Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka Jestli chces vyvolat ms, tak zkus horkou vanu a cervene vino. Nebo ji zkus oddalit, dej si hodne vitaminu c, citronovou stavu...Ale treba nic z toho nebude tpotreba, co test? 🙂
@maice
@apple_tree včera jsem nevydržela a zkusila TT, z odpolední moči a nic, ale to jsem byla tak 8-9 DPO, já nechci testovat až později, vždycky to ráno vydržím,ale odpoledne mě už svrbí prsty 🙂, tak doufám, že vydržím do zítřka... se třema dětma horká vana nehroz, možná horká rychlosprcha 🙂, si vzpomínám, že naposledy jsem se koupala ve vaně těsně před porodem Nikči když jsem přenášela a stejně to nepomohlo a ty brďo teď už jsou to dva roky, strašně to letí...
@ruzicka06 je to tak....dnes ráno jsem se probudila a první co, jsem se bála, jaká bude teplota....a byla 36,5 takže teplota klesla dnes 28 DC...a pak jsem se zamyslela a nadávala jsem si.Vedle sebe manžela, včera večer jsme si užili krásné milování a já se stresuji. Spermio v normě, oba pijeme teď poctivě Macu, cyklus mám pravidlelný +-3 dny, podle vaječníků, ovulaci cítím, včetně toho, na jaké straně se odehrává.
Takže během dneška , max. zítra ráno čekám MS, ale jsem rozhodnutá se na to teď chvíli vyprdnout a modlit se...holčičky všem držím palce
@magicka89 Fakt zkus to nějakou dobu neměřit a nesledovat...já bych toto nemohla, jako jít si užívat manželské radovánky ,,na povel" - to by mě nebavilo. Ať si říká kdo chce co chce, když se snažíš obden (my tedy jo 🙂 ), max 1x / 3 dny, tak se trefit prostě musíš do ovu, i když ji nesleduješ. Já myslím, že nejenom Tebe, ale i chlapa tvýho toto třeba může docela stresovat (a třeba Ti to ani není schopný říci..). Opravdu nechci nějakhanit metodu sledování BT, někomu to funguje...ale já osobně si myslím, že to není ono se takto měřit. Tak ať se dílo daří 🙂
@ruzicka06 máš pravdu, kašlu na to...už jednou jsme si prošli krizí, jelikož jsme se oba stresovali....včera už jsem rezignovala, po tom pláči atd. Snad se zadaří a když né, tak se po nějaké době vezmeme a půjdem na insmenaci. Už plánuji dovču, snad nám to pomůže :-* Vy se snažíte jak dlouho?
@magicka89 Ano, snaha o dítě je velice náročná a stresující, kor když slyším furt řeči typu ,,tak co, kdy už bude mimino?" za takový řeči bych ty dotyčný poslala někam - u nás nikdo neví, že se snažíme. Pláč k tomu asi patří..kor u nás ženských..☹ Já se už nabrečela ☹ Takže nejsi jediná! O Inseminaci jsem také uvažovala, ale holky tady na koníku psaly, že prý se to IUI povede jen jednomu páru z 10 (což moc není teda..). My se snažíme celkem už 3 roky...☹ Z toho první zamlklý byly po roce a půl snažení, druhý přesně za rok teď v únoru. Také chcemte jet na dovču, jen zatím nemáme nic vybráno 🙂
@maice já jsem 9DPO neměla ani dušíka, jelikož v ten den jsem teprve vždy měla zahnizdování.... tudíž, ještě je opravdu brzy
@ruzicka06 no my přemýšleli nad Srí Lankou na podzim....ale bojím se pavouků, jako hodně...spíš je to šílená fobie, tak to ještě promýšlím a nechce se nám být celé léto doma..takže Slovinsko - Maribor, Bledské jezero a k moři do Pirámu..tak se těším, alespoň mě to zabaví...moje kamarádka má malého jen díky inseminaci a hormonům. Ale ona neměla problém otěhotnět, 3 x potratila v začátku. Ale na druhou stranu, pokud se snažíte tak dlouho za z koušku nic nedáš, 6x do roka, tuším, to hradí pojišťovna. Tak když to zkusíte, pak to pojistíte ještě doma 🙂 Okolí je šílené, ale u mě už teď hodně opatrné. Nejhorší byla moje kamarádka, která prohlásila, že z toho nadělám a že nemůžu otěhotnět ptž. na to myslím. Sama má dvě zdravé holky, které se jim podařili na první dobrou obě dvě. Porody trvaly každý do 2 hod. a bude poučovat. No nakonec jsem se dozvěděla, že jí tu mateřskou závidím,ale že to nevadí, ptž. ona mi zase závidí ty peníze, které si vydělám a mohu si koupit boty a hadry jaké chci😠😠 No jistě tušíš, že tyto lidé jsem jaksi odstřihla, nepotřebujeme kolem sebe závist a zlobu.
