím, že nejvíc zabral reproman a maca+kotvičník namletý prášek v tabletách ze zdravé výživy. Spermiogram po 3. měsících braní vyšel jednou tolik lépe, co se týče množství a koncentrace. Pohyblivost stále víceméně stejná, ale pár dní po tomto kontrolním spermiogramu jsem zjistila, že jsem těhotná.
@hanulenova dík za odpověď, to je teda hodně doplňků! Přidám mu kyselinu listovou a s tím ostatním počkám, to by ho asi položilo 🙂 My jsme na dceru čekali 11 měsíců a poslední měsíc snažení dostal ten selzink a do měsíce jsem byla těhotná (na žádném SPG tenkrát nebyl, takže nemám srovnání).
Vubec nevim co si o tom myslet... jsem 28 DC, uz alespon tyden spinim, jeden den dokonce krev, mirne bolesti, pichani...posledni snazeni pred 11 dny, do ms 3-4 dny...tehu test bily, pak jsem jeste udelala ovu test a tam je pekna carka...ovulaci ale s jistotou nemam ... nerozumim tomu ☹ myslite, ze je sance ze by to mohlo neco znamenat?
@bluekobylka Kdyby to bylo jen o psychice a o tom co dělá hlava, tak by velká část zdejších dam které tu někdy až hysterčí vůbec neotěhotněla. Jo, myslím ty, které měří, sledují o stošest a už po 3 měsících brečí u dr. že nemohou otěhotnět, další měsíc se nemohou už ani podívat na kočárek a to se snaží sotva čtvrt roku... po půl roce prohlašují že jsou neplodné a sedmý měsíc zázrakem otěhotní... 😉 😀 říct že je vše jen o hlavě je někdy až moc jednoduché...
Ono když už sem teda píšu - byť se snažím tuhle skupinu nesledovat a nekomentovat v ní - když se tedy už bavíme o té hlavě a o tom, jak na to člověk nemá myslet...
Ty, co už otěhotněly, nebylo by nejlepší, kdyby byla založena skupinka jen pro vás? Ne že by vám to člověk nepřál, ale očividně některé zapomněly na to, jaké to je pocit, když všichni ano a já pořád nic. Jen to bolí některé tady ve skupině. Proč mám pocit, že ty, které tu nejvíc brečely jak nikdy neotěhotní tu pak nejvíc probírají svoje těhotenské pocity a novinky.
Omlouvám se za výkřik do tmy, ale já prostě nechápu, když si tady těhule na stránku, dvě píšou svoje pocity, jak je strašně skvělé že jsou konečně těhotné....
@natysnovec moje ségra v dětství na pár dní ochrnula po tom biseptolu
@hlasimse bere ho mamzel.A je nejakej divnej.
@natysnovec Promin, ale z "bere ho mamzel.A je nejakej divnej." jsem si malem ucurla smichy :D Zni to dost komicky, i kdyz to tak asi nemyslis.
@apple_tree viď 🙂 Můj manžel je divnej i bez biseptolu 😀
@apple_tree 😀😀ne boli ho svaly..baz nalady coz se nestava...
@budenas5 ale no táááák <3 to je moc pěkný děkuju 🙂
Já sem strašně ráda chodím... fakt, zvláštní, jak si člověk i tady k lidem může udělat určité pouto 🙂
@journals Mám to tu ráda, protože tehdy ty které otěhotněli, tak dokázaly pomoci zkušenostmi. Pomohli i mne. Stejně tak nechápu, když už tu někdo pár stránek píše, tak proč když dotyčné všichni drží pěsti, tak by sem nemohla ukázat, že se povedlo? To trošku postrádá i význam stránky ne?
Jako mne to je jedno, já sem ráda chodím za holkama z dob, kdy jsem se tu snažila i já a ráda koukám jak se jim postupně daří ... nehledě na to od kolika z vás mi tady píše o rady atd...
Chápu, že to bolí, tak mne to bolelo, ale hold takový je život a je asi lepší si na to přivyknout.
Vím, že se zrovna nedaří, ale pochybuju, jakmile se zadaří, že by jste odsud beze slova odešli, aby to někoho neranilo....
@tynka07 nekomentovala jsem nikoho konkretniho, ale dobre...
Mozna si spis jeste jednou precti k cemu jsem se vyjadrovala. Nepisu vubec nic o tom, pochlubit se. To moc dobre chapu. Mluvim o tom, ze mi prijde zvlastni, ze se tu nektere holky uz po par mesicich snazeni hrouti z jakohokoliv naznaku tehotenstvi nekoho jineho a kdyz ony samy otehotni, tak tu porad popisuji svuj stav, co je ceka, co maji za sebou, jak se jim tehotenstvi dari a jak to prozivaji. To uz neni o tom poradit, nebo sdilet radost z tehotenskeho testu.
Btw - kdyby tobe nekdo v dobe snazeni napsal, takovy je zivot, je lepsi si privyknout, tak to mi prijde trochu moc. Ja bych treba od teto skupiny cekala trochu empatie. Jo, mozna to je prave to, proc sem nechodim. A jestli bych odesla? Asi ano, protoze bych chtela svoji novinu prozivat s nekym, kdo to ma nastavene stejne. A nechlubit se nekde, kde to muze i dost zabolet. Ocividne si to nemyslim jen ja...
Holky, jdu si k vam pro radu. Dnes (přesněji vcera kolem půlnoci) mi skoncila MS. Mela jsem ji o den kratsi,ale to přikládám tomu, ze uz druhy cyklus piji kontryhel a ted jsem pridala tinkruru drmek.Nicméně odpoledne jsem zacala mit vytok jako pri ovulaci, stale me bolí prsa a picha podbrisek. Tak jsem si teď udelala ovu test a druha carka je téměř stejne silna, jako kontrolní. Na mobil mi to nejde uplne zachytit, ale zitra bude stopro carka silná jako kontrolní. Je to množné, mit tak brzo po MS ovulaci? : -O

@budenas5 máš pravdu.jsem tu od začátku a celou dobu si vážím toho,že tady nedochází k handrkování,jako skoro všude.at to tak zůstane 😉pokud jsem včera zareagovala nepřiměřeně, omlouvám se všem😉