icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

minanek
8. bře 2018

Šla bych do toho když to půjde 🙂

monikaa91
8. bře 2018

Holky, mám takový možná blbý dotaz😃 Co se týče ovulace, nikdy jsem neměřila BT ani nezkoušela OT, ale taky jsem dřív nepociťovala žádné příznaky. Až teď 3. měsíc (užívám bylinky) mám uprostřed cyklu, typický ovulační hlen a sem tam píchnutí v podbříšku. Je teda jisté, že ovulace probíhá nebo to ještě nemusí znamenat, že mám určitě ovulaci? Děkuju za odpověď🙂

budenas5
8. bře 2018

@maice no fakt 😀😀😀😀

janickazabicka
8. bře 2018

@biedronca teda koukam ze jsme meli ovu asi uplne ve stejnem terminu. Ja mela pozitivni v utery a vcera 😀

janickazabicka
8. bře 2018

@maice to mas podobne take jsem mela 2 dny za sebou pozitivní 😀

apple_tree
8. bře 2018

@monikaa91 No jeste to nemusi vubec nic znamenat. Ja jsem si taky myslela, ze ovulaci mam, mam pravidelny cyklus 28 dnu, ovulacni testy pozitivni, vzdycky v pulce cyklu hlen a bolest. Minuly mesic jsme sli do car a tam se zjistilo, ze mam anovulacni cykly. To me docela sokovalo. Takze nic neni jiste.

maice
8. bře 2018

@budenas5 Tak jsem akorat prisla z preventivni prohlidky, k ovulaci doslo pravdepodobne pred par hodinami,dr. videla i velke mnozstvi nahromadeneho hlenu a dokonce snad doslo k ovulaci z obou stran 🤪No a ted dej se vůle...

janickazabicka
8. bře 2018

Ja t mela holky takhle 😀 tak jsem zvedava co z toho bude 😀

luciiiik1c
8. bře 2018

@natysnovec Dobre, moc dekuji za rady a zkusenosti🙂 preji hlavne zdravicko🙂

maice
8. bře 2018

@budenas5 Kdy budes testovat???

natysnovec
8. bře 2018

@luciiiik1c dekuji...take na vas myslim.Dejte mi vedet...mate nejake twbletky.

minanek
Autor odpověď smazal
minanek
8. bře 2018

Tak dneska lehké krvácení tak asi zas nic

budenas5
8. bře 2018

@maice No super tak to timdrzim ✊🏻💋 Sakra ja jsem tak nertpeliva i za tebe 😀🤷🏼‍♀️ Ja jsem teprve 5 DPO mam cas na testovani 😪

oveckaluky
Autor odpověď smazal
natysnovec
8. bře 2018

@budenas5 ahooj co to mas za vlasy😀😀😀

natysnovec
8. bře 2018

@budenas5 tim sem chtela rict,ze ti to slusi👍👍😉

budenas5
8. bře 2018

@natysnovec Mam paruku na miru. Dekuju 😀💋

minanek
9. bře 2018

Holky asi je to blbý dotaz i tak se zeptám je možné otěhotnět při ms?

ojo
9. bře 2018

Dneska jsem byla na kontrole a těhotenství dr. potvrdil, byla i srdeční akce a těhu odpovídalo o týden méně než podle MS.
Chtěla jsem spíše poukázat na to, že jsem si dělala po MS 10 dní ovulační testy a myslela jsem si, že ovulku mám 12DC, kdy byl pozitivní test, pak čárka už slábla...takže jsem přestala sledovat a čistě náhodou jsem si udělala ovulák 21DC, jen ze zvědavosti, že by mohl potvrdit případné těhu dříve a opět byl pozitivní jako ten 12DC...ale těhu test byl negativní. No a tím, že jsem měla poz. těhu testy až 5dní po MS, tak jsem fakt asi ovulku měla až toho 21DC, kdy už jsme se v podstatě ani nesnažili cíleně a vypustila jsem to z hlavy 😀 😀

natysnovec
9. bře 2018

@budenas5 joooo😀😀😀

mandarinka90
10. bře 2018

Tak já si snad ve čtvrtek dělala jen tak ovu test a druhá čárka úplně slabounka... Tehu jsem ani nezkoušela, zítra termín ms... Už tak od úterý jsem protivná.. Dneska jsem se probudila, šla jsem na snídani, manžel na mě promluvil a já byla hned uslzena.. Takže další víkend s depkou je tu :( mám skvělého manžela, super kamarády, rodinu.. Ale ta prázdnota uvnitř mě tak strašně bolí :(

chiara1990
10. bře 2018

Dobry rano z newcastle.dnes jdu kupovat tehu test.jsem na sluzebce aami pred 14 dnema mi nedorazila ms jen slabe zaspineni pul dne a konec.tak jsem zvedava mela by byt ted i ovulka tak koupim ten i ten at vim.ale myslim si ze telo spis tou zmenou zablblo

katkas75
10. bře 2018

@mandarinka90 to je mi líto...dobře to znám 😒ale třeba ještě ms nedorazí 😉zkus se co nejvíce zabavit! Já se bohužel zabavovala jídlem,tak se teď budu zabavovat cvičením a hubnutím

katkatris
10. bře 2018

@jitka0a Jo ptala jsem se na jedné klinice u nás a taky mi paní řekla, že máme mít žádanku od našeho lékaře, že jinak nás bez doporučení nevezmou, ale to myslím nebude problém to doporučení získat 🙂. Paní mi říkala, že dál od nás by nás vzali, ale jen jako samoplátce, tak že si máme připravit balík peněz. To je masakr kolik takové vyšetření stojí.

mandarinka90
10. bře 2018

@katkas75 diky 🙂 a omlouvám se zs ranní výkřik, dnešní počasí zahnalo veškerou depku a už se zase usmívam 🙂 no já se dala na cvičení a po pondělním fitku se rozhýbavam ještě dneska 😀 dnešek strávím se sklenkou vína, jdeme na místní kost vín 🙂 tak pěkný víkend a po xte věřím, že už bude jen líp 🙂

minanek
10. bře 2018

@katkas75 tak mě jsem dostala sice slabé ale jsou tak v pondělí zavolám doktorce ať mi udělá krevní testy na zvýšenou hladinu hormonů už jsme to spolu řešili

maice
10. bře 2018

@budenas5 Tak jak ty??? Kolik uz jsi???

budenas5
10. bře 2018

@maice Ahojky 😘 jsem teprve 7DPO

katkas75
10. bře 2018

@mandarinka90 jede víno bych si taky dala😎 bude líp!😉

Strana