Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak já dnes ukončila druhou stimulaci, zase bez úspěchu ☹ po koňských dávkách hormonů žádná změna a vaječníky nefungují ☹
@vendelinka08 děkuji.Dnes koupím i TT test.Bo před 4dny jsem měla slabé špinění.Jsem si říkala nidace.Ale uvidíme.Myslela jsem,že přijde teprve obilka,ale testy už jsou 4dny silné.A vždy mám max 2dny silný test jinak slabou čárku před ovulkou i po ovulaci.
@evelisi a z jakeho duvodu nefunguji vajecniky? Jakoze nedozravaji vajicka nebo co se deje? A rekli ti pricinu?
@vendelinka08 vůbec žádná reakce, AMH 0,001 a FSH 84,5. vůbec nereagují na hormony
Muzu se k vam nejak zapojit? Potrebuju si zkratit cekani 😀 ...
Dneska jsem po IUI.
Jsem 11 Dc a mela jsem vcera folik 22mm, tak vcera ovitrill a dnes zakrok.
Pritel je nadsamec, me bude 25 a snad to klapne.
Normalne to neslo, tak snad to klapne takto primo
@ajdamajda ja sem mela folikul 20mm a pichli mi ovitrelle a doma snazenicko a je s toho podle utz chlapecek.A musim rict ze dekuji vsem nademnou ale bylo to na poprve.😊
@ajdamajda nám nepomohl ani ovitrelle. Nedá mi to ale nadsamec?
@apple_tree ahoj promiň, teď jsem tu dlouho nebyla..my byli v caru a dopadli jsme dobře i blbě..hormonální profil mám výborný, tam mi vyšly všechny hodnoty dobře, vnitřní ultrazvuk taky v pořádku, všechno funguje jak má a před ovulací bylo všechno výborně připraveno..akorát mi vyšel blbě AMH jen 1,3 nebo 1,6...je mi 28 takže je to docela dost nízká hodnota..když bysme šli ted na umělé tak budu mít jen tak 6vajíček a věkem se už budou jen snižovat..takže tomu necháme ještě pár měsícu asi do konce léta a pak nás nejspíš IVF nemine..rovnou bych si nechala něco zmrazit napozději ať mám nějakou zásobičku..u nás právě nemá smysl ani IUI, ptž manžel má blbou pohyblivost, ale má zase velké množství, takže tam je to takové nejisté..takže tak. Co u vás četla jsem to jen v rychlosti, takže ti jedno zavedli - nejdou mi tu otazníky 😨🙂 jestli ano tak držím palečky, ať je všechno v pořádku 🙂
@mandarinka90 Tak to AMH mas porad v pohode, z toho si vubec nedelej zadnou hlavu, jak je to nad 1, tak by nemel byt problem, ja mam taky tak nejak, tusim 1,6, musela bych se podivat a mela jsem ted 12 zralych vajicek na ivf. No my jsme ted ve fazi cekani, v pondeli mi zavedli embryo a asi v utery budu testovat.
Ma velmi dobry spermiogram, vybornou motilitu.
Asi k sobe nepasujeme protoze ho pry zabijim 😀 . Resp.me vnitrni prostredi zabiji a nepusti spermie. Neco jako reakce na sperma vysvetlovala lekarka.
@vendelinka08 amh mám 0,001 a fsh pres 84, nereaguji uz na druhou stimulaci, vaječníky nefungují, podle hodnot a krve jsem v přechodu
@apple_tree fakt, tak to děkuju za povzbuzení 🙂 dr mi říkala radši horší variantu..takže máš ted tu fázi čekání, uvidíš,že to vyšlo! 🙏🙂 a dalo se to všechno před zavedením vydržet - nefungují mi tady ty otazníky 😂 já mám uplnou hrůza právě z těch injekcí a narkozy, proto si přeju at se nám zadaří..ale spíš bych řekla, že v létě pujdeme na umělé..ptž když se nám nedaří už takovou dobu tak pochybuju, že během dvou - tří měsícu se něco změní..
