icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

veverka55
6. bře 2018

Ahoj holky.za me ve skupince snazilky by měly byt opravdu jenž snazilky pripadne těm co uz se to povedlo ale jen s konstruktivnimi radami typu které vitaminy jim treba pomohli které testy jsou nespolehlivé a podobne....nepřijde mi úplně taktni tu mezi holkami co se snaží treba i roky kazdy den probírat jak se tehulka cítí co ultrazvuk a podobne od toho uz jsou pak jine skupiny.abo tehulek vídám kolem sebe spousty a Každá z nas ktera se uz snaží delší dobu urcite potěší stejný problémy ostatních nejcennější zas další tehulky. To ze je to hlavně o hlavně a clovek musi byt v pohode víme každá, kdyby to bylo tak snadné nejsme tu uz v této skupině žádná. Pred svatbou jsem také chodila na beremese a teď uz tam nechodim vykládat holkam jak to byla nakonec vse brnkacka a proc tu rok řeší saty a dort... po maturitě, po stanicích jsem in také vzdy rikala ze to byla vlastně brnkacka a proc se clovek stresoval ale po bitvě je kazdy generál

hlasimse
6. bře 2018

@katkas75 Neříkám, že to něco znamená nebo že ms nepřijde, ale mně 14dpo taky klesla teplota jako tobě (ne pod linii, tzn pod tu vodorovnou čáru) a další den zas stoupla. Tak to vypadá podobně. Ale já si dělala první test až pak, takže jsem měla už pozitivní - 15dpo. To jen pro info, každý to má jinak a kdo ví, třeba se ti ta Irma dostaví - což zas by znamenalo, že máš pěkně dlouhou luteální fázi a to není k zahození...

hlasimse
Autor odpověď smazal
bajunka
6. bře 2018

@budenas5 já ani nevím koukla jsem do telefonu a jsem 21 DPO, a mám hlen jak na OVU a lehce pobolívá podbřišek, ale tohle jsem měla okolo 10 DC a pocitově jsem si říkala, že je to Ovulace, tak jsme z toho trochu jelen, jestli může mít člověk Ovu dvakrát za cyklus nebo co mi tam haraší 🙂, MS bych měla dostat v pondělí či úterý.

natysnovec
6. bře 2018

@hlasimse ahoj co si psala?

hlasimse
6. bře 2018

@natysnovec ale nic 🙂 chtěla jsem ti navrhnout tu skupinku Zářijovky jestli tam ještě nejsi, ale pak jsem si dočetla diskusi a nějak to tady vřelo - tak jsem to chtěla nechat být...

katkas75
6. bře 2018

@hlasimse já už nevím a začínám se dostávat do stavu sladké odevzdanosti 😀špinim dnes 4.den, pořádná mrcha nikde.rano jsem ještě smutnila, odpoledne už chytala záchvaty smíchu 😁 stejně musím čekat... muž mi čumí na prsa- prý jsou jiná.ptam se jak jiná? A on že neví,prostě je tam změna! 🤔😀Už si cyklus hlídám skoro rok a půl a luteální fázi jsem měla 12-14 dní.zpozdeni jen loni v srpnu,ale to jsem neměřila a nevím,kdy byla ovu.

hlasimse
6. bře 2018

@katkas75 Je to přesně tak - samé čekání 🙂 Pořád jen na něco čekáme 🙂

bajunka
6. bře 2018

Tak ovulace to neni 🙂,spis blizici se MS

bajunka
6. bře 2018

Jo a musim se pochlubit jak nam roste to psi miminko 🙂

hlasimse
6. bře 2018

@bajunka Slaďoušek!

mimiveru
6. bře 2018

Upřímně, já se tu minule také na něco ptala... Odpovědi se mi nedostalo a na zdi si psaly dvě tehule. Od té doby jsem tu nebyla... 🤷

jitka0a
6. bře 2018

@stuplakova Jasně hlavně že jsou zdravé, to je nejdůležitější, na ničem jiném nezáleží 🙂. Bral ty modré pro muže a bylo to super, protože se nám zadařilo a to pro nás bylo hlavní. Ani bych nevěřila že i chlapi z toho můžou mít trauma nebo se cítit blbě, že nemůžou s ženou otěhotnět 🙂.

jitka0a
6. bře 2018

@katkatris Myslím že můžeš jít i sama, ale záleží jestli tě vezmou. Většinou chtějí nějakou žádanku od lékaře, my jsme měli žádanku a byli jsme v centru pro podporu reprodukce, tam nám udělali testy a zjistili co a jak a tak jsme na to přišli. Zkoušeli jsme to i sami, pak by jsme jinak museli na nějaký zákrok, ale nakonec jsme nemuseli 😀

katkas75
7. bře 2018

@apple_tree @hlasimse tak mě čekání právě skončilo...teplota ještě klesla a v noci se rozjela MS,dnes už pojede v plné parádě...bylo to vážně napínavé...

