icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

mandarinka90
25. čer 2018

@maice
@bajunka holky tak za vás dvě jsem moooc ráda 😍😍😍 velká gratulace a ať všechno probíhá hladce 🤗 ❤❤

maice
25. čer 2018

@mandarinka90 Dekujeme 😘❤️

verulinekk
25. čer 2018

Tak ja holky dnes 7 den zpoždění, test negativní a příznaky na MS žádné.. po obědě volám k Dr. :(. Myslíte, že je tu nějaká šance ještě ?

lenssen
25. čer 2018

@maice jak prosim vypada tvuj testik po zaschnuti.. me na nem uz ten dusik nejde videt at koukam jak koukam.. delala jsem si dva stejne a uplne to stejny v limitu dusik a po zaschnuti nic.. 😁😁 a u dr.maxe naopak😂😂 ach joo

cpollik
25. čer 2018

@maice gratulace veliká!!držím pěsti stesti!!

bajunka
25. čer 2018

@lenssen me na tech prvních z minuleho tydne taky uz nejdou videt nebo bych se musela moc snazit,natacet ho po nejakym uhlem...

bajunka
25. čer 2018

@mandarinka90 moc dekuji po roce snazeni jsem si rikala,ze uz proste dalsi prcek nebude 🙂

aklin
25. čer 2018

@maice
@katkas75 holky, jsem zcela marna. Jsem smirena s tim, ze i pres stimulaci, druhe nebude. Minuly tyden ve ctvrtek sliznice krasna, velka a patek - delozni stahy a velke krvave kusy sliznice. A dnes mi jen potvrdila, ze se zmensila o 4 mm a jen jedno vajicko v levem vajecniku "roste" ma 13mm a v pravem se rust zastavil. Ve ctvrtek jdu znovu s tim, ze vyvodi zaver. Jsem smirena s tim co se deje, ale presto mam vztek.

dendasubaristka
25. čer 2018

@bajunka ahoj ted jsem tumela dlouho nebyla 🙂 moc mocjste gratuluji 🙂 a diky cemu se myslis povedlo? 🙂 trefily jste se primo do ovu,prestala jsi resit nebo neco jineho? 🙂

maice
25. čer 2018

@lenssen Na tom dnesnim zustal, vcerejsi zmizel uplne...Dr.Maxe nepouzivej,tam udela ducha i voda 🙈🙊🙉

lenssen
25. čer 2018

@bajunka
@maice dekuji holky.. tak snad bude zitra taky uz víc vidět 😳

maice
25. čer 2018

@lenssen Urcite 🙂

evelisi
25. čer 2018

@aklin já měla dvě stimulace bez úspěchu, přes neúspěch, špatnou genetiku a nefunkční vaječníky jsem bojovala jak se dalo a už nechci čekat a jdeme do darovaných vajíček.

aklin
25. čer 2018

@evelisi pro me je tezke i to, ze v prubehu celeho cyklu porad spinim a krvacim. Uz je to dva tydny co mam tyhle potize. Zacina se na me podepisovat - unava a vycerpani. Zitra pujdu k doktorce, aby mi vzala krev na zjisteni zeleza.

aklin
25. čer 2018

@evelisi ja uz bojovat nechci. Moje telo mi rika dost, ja to tak citim. Pristi rok zkusime znova.

lionela
25. čer 2018

Ahojky holy, mohu se k vám vecpat? My se snažíme druhý cyklus. Minulý se asi opozdila ovulace a místo 30 denního cyklu byl 38 denní. Teď jsem 15 DC, ovulační testy negativní a bazální teplota kolem 36,2... takže zatím není ovulacena obzoru. Spíš jsem se chtěla zeptat některé, která má také delší cykly kolem 30 dní, kdy tak míváte ovulku? Bojím se, aby to třeba nebyl anovulační kvůli tomu minulému opoždění :-/

lenssen
25. čer 2018

@lionela ja mam cykus 29/30dni,ovu nekdy 16dc a nekdy i 18dc

apple_tree
25. čer 2018

@aklin To me mrzi. Asi si fakt zkus mesic, dva, odpocinout a vubec to neresit, uzit si leto a na podzim uvidite, co dal. Ja jsem prospinila cely tento cyklus, jeste se mi to nikdy nestalo. Ale prisuzuju to tomu ivf a ketu, ze je telo z toho rozhozene. Na druhou stranu jsem mela poprve za x let bezbolestnou ms, tak doufam, ze tohle mi vydrzi. Ted cekam, az v patek dorazi ms a zkusime posledni ket, vic zamrazeno nemame. A kdyz to neklapne, tak v srpnu pauza a v zari dalsi ivf.

lionela
25. čer 2018

@lenssen Děkuji za info 🙂) Tak snad bude brzy i u mě 🙂) Nezbývá než čekat 🙂

katkas75
25. čer 2018

@aklin asi fakt musíš teď vypustit..jak jen to půjde. Tvoje tělo už je možná tak vysvicovane,že teď to prostě nepůjde. Zkus si užít léto s malou,jak jen to půjde😉

aklin
25. čer 2018

@apple_tree My vlastne to nechame az na pristi rok. V zari - rijnu nastupuji do nove prace. Ode dneska mam duchovni pomoc. Zasla jsem za fararem, hodne jsem se.mu otevrela a opravdu se citim lepe. Bude to chtit delsi cas, ale vim, ze mi pomuze najit vnitrni klid.

aklin
25. čer 2018

@katkas75 az do pristiho roku to necham plavat. Potrebuji najit vnitrni klid a celkove se dusevne zotavit. Ode dneska budu dochazet k fararovi a to normalne do kostela nechodim. Taky na me koukal.

katkas75
25. čer 2018

@aklin já jsem věřící,duchovní život mě hodně drží. Ve všem. Také do kostela nechodím,ale modlím se a věřím,že vše bude tak,jak má.🙂

booobika21
25. čer 2018

@lionela ja mivam cykly 31-38 dni a ovu se pohybuje az nekde kolem 22-24 dne DC

aklin
25. čer 2018

@katkas75 jen si rikam, proc jsem to neudelala drive.

smaug
26. čer 2018

@maice
@bajunka
gratuluju holky, držím palce, ať je všechno v pořádku
@aklin mě na zklidnění a nastolení rovnováhy hodně pomáhá jóga

bajunka
26. čer 2018

@smaug dekuji dnes jsem 16-17DPO a uz jsou to krasne carky 🙂,objednala jsem se i k mudre nakonec az na 10.7,protoze pred tim budeme na dovce,tak snad uz neco bude videt 🙂

bajunka
26. čer 2018

@dendasubaristka nemerila jsem teplotu ani jsem nedelala Ovu testy ani nevim z ktere strany ovulace probehla,jen vim ze jsem nekolik dnu byla otevrena na prst a mela fak hodne plodneho hlenu. sexovali jsme po MS ob den, pouzili jsme i trochu toho specialniho lubrikacniho gelu a pak jsem se zaspuntovala kaliskem ba menstraci 🙂,jinak ze me vsechno hned vytika jeste mam opacne naklonenou delohu ...

dendasubaristka
26. čer 2018

@bajunka aha,takze jsi víceméně vypustila 🙂 ale taky jste meli hodne toho sexu no. Tak to nebyla sance minout 🙂 🙂

bajunka
26. čer 2018

@dendasubaristka no myslim ze zrovna v dobe ovulace jsme meli mezeru dva dny,protoze jsme byli s detma na chatkovem tabore a tam to fakt neslo 🙂

Strana