@mandarinka90 Tak jsem to schvalne dohledala, to AMH mam teda 1,7. Ale stimulace byla nejnizsi davkou hormonu a vubec nebylo potreba mi ty davky navysovat a stejne jsem mela 12 vajicek. Takze bych si z toho hlavu fakt moc nedelala, nejaka vajicka bys mela urcite a ne uplne malo. A koneckoncu, ve vysledku staci jedno 🙂 Ja mam strasnou paniku z injekci, i kdyz vidim jehlu jen nekde ve filmu, tak odvracim hlavu a nemuzu to videt. Ale zvladla jsem to, injekce mi pichal pritel, kazdy den dve. Siceto pokazde bylo provazeno mou hysterii, ale zvladli jsme to :D A posledni den, kdy jsem si mela pichat, tak pritel nemohl byt doma a ja jsem to dala sama. Nalila jsem do sebe sklenku cerveneho vina a proste to tam pichla :D A to jsem mela klasicke injekce, ktere jsem si musela nejdriv i namichat ten roztok s praskem. V repromede davaji myslim jen ta pera, co vim od kolegy, o to bys to mela jednodussi. A narkozy jsem se bala strasne, nikdy jsem zadnou nemela, ale ted bych si to dala klidne znovu 🙂 Fakt usnes, ani nevis jak, bylo to docela prijemne, ani mi z toho vubec nebylo spatne, ani potom ne. Proste jsem se pekne prospala. Fakt se toho neboj, zvladly to tisice jinych zenskych, nepochybuju, ze bys to zvladla taky 🙂 Co bych si teda jeste nechala vysetrit, nevim, jestli vam ten test delali, tak je fragmentace dna u spermii, to je docela dulezity test.
@evelisi doporučuji čínskou medicínu na ten počínající přechod, kamarádka to taky měla a díky čínské medicíně má holčičku a chystají se na druhé. I my díky čínské medicíně máme malého 😉. Držím palce
@evelisi take verim na tcm...zkus se podivat na stranky Mudr. HOFFMANNA z Dobre vody. Treba ho i kontaktovat. Take se na to chystam kvuli ekzemu ktery me trapi na rukach cim dal vic. Doktori to resi jen mastickou jako naplast...ale ja vim ze je to vnitrni zalezitost. A jelikoz me ruce zivi..tak to jibak resit ani nemuzu.
Www.patentnimedicina.cz
@apple_tree děkuju za povzbuzení 😉 tak tfuj, tfuj, jak budeš dělat test tak dej vědět, ale snad už tam něco uvidíš ❤
Ahoj holky,můžu se taky přidat?
Všem držím palce,ať se miminek brzy dočkáte jakoukoliv cestou 🙂
Já jsem po 2.IVF a jsem ve fázi čekání,zda se podařilo nebo ne.
Injekci a narkózy se nebojte,pro mě je horší ta psychika způsobená asi Utrogestanem 😂
@fandysek_1 TMC jsem zkoušela a bez úspěchu, mám bohužel i špatnou genetiku, takže bez IVF to nepůjde, protože při přirozeném oplodění hrozí, že vyjde špatně genetika a musela bych na potrat ☹
@kladpol Jasně a tak to má být? Kde jste byli na výletě? Taky chceme někam vyrazit, ale nějak mě moc nenapadá kam jet, třeba tak výlet na půl dne 🙂. Taky jsme byli u známých opékat buřty a na tom sluníčku jsem se trochu opekla i já 😀.

@cpollik a máš období ovulace nebo už čekáš menzes? pokud už máš po ovulce a čekáš MS, tak by ti už mohla vyjít čárka na těhu testu... a to že čárka není stejně silná nebo ještě silnější není směrodatné... každá to snad máme jinak....tak držím palce, ať se ukáže i na těhu testu...