Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75 Neříkám, že to něco znamená nebo že ms nepřijde, ale mně 14dpo taky klesla teplota jako tobě (ne pod linii, tzn pod tu vodorovnou čáru) a další den zas stoupla. Tak to vypadá podobně. Ale já si dělala první test až pak, takže jsem měla už pozitivní - 15dpo. To jen pro info, každý to má jinak a kdo ví, třeba se ti ta Irma dostaví - což zas by znamenalo, že máš pěkně dlouhou luteální fázi a to není k zahození...
@budenas5 já ani nevím koukla jsem do telefonu a jsem 21 DPO, a mám hlen jak na OVU a lehce pobolívá podbřišek, ale tohle jsem měla okolo 10 DC a pocitově jsem si říkala, že je to Ovulace, tak jsme z toho trochu jelen, jestli může mít člověk Ovu dvakrát za cyklus nebo co mi tam haraší 🙂, MS bych měla dostat v pondělí či úterý.
@hlasimse ahoj co si psala?
@natysnovec ale nic 🙂 chtěla jsem ti navrhnout tu skupinku Zářijovky jestli tam ještě nejsi, ale pak jsem si dočetla diskusi a nějak to tady vřelo - tak jsem to chtěla nechat být...
@hlasimse já už nevím a začínám se dostávat do stavu sladké odevzdanosti 😀špinim dnes 4.den, pořádná mrcha nikde.rano jsem ještě smutnila, odpoledne už chytala záchvaty smíchu 😁 stejně musím čekat... muž mi čumí na prsa- prý jsou jiná.ptam se jak jiná? A on že neví,prostě je tam změna! 🤔😀Už si cyklus hlídám skoro rok a půl a luteální fázi jsem měla 12-14 dní.zpozdeni jen loni v srpnu,ale to jsem neměřila a nevím,kdy byla ovu.
Upřímně, já se tu minule také na něco ptala... Odpovědi se mi nedostalo a na zdi si psaly dvě tehule. Od té doby jsem tu nebyla... 🤷
@stuplakova Jasně hlavně že jsou zdravé, to je nejdůležitější, na ničem jiném nezáleží 🙂. Bral ty modré pro muže a bylo to super, protože se nám zadařilo a to pro nás bylo hlavní. Ani bych nevěřila že i chlapi z toho můžou mít trauma nebo se cítit blbě, že nemůžou s ženou otěhotnět 🙂.
@katkatris Myslím že můžeš jít i sama, ale záleží jestli tě vezmou. Většinou chtějí nějakou žádanku od lékaře, my jsme měli žádanku a byli jsme v centru pro podporu reprodukce, tam nám udělali testy a zjistili co a jak a tak jsme na to přišli. Zkoušeli jsme to i sami, pak by jsme jinak museli na nějaký zákrok, ale nakonec jsme nemuseli 😀
@apple_tree @hlasimse tak mě čekání právě skončilo...teplota ještě klesla a v noci se rozjela MS,dnes už pojede v plné parádě...bylo to vážně napínavé...
@katkas75 Tak to me mrzi :( Bylo to fakt napinave. Ale ta mrcha nakonec jednou neprijde, uvidis (a nemyslim tim, ze neprijde, az budes v prechodu :D ).
