Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky je mozne ze mam 5 dni pred ovulaci uplne krasnou dalnici?pouzila jsem ovu test z anglie.predesle mesice jsem mela ceske a ta at tak v den predem.jinak tento mesic byla i ms nejaka divna spis teda bylo spineni chvilkove(ani ne den) a nic a do ted ms nikde 😂
Já bych řekla že ti ovu test ukazuje těhotenství
@chiara1990 Zkus tehotensky ;)
Dobry den mnela jsem ms 3 dni plodne dni jsou zacinaji 21 kde mas sex??uzivam tablety kazdy den femibion pred planovanim tehotenstva dekuji
Tak my se taky snažíme . Dělám teď ovulační testy i merim teplotu. So prosince to nešlo. Byla jsem v léčbě. V lednu jsem dostala ovitrelle a to mi zkrátilo cyklus na 20dnu. Únor byl anovulacni a tento měsíc ovulace byla , teplota to potvrdila a teď jen cekat
Ahoj. Snad nebude vadit že se přidám. Můj příběh je dlouhý, mám za sebou sp, biochemko i zt s revizí. Loni 2xlaparo kvůli cystam a zjisteno endo. Potom půl roku visanne, hormony na umělý přechod. Takže těhotenství nepřipadalo v úvahu. V prosinci léčba ukončena, čekalo se až se mi nahodi cyklus. Potom v lednu 9dc folikulometrie a pichnut ovitrelle. Bohužel bez úspěchu a ještě mi zkrátil cyklus o 5dnu. V únoru anovulacni cyklus. A teď v březnu merim teplotu, dělám ovu testy. Dnes 18dc / 7DPO do ms 7dnu a musím čekat a doufat.
@arevb kolik dni mas zpozdeni? Ja zitra budu mit 14 dni a nevum, zda uz volat dr. Takovou dalnici, co mas ze dneska mam uz tyden, dnes delany posledni test a testovaci je snad i silnejsi mez kontrolni... Mam uz volat dr. nebo jeste pockat? Jsem uplne prvne, tak nevim, nechci vysilovat brzy ale ani neco zanedbat
Jinak prvni tyden mi bylo porad spatne po jidle, ale nezvracela jsem, pak me tyden bolelo bricho jak pri ms a ted me boli jen obcasprsa mi prijdou jakoby vodnata😀 ale ne zvetsena ani neboli, jsem jen unavenejsi, jinak nic.. To ten rvni tyden vynechani mi bylo hur, ted je mi snad lip a lip kazdy den, jen ta unava zustava
Tak zaciname znovu..po vice jak tydnu spozdeni,nekolika pozit.testech jsem vcera musela na pohotovost kvuli slabemu krvaceni..na utz nebylo nic,dnes rano jsem si udelala test,carka slaba a odpoledne se ms rozjela v plne sile..takze dnes 1DC
Ahojte, dlouho jsem tu nebyla, jdu si pro radu. Po pár měsících zase zabral clostil, minulé pondělí injekce ovitrelle. MS by teoreticky měla přijít v úterý. Samozřejmě jsem nevydržela a testovala. Ve čtvrtek poprvé v životě bt 37 stupňů a na TT hodně slabá druhá čárka, viditelná jen v určitém úhlu. Včera TT negativní, ale měl nějaký narušený povrch. Dnes jsem dělala jiný test, ráno nic a večer viz foto.. Je to ten test z rána. Zaráží mě že je ta čárka jinde, než stojí v návodu. Už nevím co si myslet. Jasně, že počkám jestli přijde MS, ale zajímá mě váš názor 🙂

@minanek pokud se ti ms nerozjede naplno,tak zavolej.lepsi než něco zanedbat😉