Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lionela děkuji no snad to klapne uvidíme mám malinko citlivější prsa od rána tak třeba to vyšlo do toho jak mě není dobre tak ani na sex nemám pomyšlení už včera přítel říkal že bY jsme to měli prý pojistit kdyby náhodou 😂
@natlinka27 Jen se na něj vrhni 😂😂 Ona se chuť dostavil v průběhu 😀😀
@abecedeeefge v neděli zkusím první a když nic vydržím do ms jestli nepřijde a pak znova to snad už pak. Do 22 vydržím
@lionela no to se určitě dostaví ale mě bolí celé tělo klouby a svaly to je hrozný do toho musím chodit do práce protože nejsou lidi
@lionela já se nějak v těch teplotách ztrácím teď dva dny mám 36,8 a předtím. Den sem. Měla 36,6
@lionela podivej, nadhera, ze? 😀
@natlinka27 To nevadí, že tam máš těch 36,6. Stačí, aby se to pořád drželo nad předovulačníma teplota. Takhle malý výkyv nevadí ☺️👍
@abecedeeefge Ty kráso, to já mám oproti tobě Himaláje 😂😂😂 Tohle neudržím ani dva dny po sobě 😂
@lionela hahaha, taky me muj graf bavi 😀 a to ocekavani rano, co bude na teplomeru a zas 36.5...:,-D
@lionela no sem zvědavá co ráno na mě vykoukne dnes to bylo 36,8. Jinak po. MS když sem se měřila než přišla ovulka měla sem 36,5 max
@natlinka27 hod sem taky graf 🙂
@natlinka27 jojo, hoď grafík ☺️☺️
@abecedeeefge
@lionela když já mám graf malinký že začátku sem po. MS měřila asi jen dva dny a pak sem začala až od 8.7 měřit pravidelně sem se na to nějak vybodla
@abecedeeefge
@lionela
Holky já vám sem teda ten graf taky dám...dneska popolezla teplota zas o kousek nahoru, ale jsem si téměř jistá, že u mě je to spíš tím teploměrem. Doteď jsem měřila iFertrackerem a teď klasickým digitalem v puse. ☹ ovulka podle mě proběhla 19DC večer ( cítím jí) a ne až ten 20DC, co ukazuje graf. To krvácení je podle mě nedostatkem progesteronu, takže by se vajco určitě nezvládlo uhnízdit. Uvidíme, co řekne doktorka, no. Už jsem na cestě. Jinak jsem dneska cvičně zkusila test (poprvé v životě 😂) a samozřejmě ani prd. Ale vím, že je stejně ještě moc brzy, i kdyby uvnitř něco bylo.
@lionela tobě to krásně leze nahoru!
Dobre ranko, holky 🙂 @petula720 tak co, jak jsi dopadla u dr? Taky jsem dnes zkusila test a nic, ale zatim me to netrapi, moc sanci jsem tu nedavala 😀
@natlinka27 Co teplota?
@lionela Zacinam makat na Himalajich...nebo aspon Krkonosich, dnes byla zmena 😀
@abecedeeefge jeste nevím, teprve k ní jedu (mám to 90 km). Termín mám v 9:15, tak se potom ozvu...ale stejně si myslím, že se dneska nic moc nového nedozvím. Maximálně to s ní šlehne, až jí tam na stůl rozložím všechny ty grafy a poznámky. 😂 větší naději vkládám do té nové Dr., je mladá a hodně se pořád vzdělává, tak si myslím, že bude uvažovat trochu jinak...
@petula720 to znam, taky jsem k Dr jezdila pres 100km nez jsme se prestehovali zpatky... Tak drzim pesti!
@abecedeeefge no dnes teplota rovných 37
Tak ja iz jsem take na svych 37...jinak jsem zacala merit az 20 DC a je mozne ze teprve byla ovulka. Bolelo me i dost bricho..jenze jak jsem mela mykozu..tak jsem myslela ze je to k tomu. Tak uvidime..tim padem by se mi mela posunout i menzes. Holky..grafy mate pekne..i ten pokles 5ty den PO. Tak preji at vam to vyjde.
@natlinka27 kdy mas dostat MS?
@abecedeeefge děkuju, jsem nervózní jak sáňky v létě. 😬
@vendelinka08 a ted jsi jak daleko?
@abecedeeefge ty mas na test jeste cas..dle grafu...zkus jste vydrzet..stejne by ti jeste nic neukazal..ale vim jake to cekani je...me se to cele tento mesic posunulo..takze budu cekat o to dele.
@vendelinka08 a MS mám dostat 22.7. A jsem 8-9dpo
@abecedeeefge jsem dnes 25DC
@natlinka27 tak v nedeli zkus...to bych asi do ms nevydrzela
Normalne bych mela mit MS 17.7. Ale za prdpokladu ze mam kratky cyklus 28 dni...ale nekdy mam cyklus 32 a nekdy 34..sice ojedinele..ale mam..a tudiz se mi posunuje i ovulka. Tak jsem vloni otehotnela necekane..kdy jsem myslela ze 20DC mam uz neplodne dny.
@vendelinka08 já právě taky říkala že do ms bych nevydržela že tu neděli zkusím uvidíme jestli se něco ukáže jen se bojím že tam zase nic nebude

@abecedeeefge Tady je to hezky vidět, ale ne vždy to musí nutně znamenat zahnizďování, ale budeme v to věřit 😂😂😂😂