Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak MS stale nikde,z ranni moci zas je n ducha,ale to chce pockat dyl,prece jen jsem dnes max 12DPo,jsem mela Ovu az ke konci cyklu.
@bajunka to vypada hezky 😊😊🍀🍀🍀😘
@bajunka ja bych dala uz digi 🙂 mne vysel v pohode pred ms
@martinasip jenže já měla pozdější Ovu, takže i když už teď meškám 2 den tak jsem tak 11-12 DPO
Holky vy co máte dusika, mate nejake tehu priznaky uz, citite něco?😊
Je zajimave ze ja u dvou potratu, mela priznaky od sameho zacatku , snad vsechny co jsou, a u syna kdy bylo tehu v poradku vubec nic..
@bajunka ja delala na 13. den ;)
@martinasip a co ukázal 1-2 nebo 2-3 a jak dlouho to na tom digitálu vydrží?
@bajunka ukazal 1-2
Ahoj holky, tak já mám dnes cca 4 den zpoždění, na testu zatím nic :(. Příznaky na MS žádné zatim, bolí me prsa, dnes mě pálila žáha. Myslíte, že je tu nějaká možnost, že test ještě něco ukáže ?
Ahoj holky, byla sem minulý týden v pondělí na vyvolávací injekci abych dostala MS ta přišla v sobotu a včera odešla ale už 3 den mě odpoledne v pravém vaječníku hrozně začne bolet taková bolest jak kdyby mě někdo ho chtěl vytrhnout nebo takové píchání nevím jak tu bolest popsat ale je šílená dnes opět i když ms od včerejška není čím by to mohlo být?
Koncim s testovanim 🙂 prouzek na testu sice je ale oproti vcerejsku rozhodne nezesilil ba naopak bych rekla ze je videt trosicku min,priznaky na MS zatim zadne...jen ja z toho mam nervy a sevreny zaludek.stejne to ted neovlivnim,jedu na vikend pryc tak dalsi test az v pondeli pokud mezitin nedorazi mrcha ...
@lenssen stalo...a sem 26tt😊😊vydrz🍀🍀
Ty jo.. to jsem necekala 😁 sem spis myslela ze po zaschnuti se to muze jako ryska ukazat na vsech..,dekuji.😊
@bajunka to bude dobry🍀🍀🍀Uz netestuj a vydrz at se zbytecne nestresujes...a upaluj ke gyndarce.

Ted jsem mela sklenicku Lambrusca 😀