@apple_tree snad už těším na ten přechod! Je to vysilující...několik měsíců jsem byla jakž takž v pohodě,teď se zas nechala strhnout 😎 asi to potřebuju úplně vzdát.nechci žít život mereny menzes, ovulací,a čekání na to,co bude.takto žít přece nemůžu...jenže,co nám zbývá?😉díky za podporu
@katkas75 Vypadalo to opravdu nadějně, kromě těch negativních testů bez ducha - ale vypadá to, že máš momentálně luxusní luteálku! To by mohlo být dobré znamení. Že tělo je připraveno. Ono se k tomu prostě postupně bude schylovat, ať už se budeš snažit, nebo ne. Před nějakou dobou jsem se dívala na fb na fotky svých kamarádek, co už mají mimča, a šla jsem zpátky na fotky před jejich otěhotněním a říkala jsem si, tady na této fotce ještě holka vůbec nevěděla, že za rok bude držet své miminko. Tak nějak mi to dalo perspektivu - že žádná z nás neví, kdy to přijde. Něco jako první menstruace. Žijeme si svůj život a najednou je to tady. Někdo se snaží hodně, někdo málo... Ale drtivé většině se to do života vkrade. Jen nevíme kdy 🙂 a to je na tom i to vzrušující. Není to něco co my vyloženě uděláme, je to něco co se nám přihodí. Nevím, jestli tento pohled někomu pomůže, ale mně to dalo takový zajímavý nadhled a odstup, i když jsem se vyloženě předtím nesnažila, ale někdy mi to hlavou vrtalo...že jsme se dle grafů několikrát náhodou trefili do ovulky a nic. No nakonec jsem ten další nebo následující měsíc i otěhotněla a celkem mě to překvapilo, a myslím, že to mohlo částečně být i tím novým přístupem. Ale nechci tady dávat moudra nebo ti říkat, jak máš myslet a tak dále - jen se chci podělit se svou zkušeností (možná to ale není vůbec pravda a byla to jen shoda náhod).
@hlasimse Co vrelo...😀
@hlasimse jsem v rijnovkach.Tp mam 2.10
@natysnovec Nic, musela by sis přečíst posledních pár stránek, že tu bylo trošku dusno. Ale nechci v tom zas rejpat.
Ahoj holky, už nějakou dobu to tady sleduju 🙂 s manželem bychom chtěli druhé mimčo, snažíme se zatím od ledna. Včera jsem si poprvé koupila ovulační testy a včera i dnes je tam jen slabý duch, nemám s tím zkušenosti, znamená to že ovulka teprve dorazí nebo už je po ní? Podbřišek pobolívá tak právě nevím jestli ty bolesti bývají před nebo až po ovu. Díky
@katmou to ti z fleku nikdo nerekne 🙂,pokudtu neni nejaka vedma 🙂,kolikaty jsi den cyklu? Vetsinou se zacina merit okolo 10 DC ne z ranni moci.taky muzes sledovat jine signaly jako cervikalni hlen,cipek bazalni teplotu bolest podbrisku a to vse ti napovi v ktere fazi cyklu mas ovulaci.slabe carky na Ovu testu znamenaji ze je negativni a casto se vyskytuji celou dobu cyklu.
@katmou ahoj,já si dělala ovu test jen párkrát,ale před ovu jsem měla několik dní ducha,klidně i stejného,pak zesílil.potom už jsem test nedělala,ale předpokládám,že by měl slábnout.kolikaty den cyklu jsi? Mivas cyklus pravidelný?
No a já mívám bolesti před ovu - po ovu odezněly 😉
dneska jsem 13 DC, cyklus mívám pravidelný 26-27 dní, bolesti podbřišku mám tak je možné že ovu teprve přijde 🙂
Ahoj holky taky se pokoušíme o druhé poslední ms jsem měla první týden v únoru a teď mě bolí už týden v pod bříšku a zatím nic tak nevím co je
Měla jsem ji první týden v únoru

Ahoj holky.za me ve skupince snazilky by měly byt opravdu jenž snazilky pripadne těm co uz se to povedlo ale jen s konstruktivnimi radami typu které vitaminy jim treba pomohli které testy jsou nespolehlivé a podobne....nepřijde mi úplně taktni tu mezi holkami co se snaží treba i roky kazdy den probírat jak se tehulka cítí co ultrazvuk a podobne od toho uz jsou pak jine skupiny.abo tehulek vídám kolem sebe spousty a Každá z nas ktera se uz snaží delší dobu urcite potěší stejný problémy ostatních nejcennější zas další tehulky. To ze je to hlavně o hlavně a clovek musi byt v pohode víme každá, kdyby to bylo tak snadné nejsme tu uz v této skupině žádná. Pred svatbou jsem také chodila na beremese a teď uz tam nechodim vykládat holkam jak to byla nakonec vse brnkacka a proc tu rok řeší saty a dort... po maturitě, po stanicích jsem in také vzdy rikala ze to byla vlastně brnkacka a proc se clovek stresoval ale po bitvě je kazdy generál