Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@mandarinka90 Dekujeme 😘❤️
Tak ja holky dnes 7 den zpoždění, test negativní a příznaky na MS žádné.. po obědě volám k Dr. :(. Myslíte, že je tu nějaká šance ještě ?
@mandarinka90 moc dekuji po roce snazeni jsem si rikala,ze uz proste dalsi prcek nebude 🙂
@maice
@katkas75 holky, jsem zcela marna. Jsem smirena s tim, ze i pres stimulaci, druhe nebude. Minuly tyden ve ctvrtek sliznice krasna, velka a patek - delozni stahy a velke krvave kusy sliznice. A dnes mi jen potvrdila, ze se zmensila o 4 mm a jen jedno vajicko v levem vajecniku "roste" ma 13mm a v pravem se rust zastavil. Ve ctvrtek jdu znovu s tim, ze vyvodi zaver. Jsem smirena s tim co se deje, ale presto mam vztek.
@bajunka ahoj ted jsem tumela dlouho nebyla 🙂 moc mocjste gratuluji 🙂 a diky cemu se myslis povedlo? 🙂 trefily jste se primo do ovu,prestala jsi resit nebo neco jineho? 🙂
Ahojky holy, mohu se k vám vecpat? My se snažíme druhý cyklus. Minulý se asi opozdila ovulace a místo 30 denního cyklu byl 38 denní. Teď jsem 15 DC, ovulační testy negativní a bazální teplota kolem 36,2... takže zatím není ovulacena obzoru. Spíš jsem se chtěla zeptat některé, která má také delší cykly kolem 30 dní, kdy tak míváte ovulku? Bojím se, aby to třeba nebyl anovulační kvůli tomu minulému opoždění :-/
@aklin To me mrzi. Asi si fakt zkus mesic, dva, odpocinout a vubec to neresit, uzit si leto a na podzim uvidite, co dal. Ja jsem prospinila cely tento cyklus, jeste se mi to nikdy nestalo. Ale prisuzuju to tomu ivf a ketu, ze je telo z toho rozhozene. Na druhou stranu jsem mela poprve za x let bezbolestnou ms, tak doufam, ze tohle mi vydrzi. Ted cekam, az v patek dorazi ms a zkusime posledni ket, vic zamrazeno nemame. A kdyz to neklapne, tak v srpnu pauza a v zari dalsi ivf.
@apple_tree My vlastne to nechame az na pristi rok. V zari - rijnu nastupuji do nove prace. Ode dneska mam duchovni pomoc. Zasla jsem za fararem, hodne jsem se.mu otevrela a opravdu se citim lepe. Bude to chtit delsi cas, ale vim, ze mi pomuze najit vnitrni klid.
@lionela ja mivam cykly 31-38 dni a ovu se pohybuje az nekde kolem 22-24 dne DC
@dendasubaristka nemerila jsem teplotu ani jsem nedelala Ovu testy ani nevim z ktere strany ovulace probehla,jen vim ze jsem nekolik dnu byla otevrena na prst a mela fak hodne plodneho hlenu. sexovali jsme po MS ob den, pouzili jsme i trochu toho specialniho lubrikacniho gelu a pak jsem se zaspuntovala kaliskem ba menstraci 🙂,jinak ze me vsechno hned vytika jeste mam opacne naklonenou delohu ...
@bajunka aha,takze jsi víceméně vypustila 🙂 ale taky jste meli hodne toho sexu no. Tak to nebyla sance minout 🙂 🙂
@dendasubaristka no myslim ze zrovna v dobe ovulace jsme meli mezeru dva dny,protoze jsme byli s detma na chatkovem tabore a tam to fakt neslo 🙂

@maice
@bajunka holky tak za vás dvě jsem moooc ráda 😍😍😍 velká gratulace a ať všechno probíhá hladce 🤗 ❤❤