@magicka89 Ty jo, tak to tiše závidím, jestli budete mít dovolenou na některém z míst, jak píšeš 🙂 To my někam po ČR bychom chtěli, ale nevím kam 🙂 No my to ještě zkusíme normálně, do konce roku jsem ještě ochotná to zkoušet, pak případně to IUI si domluvit. Tak to bych kamarádce asi něco pěknýho řekla...takový, co maj dítě hned na jeden šťouch (omlouvám se za ten výraz...🙂 ), tak těm se to radí no... Než takovou kámošku, tak to radši žádnou. Na tokovýto lidi se vyprdni, udělala jsi dobře!!!
@ruzicka06 je úplně jedno kam vyrazíte :-* hlavně, že si odpočinete a budete pryč od každodenních starostí...jj otěhotněla vždy ten měsíc po vysazení antikoncepce. No jo no, já jí to přeji, ale za kamarádku už jí mít nemusím. Člověk si pak urovná priority...aby pak záviděla do budoucna, že má oje miminko třeba lepší kočár, nebo nějakou takovouhle hloupost..to né...život je úplně o něčem jiném. Ty jsi statečná, ale dejte si třeba limit do kdy a třeba Tě to i uklidní 🙂
@magicka89 Já otěhotněla v obou nevydařených pokusech cca vždy v době mezi vánocemi a novým rokem...ale do vánoc se mi nechce čekat. Já doufám, že se zadaří co nejdříve! Ano, u dovolené je jedno, kam člověk jede, hlavně žd ubec někam jede 🙂 No statečná..nevím, ale děkuju 🙂 🙂 Já si dala limit, že chci otěhotnět nejpozději do konce tohoto roku - snad se zadaří 🙂 I Tobě to moc přeju 🍀
@ruzicka06 Takdy to přeji všem snažícím se 🍀 někdy mám stavy plné naděje, někdy propadám beznaději...ještě, že se alespoň blíží léto 🙂 Taky bych se radši uskromnila.Moc bych si přála abychom byli tři. Ještě, že máme pejsky 🙂Ale když vidím, jak se s nimi manžel mazlí...jak oba zbožňujeme naší 10 měs. neteř....říkám si, že si snad ten nahoře všimne, že bychom byli odbrými rodiči a nadělí nám. Já se modlím alespoň za jedno zdravé dítko 😍
@vendelinka08 Jj,je brzy...uvidime ;)
Zdravim holky,ja tu byla naposled minuli rok cca v rijnu,je tu nekdo s te doby? Kdo se jeste snazi? 🙂
@dendasubaristka myslím, že je nás tu hodně, jen si od toho už dost holek dává přestávky, ale uspěšných mamin za tu dobu je taky spousta 🙂

@cpollik Nedelala,jsem 9dpo, zkusila jsem ovulacni, vcera pekna carka a dnes rano nic :( Tak to asi zase nevyslo :(