icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janickazabicka
27. črc 2018

@luuucatko nekdy rikaji ze pozitivni ovu test muze znacit zacinajici tehu a 10 dpo by klidne moh byt, byt tebou zkusim rano klasicku tehu test a uvidis, mozna uz tam dusik bude 🙂 drzim moc palecky 😀

luuucatko
28. črc 2018

@janickazabicka tak jsem dnes zkusila a uplne bilo :(

janickazabicka
28. črc 2018

@luuucatko no to ještě úplně nevadí, je možné že se ukáže déle. Třeba se teprve hnízdí když byla ta krev. Ještě jsem četla že zhruba tak 3 až 4 dny od toho špinění už by mohlo být HCG viditelné. Tak uvidíš 😊

luuucatko
28. črc 2018

@janickazabicka tak budu jeste zkoušet a uvidím, dnes uz nekrvacim, zaroven me strasne boli prsa, ale to mam i normalne pred menstruaci..

cpollik
28. črc 2018

@maice já taky,tak nějak bývá mi často že,do toho ty horka a výkyvy nálad😢.Az 7.8.jdu na první kontrolu to už snad budu už 9tt.Jsem z toho nervózní,jestli je všechno vporadku.

girl.misel
28. črc 2018

Je tady nektera co prcka uz ma a otěhotněla mimo ovulaci

vendelinka08
28. črc 2018

@girl.misel jak mimo ovulaci? Ovulace musi byt vzdy..a plus minus par dni pred jsou plodne dny a asi max 2 dny po jsou plodne dny....

girl.misel
28. črc 2018

@vendelinka08 mimo tyto dny okolo ovulace myslim

vendelinka08
28. črc 2018

@girl.misel ne...cekam treti a vzdy to bylo ve dnech blizko ovulace..to snad ani nejde...mimo ovulaci...nekdo treba muze otehotnet az 5 dni treba pred ovulkou..ale myslim.ze takovych zen je malo...

vendelinka08
28. črc 2018

@girl.misel jinak xx let mame sex v neplodnych dnech a nikdy jsem neotehotnela...jde ale o to..ze kazda zena ma ovulaci v jine dny cyklu....takze vlastne kazda muzeme otehotnet treba na zacatku cyklu nebo uprostred..na konci...ale vzdy tam musi probehnout ovulace...bez ni se otehotnet neda...

hermij
28. črc 2018

@girl.misel
@vendelinka08 Holky, otěhotnět jde jedině při ovulaci 🙂 Před ní se ale začíná tvořit takový vodnatější tažnější hlen na čípku, který tvoří velmi dobré prostředí pro přežívání spermií. Ty odolné v něm mohou přežít i 5 až 7 dní!! Proto se někdy stane, že žena má styk poslední den menstruace, třeba 5.DC, ale ovulaci má už 11.DC a otěhotní z tohoto jednoho cyklu. Tam se berou mýty, že lze otěhotnět při menstruaci. Pak jsou výjimky, že ovulují hned po ms, to jsou pak příběhy, že otěhotněly ještě před menstruací. Každá jsme jiná. Každá máme jinak dlouhý cyklus.

girl.misel
28. črc 2018

Ptam se proto ze sem to ted cetla a bylo mi to divny.

girl.misel
Autor odpověď smazal
zrzeckas
28. črc 2018

Ahoj holky, taky se snažíme 🙂 mám 5 dní do MS tak se brzy ukáže zda se povedlo nebo ne. Dnes jsem zkoušela těhotenský test a cosi tam bylo, ale byl to opravdu duch, i když viditelný, žádné hledání :D Tak snad bude druhá čárka sílit 🙂 Pro ty, proč jsem zkoušela testovat....8 dní před MS jsem krátce zašpinila, tak jsem i řekla, třeba by to mohla být nidace a uvádí se že zhruba za 3-4 dny se objevuje hcg, ale zachytitelné být ještě nemusí a já chtěla vědět jak to postupuje, jestli to postupuje :D 🙂

vendelinka08
28. črc 2018

Tak ja se opet ujistuji..jestli tam to mimco je...😆

vendelinka08
28. črc 2018

Dnes 20dpo..dle ms 6tt..ale dle ovulky mene...

