Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka Tak u mě je to vážně k vzteku 😖 😀 Mě taky pár dní pořád pobolívalo břicho. A taky jsem dost zacpaná :-/
@karolly me po tom gynexu zacalo bolet do 3 dnu, ale ted je to celkem sila, ale stale to neni nic omezujiciho, jsme rada, ze cítím co se děje a děje se ro spravne 😊
Holky, to je fakt na pytel s temi nasimi cykly. 🙄
Jak tak ctu vase dojmy z toho Gynexu, rikam si, ze bych se teda opravdu nerada vyzrala 😀 , za posledni 2 mesice mam totiz dole 5 kg a jeste hodlam trochu pokracovat, takze mi nezbyde nic jinyho, nez "premlouvat" 😈 pritele k castejsim hratkam nez 2x na zacatku plodneho obdobi 😀 😀
(to, ze se to jednou povedlo z jednoho styku, byla totiz nejspis sakra nahoda)
@kockakacka my přijde úplně stejná:(:D
@anetka9 me taky, ale manzel rekl, ze jo :D pokud zitra bude úplně pozitivní, tak snad nebude vadit, ze to bude obden ( to vy pak byla ovu další den do těch 24-48h, takže by to teoreticky stačit mohlo navic jeste rano uvidím podle teploty jak to tedy je), kdyby to zitra nevyšlo...stejne ted nechci zacházet do detailu, ale kdyz po tom nejdu do sprchy, tak to cítím cely další den 😕😂
@kockakacka Joo od pozitivního probehne ovu 24-48 hodin a vajíčko je oplodnění schopné 24 hod po ovulaci🙂 takže to by stačit mohlo:D jooo ja taky chodím na wc a do sprchy..normálně jsem chodila hned, ted se snažim co nejdyl ležet, ale zatím jsem to zvládla max 20 minut..:D jinak mě to pak přestane bavit..:D
@kockakacka :D tak sebzkus zeptat, normal, jen na jeden vetsi problem se bere 3-3-3 :D
@tynka07 jejda :D no a ja četla v tom návodu k tomu 3-7 kapek 1-3x denne. A tady na konikovi jsme take četla, ze ženy braly 7-7-7 a za dařilo se. Ale jsou to bylinky a neublizuje to, tak snad dobry
Mame po, zitra
Prý teda znova :D pak jsem mu po plošně období slíbila oddech (což o to, ja ho take uvítám 😂) @anetka9
@karolly nevim, dalsi testy se mi fakt delat nechteji :D uz sem se totalne smirila s tim, ze mimi neni a vazne jen cekam na mrsku. Test si udelam nejdriv tak v nedeli, pokud MS nedorazi, coz by mne fakt stvalo :/
A s tim gynexem, jak jsem psala, tak pro nejlepsi ucinky doporucuji davky 3*denne.
Jinak jsem ho dnes mela poprve, takze ja to z toho rozhodne nemam.
@volfici tak dej zitra vedet, co ti doporucili ;) a urco se zavede, uvidis!! ;)
@tuliii :D ja jsem vyzrana z toho duvodu, ze mam me zrave PMS uz tri tydny. A na to, jak si hlidam co jost, tak zeru vse a ve velkym :( U gynexu jsem cetla, ze i ppmaha k hubnuti;)
@kockakacka no jasny to ze asi sedm se nic hrozneho nedeje. Ja jen cetla, co ti doktori doporucuji. Ale fakt brat nejlepe 3x denne. Jsem zvedava na tebe, jestli ti hned pomuzou 🙂
Ja sem si je davala dnes tedy 2x a pp druhe sem se z nich malem zeblila :D uz to jsou tri hodiny a furt je mi zle :D
A se sexem, ted nemam fakt vubec chut co si prijdu jak ten vorvan :D
@tynka07 ja kapu do trocha vody. Nezredene bych to nespolkla 😊
@kockakacka tak nakonec svolil k dnesku i zitrku!:D🙂 tak to by mohlo byt na dobre ceste🙂 muj muz dostal prave oddych dneska a jak byl stastnej..:D
Ahoj holky, já bych taky strašně moc chtěla mezi vás! Je skvělé, jak se tu podporujete, můžu se přidat? 🙂 My zatím bezdětní, začali jsme v červnu, teď pojedeme třetí cyklus. Ovu nesleduji a ani zatím žádné bylinky neberu, pouze Femibion.
@daniry ahojky, urcite se pridej a vitej v parte 🙂 sposta z nas pomaloucku odchazi, tak potrebujeme doplnit 🙂 . Bych tu za chvili byla sama :D
Tak drzim pesticky a v jake fazi cyklu momentalne jsi??
Jinak to takhle delate dobre, dal uz je to pomalu magorusmus :D, strasne to leze na mozek 🙂
@daniry ahojky, to jsme na tom stejne, my take od června 😊Resp. Května, ale ted je to 3.cyklus 😊
Ahojky holky taky se rada pridam 🙂 snazime se od prosince, a v zari jsme objednani do pronatalu (jeden vajecnik nefunkcni a na druhem mi nedozravaji folikuly) takze se neda nic jineho delat 🙂 jedine co ted beru je nosifol na podporu rustu folikulu
@tynka07 Obvykle ne:D ale tím, že jsem nevěděla, jeslti nefungují testy (což se tu bežně dočítám) nebo nemám ovulaci, tak jsem si řekla, že to vezmem podle ovu kalendáře a ten ukazovak minulý týden, tak pro jistotu jsme se tulili každej den..no a když už sme chtěli zase zvolnit, tak se objevil ukazkově pozitivní ovu test, takže zase do práce...:D takže těch 14 dní už pak bylo celkem dost..:D ted to vrátíme na ob den, ob dva dny, jak nám to vyhovuje🙂
Zlaticka 🙂 vcera jsem si koupila i teplomer a rekla jsem si, ze zkusim merit tu BT. Nevite, jak to je v dobe, kdy neprichazi MS, ale tehu nejsem?? To my byt jaka?? :O si o tom budu muset neco precist 🙂
@kockakacka tak dnesni rozhodne vyhrava!! :D

@karolly je pravda, ze si taky připadám jako kobylka 😂 Vsechno spasu 😂 Naštěstí mam ale nějakých 52kg, tak je to spis k užitku nez ke vzteku 😂 Ale fakt me z nej bolí bricho