icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
10. bře 2018

@minanek pokud se ti ms nerozjede naplno,tak zavolej.lepsi než něco zanedbat😉

chiara1990
10. bře 2018

Ahoj holky je mozne ze mam 5 dni pred ovulaci uplne krasnou dalnici?pouzila jsem ovu test z anglie.predesle mesice jsem mela ceske a ta at tak v den predem.jinak tento mesic byla i ms nejaka divna spis teda bylo spineni chvilkove(ani ne den) a nic a do ted ms nikde 😂

kolapav
10. bře 2018

Já bych řekla že ti ovu test ukazuje těhotenství

minanek
10. bře 2018

@katkas75 v pondělí zavolám

maice
10. bře 2018

@chiara1990 Zkus tehotensky ;)

petomonika1
11. bře 2018

Dobry den mnela jsem ms 3 dni plodne dni jsou zacinaji 21 kde mas sex??uzivam tablety kazdy den femibion pred planovanim tehotenstva dekuji

gabrolo
11. bře 2018

@katkatris Nás taky nevzali na klinice jen tak, museli jsme mít doporučení od našeho doktora, nakonec jsme jejich služby ani moc využít nemuseli, protože jsem na doporučení cvičila a brala bylinky a povedlo se nám 😍 . Teď čekáme a už se těším moc. Jsme za půlkou 🙂

lachtanice86
11. bře 2018

Tak my se taky snažíme . Dělám teď ovulační testy i merim teplotu. So prosince to nešlo. Byla jsem v léčbě. V lednu jsem dostala ovitrelle a to mi zkrátilo cyklus na 20dnu. Únor byl anovulacni a tento měsíc ovulace byla , teplota to potvrdila a teď jen cekat

budenas5
11. bře 2018

@maice Tak dnes mi prababicla rekla ze jsem tehotna. Vidi mi to prej v ocich. 😀 a u obou deti to trefila.

maice
11. bře 2018

@budenas5 Jeeeee,ty se mas :D Pujc mi prababicku,ze by na me taky jukla :D Ty uz pomalu muzes zkouset testiky,ne??? Ja se snad nedockam 🙊🙉🙈

budenas5
11. bře 2018

@maice Snad ma pravdu 😀😀 jsem 9DPO prijde mi nedte brzo. Ty jsi uz taky po ne? 😍✊🏻

arevb
11. bře 2018

Dnes konečně dálnice, ale s radostí jsem opatrná....

maice
11. bře 2018

@budenas5 Ja jsem 3/4den po ovulaci...vsechno to pekne sedlo...tak moc doufam :D

budenas5
11. bře 2018

@maice Ted nam to vyjde 💋✊🏻
@arevb To jsou tehu?

budenas5
11. bře 2018

@maice Ale hele nechci noc zakriknout ale mam nalita prsa, je mi zle jsem unavena..

lachtanice86
11. bře 2018

Ahoj. Snad nebude vadit že se přidám. Můj příběh je dlouhý, mám za sebou sp, biochemko i zt s revizí. Loni 2xlaparo kvůli cystam a zjisteno endo. Potom půl roku visanne, hormony na umělý přechod. Takže těhotenství nepřipadalo v úvahu. V prosinci léčba ukončena, čekalo se až se mi nahodi cyklus. Potom v lednu 9dc folikulometrie a pichnut ovitrelle. Bohužel bez úspěchu a ještě mi zkrátil cyklus o 5dnu. V únoru anovulacni cyklus. A teď v březnu merim teplotu, dělám ovu testy. Dnes 18dc / 7DPO do ms 7dnu a musím čekat a doufat.

lobella
11. bře 2018

@arevb kolik dni mas zpozdeni? Ja zitra budu mit 14 dni a nevum, zda uz volat dr. Takovou dalnici, co mas ze dneska mam uz tyden, dnes delany posledni test a testovaci je snad i silnejsi mez kontrolni... Mam uz volat dr. nebo jeste pockat? Jsem uplne prvne, tak nevim, nechci vysilovat brzy ale ani neco zanedbat

lobella
11. bře 2018

Jinak prvni tyden mi bylo porad spatne po jidle, ale nezvracela jsem, pak me tyden bolelo bricho jak pri ms a ted me boli jen obcasprsa mi prijdou jakoby vodnata😀 ale ne zvetsena ani neboli, jsem jen unavenejsi, jinak nic.. To ten rvni tyden vynechani mi bylo hur, ted je mi snad lip a lip kazdy den, jen ta unava zustava

maice
11. bře 2018

@budenas5 To ja nepocituju vubec nic...ale je hrozne brzy...zkusus uz zitra???

budenas5
11. bře 2018

@maice Manzel taky rika at zkusim zitra 🤷🏼‍♀️😀

maice
11. bře 2018

@budenas5 Zkus...10dpo uz by mohlo byt neco videt ;)

verik87
11. bře 2018

Tak zaciname znovu..po vice jak tydnu spozdeni,nekolika pozit.testech jsem vcera musela na pohotovost kvuli slabemu krvaceni..na utz nebylo nic,dnes rano jsem si udelala test,carka slaba a odpoledne se ms rozjela v plne sile..takze dnes 1DC

arevb
11. bře 2018

@budenas5 Jj tehu, ale v listopadu jsem v 9TT potratila, takže 2 čárky ještě nic neznamenají

arevb
11. bře 2018

@lobella já se asi objednam asi až na 9tt, jsem opatrná s radostí, dnes 12dní zpoždění

budenas5
11. bře 2018

@arevb To tak nesmite brat. Ja mam za sebou 2 potraty a mimodelozni a i 2 deti mezi tim. Musite myslet pozitivne. Mam inzulinovou pumpu a doktori mi tehotenstvi predpovidali ze ani jednoho nedonosim. Myslete ted na to ze je ve vas mimisek a bude zdravy ❤️❤️

arevb
11. bře 2018

@budenas5 mám doma 2,5 letou cacorku, tak si moc přejeme, aby to teď vyšlo 🙂

budenas5
11. bře 2018

@arevb Urcite to vyjde 💋✊🏻

lenatko91
11. bře 2018

Ahojte, dlouho jsem tu nebyla, jdu si pro radu. Po pár měsících zase zabral clostil, minulé pondělí injekce ovitrelle. MS by teoreticky měla přijít v úterý. Samozřejmě jsem nevydržela a testovala. Ve čtvrtek poprvé v životě bt 37 stupňů a na TT hodně slabá druhá čárka, viditelná jen v určitém úhlu. Včera TT negativní, ale měl nějaký narušený povrch. Dnes jsem dělala jiný test, ráno nic a večer viz foto.. Je to ten test z rána. Zaráží mě že je ta čárka jinde, než stojí v návodu. Už nevím co si myslet. Jasně, že počkám jestli přijde MS, ale zajímá mě váš názor 🙂

hlasimse
11. bře 2018

@lenatko91 Těžko říct, je to divné... Ale ovitrelle prý dělá duchy...

lenatko91
12. bře 2018

@hlasimse to jo, ale jen do určité doby.. Posledně jsem už týden po vpichu nic v moči neměla..

Strana