smyschek
28. črc 2018

Holky, jednu úsměvnou pro nás snažilky/počtařky/testařky atd 🙂 kamarádka je gyndařka a má těhotnou holku pannu, která otěhotněla při hrátkách s partnerem. On se udělal do ruky a pak tou rukou to udělal ji a zavedl spermie a hups. Chápete jo. Je to sice výjimka, zázrak ale i to se stává. Je to prý i nějak lékařsky pojmenované. Název už nevím

janickazabicka
28. črc 2018

@smyschek no ty kraso v podstatě neposkvrnene početí. 😂 a pak kde je ta spravedlnost. Slečna si ještě ani neužila a už je těhotná 😱😱😱

smyschek
28. črc 2018

@janickazabicka a my máme doslova,,vyskakaný,, každý vlas 😀

janickazabicka
28. črc 2018

@vendelinka08 to víš že tam je kam by asi tak šlo nevíš?? 😀 krásná.

janickazabicka
28. črc 2018

@smyschek to si napsala přesně. 😀😀😀😍 já věřím v plodný červenec. Jelikož je dost těhuli! . Takže je jaký ráda na nás 😘

magicka89
29. črc 2018

@petula720 Čauky..to jsem moc ràda za Tebe;že to někdo řeší.Já teď dostala na starost v práci novéprojekty,řeším hypo anvybírám dovču do Řecka...takže to budu řešit až od toho září

sticker
petula720
29. črc 2018

@magicka89 Tak to je taky bezva, že máš novou náplň práce a můžeš se soustředit i na něco jiného. 😁 mě ta nová Dr. trochu vyplašila tim IVF, to by se mi asi úplně nechtělo podstupovat... Teď jsem naobjednala manželovi spoustu vitamínů, ať pro to taky něco dělá, když je to vlastně z větší míry jeho přání. 😂 a v září se taky rozhodne, co dál, podle toho, co se mnou ten duphaston udělá...

vendelinka08
29. črc 2018

@cpollik jak to..ze te pozvali tak za dlouho? Ja budu zitra volat k dr..tak uvidim kdy me pozvou...ale cekam tak do tydne nebo dvou max..

saryk9
29. črc 2018

Ahoj holky, tak i já dostala odvahu a začínáme se snažit o druhé mimčo... Jsem zvědavá kdy se zadaří. Všem držím palečky 🌻😳

smyschek
30. črc 2018

@saryk9 jak máš staré to první? Malý bude mít tento týden 2roky 🙂

magicka89
30. črc 2018

@petula720 promiň včera jsem se moc nerozepisovala, byla jsme na tel. a tak jsem jen rychle odpověděla a šla zase uklízet 🙂 teď aktuálně vybírám dovču, jedeme se švagrovou a ta má roční holičku a je to teda porod 🙂 Já doufám, že jednou nebudu tak řešivá, co se týká podmínek..ale kdoví 🙂 jinak ovulaci neřeším, nevím zda je a je mi to teď tak nějak jedno...teď mě tři dny bolelo břicho a měla jsem plodný hlen - asi, já už se v sobě nevyznám 🙂 dneska ráno mě šíleně bolela prsa a po zmáčknutí mi z nich opět něco vyteklo, což je prý normální, dle mojí super doktorky..tak uvidíš..máš pozdější ovulaci a kratší LF, chápu správně?

petula720
30. črc 2018

@magicka89 ono to je někdy lepší, nechat to koňovi a ono to nějak bude. 🙂 chápeš to naprosto dobře, zpožděná ovulace a ultrakrátká LF. ☹ já to teď také nechávám koňovi, dokud nedoberu ten Duphaston. Grafy mám dělat dál pro doktorku, aby pak viděla, co se mnou ty prášky dělají, ale sama to zkouman nebudu. Sex bude pro radost a kdyby se to náhodou povedlo, budeme rádi, když ne, tak nevadí. 🙂

magicka89
30. črc 2018

@petula720 No vidíš to, moje lékařka by Ti pověděla že LF má každá ženy, ale každá 14 dní 😀
se fakt picnu....neboj se, pomůže to 🙂 jedete ještě někam na dovču? nebo čeká Vás něco?

petula720
30. črc 2018

@magicka89 dovča asi nehrozí, máme toho oba hrozně moc v práci. ☹ ale jela bych hned. Možná snad na pár dnů na podzim by to šlo, uvidíme. Ta tvoje Dr. má podobný vtipy, jako měla ta moje původní. 😂 jsem fakt šťastná, že jsem se dostala k někomu normálnímu. A kam nakonec vyrážíte vy na tu dovču, už máte vybráno?

Strana