Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75
@apple_tree diky za podporu, uz mam v sobe ovitrelle. Bojim se, ze me telo zradi. I kdyz vim, ze ovulace bude, dve vajicka, sance velka, i presto vsechno mam strach ze selhani.
@aklin to je to nejhorší se tak upínat
holky ja tu taky dlouho přispívala, rok a tři čtvrtě snažení i s clostilem a nic... v lednu jsem byla na odstranění polypu v děloze, pak jsem si našla novou práci kde jsem nastoupila v únoru a v březnu jsem měli jeden jediný nechráněný styk, neležela jsem, žádné nohy nahoru naopak a zadařilo se, myslela jsem že se už nikdy nezadaří, mám zasobu clostilu který jsem nestačila využít 😲 ono to přijde, na takovéhle zázraky jsem nikdy nevěřila, neb jsme se taky nějakou dobu "nesnažili" a dávali volný průběh ale přišlo to fakt až když se to nehodilo. Nejspíš pomohl ten zákrok.
@kristyn.g jede to mám opravdu strašnou radost 😍😍 sledovala jsem tvůj příběh od začátku a jsem ráda za stastny konec 🙂 tak držím palečky ať máš pohodové těhotenství ❤
@mandarinka90 děkuji moc, jsem teď 9tt a máme srdíčko čeka to vyšetření zda bude vše ok snad bude. Jinak je mi blbě a nijak extra se neraduju zatím snad to přijde 🙂
@stuplakova Jo tak u nás dneska pěkně sprchlo, ale bylo to třeba už 🙂, bylo strašné sucho. Odpočatá jsem to si piš 😀, udělali jsme si grilovačku a výlet a bylo super. Tak u nás byl konec měsíce asi už dnes 😀, celý den tady obíhaly mraky a odpoledne pořádně sprchlo.
ahoj holky, tak už včera měla prijít MS a stále nikde. Bazální teplota stále vysoká, ale cítím se, jak před ms. Takže určitě brzo prijde ☹. Bolí mě břicho, hlava, zimnice.. Ovulační test se trošku vybarvil, ale žádná sláva.
Tak já zítra už zkusím TT test. Dnes je to 7 dní zpoždění a bt 7 dní 37 - 37.06. no necháme se překvapit 😀
@horvathova3 no tam budeš mít už dalnici
@cpollik nějak si nechci dělat naděje jako minulý a minulý měsíc. Děsí mě, že po malé na WC je na papíru strašně slabý výtok jako je den po ms. Ale bylo by to od října hezké překvapení, kdyby to vyšlo. 😊
@horvathova3 chápu jsem na tom každý měsíc stejně. Ale to už je urcitě těhotenství 🙂!! Udělej tehotenský test a máš jasno🙂

@maximaty gratuluji moc😉.Udrží se,neboj