icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natlinka27
2. črc 2018

@lionela přesně tak bych to taky udělala. Snad se zadari

kladpol
2. črc 2018

@stuplakova JJ beru, jinak bych se na to mohla vykašlat přesně jak říkáš 🙂, jo myslím že to vypadá dost dobře 😀 😍

kladpol
2. črc 2018

@teajuras Jasně přidej se 🙂. moc mě mrzí, že vám to nevyšlo, ale je fajn že to bereš pozitivně to další snažení a určitě vám to vyjde 🙂. držím ti pěstičky Jako všechny si tady držíme pěsti 🙂. První se vám podařilo v pohodě, tak druhé půjde taky 🙂.

lenssen
3. črc 2018

Holky prosim vas ,, berete nektera ginex? Jake zkusenosti snim mate..? Dekuji

bajunka
3. črc 2018

Tak dnes jsem mela fakt divoke živé sny, ze mi dr na Utz rekla ze cekame dvojcata a,ze se ji zda ze tam vykukuje jeste treti,uf deti miluju,ale fakt uz mi bude stacit jen jedno zdrave ruzovoucke miminko a jedno jestli kluk nebo holka 🙂...Jinak ve snu to byla Linda,Laura a Lea a ja hlavne resila,aby to psychicky zvladl chlap :D,

martinasip
3. črc 2018

@bajunka paráda gratuluju

martinasip
3. črc 2018

@maice tak užívejte!

terulle05
3. črc 2018

Dobry den mate nekdo zkušenost s GS MimiStar Forte tbl.90

monikaa91
3. črc 2018

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat...Vím, že mi přesně neřeknete, ale nedostanu se dnes ani zítra do lékárny, tak prosím o názor. Mám teda nepravidelné cykly, takže se nemůžu spoléhat na zpoždění ms(dnes jsem 40DC), ale teď mě skoro 14 dní bolí prsa. Normálně, když mě začnou bolet, tak za týden přijde ms a ještě k tomu mě včera večer pěkně začalo bolet břicho jako před ms, ale trvalo to jen pár minut a pak nic a ms nikde. Neměla jste to třeba tak nějaká na začátku těhotenství? Děkuji za odpovědi 🙂

zizulka2008
3. črc 2018

Zdravím,holky,čím podpořit ovulaci??🙂🙏🙏🙏

natlinka27
3. črc 2018

Ahoj holky je možné že bych mohla otěhotnět těšte po MS? Měla sem vyvolavacku na MS a tu jsem dostala 16.6 skončila 21.6. A až teprve od 30.6. Testují ovu testy a od včerejška pořád chodím na záchod během hodiny tak 3× čůrat přítel mě řekl že to není už normální. Jinak nic jiného mě není jen ten záchod mě trápí od včerejška

aneven
3. črc 2018

@natlinka27 Teoreticky to samozřejmě možné je. Určitě najdeš i zkušenosti holek, které tvrdí, že dokonce otěhotněly i během MS. 🙂 Lidské tělo je občas velmi nevyzpytatelné. Ovšem časté čůrání může znamenat mraky věcí...

natlinka27
3. črc 2018

@aneven na zánět mocaku to Teda nevypadá a že mě pobolivava jeden vaječníku často tak to už ani neřeším přikláním to spíše k tomu že sem dostala tu vyvolavacku že to může být vše rozhozene.

lionela
3. črc 2018

@natlinka27 Je to klidně možné, mně i včera doktor říkal, že ať se tou ovu moc netrápím, že jí klidně mohu mít těsně po Ms, klidně na konci cyklu, klidně během Ms, že zažil už všechno a že každý cyklus to může být jinak, ať se tím nenervuju. Takže buď si měla ovu, nebo může klidně přijít ještě. Těch variant je nespočet. Nebo můžeš zkusit těhu test za pár dní, pokud by byla ovu těsně po MS, tak by se ti slabá čárka objevila. Pokud ne, testuj dál ovu testíky nebo zkus měřit BT.

natlinka27
3. črc 2018

Holky co myslíte ten poslední je pozitivní ovu test

vendelinka08
3. črc 2018

@natlinka27 to vypada na blizici se ovulku..mam stejny cyklus jako ty...a mam momentalne plodne obdobi..takze co se tyce tehu..to bych vyloucila..spise to bude ovulace...pokud tedy nemas ovulku hned po ms..ale to uvidis..ale opravdu se spise priklanim k ovulaci

natlinka27
3. črc 2018

@vendelinka08 takže teď nejlepší se pár dní snažit co nejvíc sice přes námi je noční až do patka ale to nějak zvládneme 😉😂

girl.misel
3. črc 2018

@natlinka27 ja bych rekla ze jo. Me ma ovulace probehnout do 2 dni dle vypoctu, a dnes konecne duch tak doufam ze telo funguje jak ma

girl.misel
3. črc 2018

Tak i ja se k vam pridavam 🙂. Mam 11letou dceru a nyni se snazime o druhe. Koncem kvetna posl prasek, v cervnu ms dorazila. Ted zkousim ovu testy a dnes konecne slaby duch tak snad telo funguje tak jak ma a budu doufat ze se objevi 2 carky a zadari se

girl.misel
3. črc 2018

@girl.misel mala pred 11 byla počata snad na poprvé 🙂

girl.misel
3. črc 2018
simulinek
3. črc 2018

Děkuji umně je problém zjistit ovulaci

cpollik
4. črc 2018

Ahoj holky,tak já dnes 7dpo a nevydržela jsem a udělala TT a ovulační test.Ovulacni je docela silný,tak budu čekat do pondelka

cpollik
4. črc 2018

Na fotce moc nejde vidět😢ale v reálu lepsi

bajunka
4. črc 2018

@cpollik 7DPo je jeste moc brzo ani ten ovulacni neni moc prukazny :/,drzim pesti jeste je cas me se duchove ukazovaly az 10-12 DPO,jsem dnes nasla posledni LH test a ty jo takhle pozitivni jsem ho nikdy tnemela 🙂

snazimese
4. črc 2018

Krasne odpoledne. Chtela jsem se zeptat, jestli mate nektera zkusenosti s timto testem?

petulhell
4. črc 2018

Ahoj holky už jsem to nevydržela a udelala si TT. Dneska se měla (má) dostavit MS a zatím nic. Ja nevim jestli to mam vsugerovane ty prouzky nevím co si o tom myslet. Co myslite vy?

kolapav
4. črc 2018

@petulhell ahoj já slabou čárku vidím, udělej další v pátek bude určitě výraznější 😉

petulhell
4. črc 2018

@kolapav děkuji, to určitě udělám jen nevím jestli to vydržím.

girl.misel
4. črc 2018

A

Strana