apple_tree
7. bře 2018

@katkas75 Tak to me mrzi :( Bylo to fakt napinave. Ale ta mrcha nakonec jednou neprijde, uvidis (a nemyslim tim, ze neprijde, az budes v prechodu :D ).

katkas75
7. bře 2018

@apple_tree snad už těším na ten přechod! Je to vysilující...několik měsíců jsem byla jakž takž v pohodě,teď se zas nechala strhnout 😎 asi to potřebuju úplně vzdát.nechci žít život mereny menzes, ovulací,a čekání na to,co bude.takto žít přece nemůžu...jenže,co nám zbývá?😉díky za podporu

hlasimse
7. bře 2018

@katkas75 Vypadalo to opravdu nadějně, kromě těch negativních testů bez ducha - ale vypadá to, že máš momentálně luxusní luteálku! To by mohlo být dobré znamení. Že tělo je připraveno. Ono se k tomu prostě postupně bude schylovat, ať už se budeš snažit, nebo ne. Před nějakou dobou jsem se dívala na fb na fotky svých kamarádek, co už mají mimča, a šla jsem zpátky na fotky před jejich otěhotněním a říkala jsem si, tady na této fotce ještě holka vůbec nevěděla, že za rok bude držet své miminko. Tak nějak mi to dalo perspektivu - že žádná z nás neví, kdy to přijde. Něco jako první menstruace. Žijeme si svůj život a najednou je to tady. Někdo se snaží hodně, někdo málo... Ale drtivé většině se to do života vkrade. Jen nevíme kdy 🙂 a to je na tom i to vzrušující. Není to něco co my vyloženě uděláme, je to něco co se nám přihodí. Nevím, jestli tento pohled někomu pomůže, ale mně to dalo takový zajímavý nadhled a odstup, i když jsem se vyloženě předtím nesnažila, ale někdy mi to hlavou vrtalo...že jsme se dle grafů několikrát náhodou trefili do ovulky a nic. No nakonec jsem ten další nebo následující měsíc i otěhotněla a celkem mě to překvapilo, a myslím, že to mohlo částečně být i tím novým přístupem. Ale nechci tady dávat moudra nebo ti říkat, jak máš myslet a tak dále - jen se chci podělit se svou zkušeností (možná to ale není vůbec pravda a byla to jen shoda náhod).

natysnovec
7. bře 2018

@hlasimse Co vrelo...😀

natysnovec
7. bře 2018

@hlasimse jsem v rijnovkach.Tp mam 2.10

hlasimse
7. bře 2018

@natysnovec Nic, musela by sis přečíst posledních pár stránek, že tu bylo trošku dusno. Ale nechci v tom zas rejpat.

katkas75
7. bře 2018

@hlasimse moc hezky napsané 😀🍀

katmou
7. bře 2018

Ahoj holky, už nějakou dobu to tady sleduju 🙂 s manželem bychom chtěli druhé mimčo, snažíme se zatím od ledna. Včera jsem si poprvé koupila ovulační testy a včera i dnes je tam jen slabý duch, nemám s tím zkušenosti, znamená to že ovulka teprve dorazí nebo už je po ní? Podbřišek pobolívá tak právě nevím jestli ty bolesti bývají před nebo až po ovu. Díky

bajunka
7. bře 2018

@katmou to ti z fleku nikdo nerekne 🙂,pokudtu neni nejaka vedma 🙂,kolikaty jsi den cyklu? Vetsinou se zacina merit okolo 10 DC ne z ranni moci.taky muzes sledovat jine signaly jako cervikalni hlen,cipek bazalni teplotu bolest podbrisku a to vse ti napovi v ktere fazi cyklu mas ovulaci.slabe carky na Ovu testu znamenaji ze je negativni a casto se vyskytuji celou dobu cyklu.

katkas75
7. bře 2018

@katmou ahoj,já si dělala ovu test jen párkrát,ale před ovu jsem měla několik dní ducha,klidně i stejného,pak zesílil.potom už jsem test nedělala,ale předpokládám,že by měl slábnout.kolikaty den cyklu jsi? Mivas cyklus pravidelný?
No a já mívám bolesti před ovu - po ovu odezněly 😉

katmou
7. bře 2018

dneska jsem 13 DC, cyklus mívám pravidelný 26-27 dní, bolesti podbřišku mám tak je možné že ovu teprve přijde 🙂

minanek
7. bře 2018

Ahoj holky taky se pokoušíme o druhé poslední ms jsem měla první týden v únoru a teď mě bolí už týden v pod bříšku a zatím nic tak nevím co je

katkas75
7. bře 2018

@katmou to je možné. Já teda měřím teplotu. Mně to velice pomohlo zorientovat se,kdy se co děje.

katkas75
7. bře 2018

@minanek a měla by už ms přijít? Jaký máš cyklus?

minanek
7. bře 2018

Měla jsem ji první týden v únoru

Strana