Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@budenas5 jj ja vim. Akorat, ze uz nejaky.ten cyklus testuji a druhou carku mam vzdy az den dva pred pozitivnim testem. A jelikož na sobe pociťuji dnes ovu příznaky, tak jsem si ze srandy udelala test a carka uz tam je, takže dle meho bádání pozitivní by mel do dvou dnu být. Pokud to neni nejaka hormonální nerovnovaha.🙈😱 Takhle brzo ovulaci po MS když mam cykly dlouhé 30 dni se mi zda divne. 😏
@katkas75 Tak nas nenapinej 🙂 Jsem kvuli tobe malem nemohla ani dospat. Porad nic?
@journals ona je empatie vsehostranna. Nejen z negativnich zkusenosti a vysledku, ale i z pozitivnich. A nevim jak dlouho tu jsi, ale pred otehotnenim jsem si tu prosla s holkama pres 200stranek od zacatku nez se zavedlo a kdyz si tu navzajem drzime palce a podporujeme se (bacha empatie), tak by bylo snad az neslusne z niceho nic prpste zmizet.
Jinak vypadek, jako je ten tvuj sem mela taky. Ale hold patrim k lidem, ze jsem radeji obvinila sama sebe, ze to tu nesnesu a na mesic odsud odesla, nez hazet tyhle veci na ostatni.
Je mi lito, jestli to neskousnes, ale proto tahle skupinka byla zalozena. Jsem tu od zacatku a fungovalo to fskt dobre...
@apple_tree včera odpoledne jsem přestala úplně špinit.vecer mě chytly hrozné bolesti,udělalo se mi fakt zle.ale ms žádná.rano mi teplota klesla.sice se ještě ms nerozjela,ale nic jiného se už čekat nedá...
@tynka07 Vis, ja myslim, ze ono to, co psala journals, nebylo mirene na tebe, ale vseobecne. Tebe tu urcite maji vsechny holky rady, vsem se vdycky snazilas poradit a to, ze se ti zadarilo nemas potreba tu neustale dokola resit. Ale par takovych holek, ktere si to tu pletou asi se skupinkou "Jsem tehotna" tu je. A vetsinou, ty, ktere prisly, mesic vysilovaly a pak otehotnely a maji potrebu to resit tady. A pak jsou tady takove stalice jako katka, mandarinka, aklin, nebo jako byla treba volfici, atd., ktere jsou tu uz strasne dlouho, nevysiluji tu s kazdym ovulacnim testem, jednou za cas neco napisou a pak jim tu nekdo napise, ze se maji uklidnit a neresit to. Ja uz jsem vlastne chodim prave jen kvuli tady tem holkam, pisi sice malo, ale pro me to ma vetsi smysl cist nez vsechno ostatni tady.
@katkas75 Mrcha jedna nezvana, tak at uz prijde a nenapina te. Ale dokud netecene cervena, porad je aspon mala sance ;)
@apple_tree toto je nejdivnější měsíc...furt takové nijaké...
@budenas5 ahojky jak se mas?🙂
@smaug Ahoj, jen z vlastní zkušenosti. V době, když byl manžel na spermiogramu, tak cvičil a užíval proteinové koktejly a výsledky měl na 1. A žádné jiné doplňky ani vitamíny neužíval. Rok poté byl znovu a to už delší dobu necvičil a nepil ty nápoje a výsledky byly horší. Tak myslíme, že to mělo něco do sebe 🙂 Každopádně teď se k tomu vrátil, tak doufám, že to bude ku prospěchu 😃😊
@tynka07 Tak aby bylo jasno 🙂 nikoho neobviňuju, to hlavně. Jen jsem napsala svůj názor a hned jsi se toho chytla, nevím proč. Mrzí mě, že jsi můj příspěvek nepochopila, ale nevadí. Jsem, nebo spíš byla jsem tu od začátku, jedna z prvních. Jen jsem předtím neměla potřebu sdílet každý detail každý den. Skupinu jsem sledovala, ale po čase jsem se odhlásila, protože jsem od této skupiny čekala "netěhotnou" diskuzi a některé komentáře pro mě prostě nejsou podstatné. Jak jsem už napsala, chápu radost, chápu potřebu se pochlubit, ale nechápu to, co psala @apple_tree. Není to o tom, že něco kousnu, nebo ne, ale o tom, že si myslím, že v NĚKTERÝCH případech (nevztahuj na sebe) by bylo lepší, kdyby si dotyčné šly sdílet svoje pocity do jiné skupinky.
Myslím, že kdo chtěl, ten můj příspěvek pochopil, jestli tě uráží, tak ho přejdi. Rozhodně z ničeho nikoho neobviňuju, to nemám zapotřebí. Ale očividně to tak nevnímám jen já...
@apple_tree Díky za tvůj příspěvek, přesně tak to je myšleno. Jsem ráda, že to tak někdo chápe a vnímá taky tak. Nejde o to se pochlubit, jde o to, že některé si tu opravdu pletou ve které skupině jsou. A opravdu mám pocit, že ty, co nejvíc brečely, tak ty to ostatním dělají tuplem. Držím ti palce, občas na mě nějaký tvůj příspěvek vyskočí, byť se snažím nesledovat, tak držím palce ať to vyjde!
@journals I ja dekuju za tvuj prispevek, mluvis mi z duse 🙂 Nejen tu, ale obcas zahlednu i jine tve komentare jinde 🙂 A drzim ti palce, at vam to taky uz brzo vyjde!
A nezlobte se na me, ale mohl by tu byt klid? Byl tu doted 🤷🏼♀️
@budenas5 Holky... přestaňte tu prosím psát a řešit něco, co s tím co píšu vůbec nesouvisí. Někomu to vadí - vyjádřil se, někomu ne, chápu, v pořádku.... Já samozřejmě vím, že těhotné ženy jsou i v reálném světě (kupodivu 😀)... když přijdu do pekárny, nehledám zeleninu 😉 asi tak. Nepřekrucujte to nepíšu prosím. Díky!
@natysnovec Ahoj 😍 ale jooo dobre, deti zlobi ale da se to. 😀😀😀🤦🏼♀️ Co ty? Vsechno v poradku?
@budenas5 Jj mala taky zlobi jako certik.Zitra jdu rano na utz a na krev apod...akorat mam prijit na lacno.Muzu se rano napit alespon vody?😀😀😀😀
Ahoj taky plánujeme a zatím nic
Ta roztržka tady nejspíš vznikla kvůli mně...jedna holka mi tu radila hodit se do pohody,což je skutečně důležité,ale nejde to, já zareagovala emotivně... melou se ve mně hormony😋děkuju všem,co mě jakýmkoliv způsobem podpořily,vážně je někdy nutné slýchat i říkat ty věci dokola😀myslím upřímně,že nikdo tady nechce nikoho urazit ani trápit,zvlášť tím,že už se mu podařilo.😉tak tlustou čáru a jdeme dál?🍀

@semmi Tohle neni pozitivni testik 💋💋