Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky, mám takový možná blbý dotaz😃 Co se týče ovulace, nikdy jsem neměřila BT ani nezkoušela OT, ale taky jsem dřív nepociťovala žádné příznaky. Až teď 3. měsíc (užívám bylinky) mám uprostřed cyklu, typický ovulační hlen a sem tam píchnutí v podbříšku. Je teda jisté, že ovulace probíhá nebo to ještě nemusí znamenat, že mám určitě ovulaci? Děkuju za odpověď🙂
@biedronca teda koukam ze jsme meli ovu asi uplne ve stejnem terminu. Ja mela pozitivni v utery a vcera 😀
@maice to mas podobne take jsem mela 2 dny za sebou pozitivní 😀
@monikaa91 No jeste to nemusi vubec nic znamenat. Ja jsem si taky myslela, ze ovulaci mam, mam pravidelny cyklus 28 dnu, ovulacni testy pozitivni, vzdycky v pulce cyklu hlen a bolest. Minuly mesic jsme sli do car a tam se zjistilo, ze mam anovulacni cykly. To me docela sokovalo. Takze nic neni jiste.
@natysnovec Dobre, moc dekuji za rady a zkusenosti🙂 preji hlavne zdravicko🙂
@luciiiik1c dekuji...take na vas myslim.Dejte mi vedet...mate nejake twbletky.
Tak dneska lehké krvácení tak asi zas nic
@budenas5 ahooj co to mas za vlasy😀😀😀
@budenas5 tim sem chtela rict,ze ti to slusi👍👍😉
@natysnovec Mam paruku na miru. Dekuju 😀💋
Holky asi je to blbý dotaz i tak se zeptám je možné otěhotnět při ms?
Dneska jsem byla na kontrole a těhotenství dr. potvrdil, byla i srdeční akce a těhu odpovídalo o týden méně než podle MS.
Chtěla jsem spíše poukázat na to, že jsem si dělala po MS 10 dní ovulační testy a myslela jsem si, že ovulku mám 12DC, kdy byl pozitivní test, pak čárka už slábla...takže jsem přestala sledovat a čistě náhodou jsem si udělala ovulák 21DC, jen ze zvědavosti, že by mohl potvrdit případné těhu dříve a opět byl pozitivní jako ten 12DC...ale těhu test byl negativní. No a tím, že jsem měla poz. těhu testy až 5dní po MS, tak jsem fakt asi ovulku měla až toho 21DC, kdy už jsme se v podstatě ani nesnažili cíleně a vypustila jsem to z hlavy 😀 😀
@budenas5 joooo😀😀😀
Tak já si snad ve čtvrtek dělala jen tak ovu test a druhá čárka úplně slabounka... Tehu jsem ani nezkoušela, zítra termín ms... Už tak od úterý jsem protivná.. Dneska jsem se probudila, šla jsem na snídani, manžel na mě promluvil a já byla hned uslzena.. Takže další víkend s depkou je tu :( mám skvělého manžela, super kamarády, rodinu.. Ale ta prázdnota uvnitř mě tak strašně bolí :(
Dobry rano z newcastle.dnes jdu kupovat tehu test.jsem na sluzebce aami pred 14 dnema mi nedorazila ms jen slabe zaspineni pul dne a konec.tak jsem zvedava mela by byt ted i ovulka tak koupim ten i ten at vim.ale myslim si ze telo spis tou zmenou zablblo
@mandarinka90 to je mi líto...dobře to znám 😒ale třeba ještě ms nedorazí 😉zkus se co nejvíce zabavit! Já se bohužel zabavovala jídlem,tak se teď budu zabavovat cvičením a hubnutím
@jitka0a Jo ptala jsem se na jedné klinice u nás a taky mi paní řekla, že máme mít žádanku od našeho lékaře, že jinak nás bez doporučení nevezmou, ale to myslím nebude problém to doporučení získat 🙂. Paní mi říkala, že dál od nás by nás vzali, ale jen jako samoplátce, tak že si máme připravit balík peněz. To je masakr kolik takové vyšetření stojí.
@katkas75 diky 🙂 a omlouvám se zs ranní výkřik, dnešní počasí zahnalo veškerou depku a už se zase usmívam 🙂 no já se dala na cvičení a po pondělním fitku se rozhýbavam ještě dneska 😀 dnešek strávím se sklenkou vína, jdeme na místní kost vín 🙂 tak pěkný víkend a po xte věřím, že už bude jen líp 🙂
@mandarinka90 jede víno bych si taky dala😎 bude líp!😉

Šla bych do toho když to půjde 🙂