Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
To chápu tak držím palce
Ještě ne pořád tak nějak čekám že je dostanu
Holky,muj dnesni krasavec 🙂 Sexik byl vcera... ted nevim jestli na to hupnout i dnes nebo az zitra...nebo oboji :D
Tu se někdo má 🙂
Tak zkusím a uvidím držte mi palce🙂
Tak jo
@katkas75 teď moc nestíhám tak vždycky jen večer přečtu diskuzi a opravdu jsem ti strašně fandila, vypadalo to tak nadějne :( mrzi mě to, ale zase už nemusíš čekat co bude tak snad bude zase líp! A vyjde to6 🙂
@maice ooo krásný 🙂 já bych to pojistila i dnes ať stihnout mrsky dojít.. Všechny kámošky tak otěhotněly, sex v den pozitivního testu jen u nás to nějak nevychází
... Já jsem dnes 26 DC, o víkendu má přijít ms a já nemám chuť si udělat test.. Stejně nemam žádné příznaky a tento měsíc jsem měla porad něco, ze nebyl ani velice čas se sledovat.. Takže to asi nechám plynout a uvidím co přinese víkend
@mandarinka90 Ono je to nekdy nejlepsi 🙂 se nesledovat...drzim palec 🙂
Zdravím Vás a moc prosím o radu. Kdy přesně po aplikaci Ovitrillu mít sex? Doktor mi řekl, at si pichnu ovitrill ve čtvrtek, to budu mít ovul. podle ultrazvuku no a mě dámy zajímá, když si ovitrill pichnu například v ten čtvrtek ráno, tak kdy na to mít sex? Ještě ve čtvrtek večer, nebo až v pátek či za dvě hodiny po aplikaci?? Velmi se omlouvám za hloupost svého dotazu, nějak mi uniklo to nejpodstatnější😢 prosím o radu, moc děkuji za odpověd
@luciiiik1c já bych na to skočila ve středu čtvrtek i pátek a klidně i sobotu 🙂
Dobře děkuji, já bych na to skákala co chvíla,co si budeme povídat😀 ale na druhou stranu,nechceme plitvat, chceme aby to bylo opravdu co nejučinější(když to řeknu takhle blbě)
@maice tak to jsem ještě neviděla...testovací silnější 😀 to je jistota...já ještě po sexu tenhle měsíc normálně dávala nohy nahoru na nějakých 5 i více minut 😀
@luciiiik1c taky bych sexovala pořád...středa, čtvrtek, pátek i sobotu 😉
@luciiiik1c Ja po ovitrellu ten den vecer a pak druhy den vecer. Po 3 dnech bez sexu...a povedlo se.
@natysnovec a po kolika hodinach po aplikaci(vpichnuti)Ovitrillu? Treba Po 12-ti? Ja si to pichla rano a ted budu 8hodin v praci, vadi to? Je potreba dodrzet presny cas, ci na tom tolik nesejde,hlavneze milovani probehne jeste v ten samy den po aplikaci? Mockrat dekuji za odpoved
@natysnovec A dodatecne moc gratuluji, to je krasa ;)

@luciiiik1c me ji pichly rano okolo 10h apak vecer az mala usla tak jsme sly na vec.A druhy den jsem jela vecee na pohotovost aby mi pichly neco na boleat pac to prasknuti(ovulka)bolela nebohla sem ani chodit nic.Doktoe mi pichnul injekci a jeste rijaly ze kdyz to prestane boket nebo kdyz bolest dovoli souloz jeste vecer.Po aplikaci injekce na bokest jsme spoli tedy jesze ten vecer mely sex.A PAK SEM BRALA dUPHASTON.(omlouvam se za chyby pisu s tel.)
@luciiiik1c Dekuju...uz jsem 11 tt

Tak bych ji měla už mít