icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
7. srp 2018

@hermij Presne...ja si takto spocitala termin ms...a ten udavam ;) a sedi mimi na den ;)

cpollik
7. srp 2018

@maice to jsem ráda,že to vím😉.Děkuji.A jak ty se máš?

cpollik
7. srp 2018

@maice a podle MS jsi kolik?

natlinka27
8. srp 2018

Ahoj holky dělám ovu testy od 10dc teď sem 15dc MS cykly mám 35 dní a v červenci sem měla biochemické tehu měřím i bazální teplotu vždy sem měla 36,5 nejméně ale teď 3dny mám 36,1 a ovu testy jsou skoro neviditelné druhá čárka docela mě to vyděsilo je to normální takto?

maice
8. srp 2018

@cpollik Mne uz ustupuji nevolnosti...zacinam 11tyden (podle ovulace i stari miminka), podle me ms bych byla uz 12. ;)

hermij
8. srp 2018

@natlinka27 Pokud míváte cykly 35 denní, tak ovu přijde až kolem 20.DC. Postovulační doba trvá u zdravé ženy 12-16 dní, tato doba je potřebná pro uhnízdění vajíčka. Pokud je luteální fáze kratší, než těch 12, tak se může "uchytit" jen opravdu odolný zárodek, bohužel je v takové situaci vyšší míra neotěhotnění, anebo spontánního potratu. Pokud měříte bazální teplotu, tak za ovu testy neutrácejte ;) Křivka vám ovulaci krásně ukáže. Navíc může ovu proběhnout nepozorovaně v noci, kdy se netestujete... Zato teplota se při ovulaci ráno 100% zvýší.

bajunka
8. srp 2018

@maice tak to jsme na tom v podstatě stejne dle ms jsem dnes 11+0,ale dle ovu cca 4-5dnu mene,zitra mam dalsi kontrolu,tak snad uz i dostanu prukazku u nas se dava az tak pozde,tajy jsem zjistila,ze ted se nove plati uz i druhy screening :/...nevolnosti uz taky pomalu ustupuji,ale unava moc ne a jsrm nafoukla jak kopacak,jen s tema mejma rampepurdama se moc odpocivat neda 🙂

natlinka27
8. srp 2018

@hermij aha děkuji 😊 já že před měsícem sem měla podle ovu testu 3.7. Pozitivní test a to sem byla 16DC ale bohužel to nevyšlo a MS sem dostala se 4 denním zpožděním a bylo to biochemické byla sem. I na odběr ech hcg klesalo a minulý týden bylo být už hcg 1 co mě řekla dr týden předtím bylo už jen 8. Tak sem se teď lekla co se děje že sem nikdy teplotu 36,1 neměla a já mam doma zbytky ovu testu jinak sem nové nekupovala 😊

mandarinka90
9. srp 2018

Holky, tak já dneska začala stimulovat před ivf.. takže další etapa před náma 🙄

apple_tree
9. srp 2018

@mandarinka90 Tak moc drzim palce, urcite to vsechno zvladnete v pohode 🙂 Ja jsem v utery nafasovala injekce a az prijde ms za dva tydny, zacnu taky dalsi stimulaci.

evelisi
9. srp 2018

Taky stimuluji od minulého pátku a v pondělí mám kontrolu 🙂

cpollik
9. srp 2018

@maice tak snad mi nevolnosti taky skočí brzo ☹s dětmi a v tom horku je to hrůza 😢.Kdy jdeš na další kontrolu?Už jsi objednaná na sreening?

maice
9. srp 2018

@cpollik To mi povidej,dva raubiri a vedro...muslela jsem ze chcipnu. Na kontrolu jdu 23.8 a na screening 28.8 ;)

luuucatko
9. srp 2018

Ceka vas některou v blizke dobe IVF ? 🙂Nejdete nahodou do MACSu🙂

cpollik
9. srp 2018

@maice normálně se těším až bude chladněji budeme moct jet někam na výlet v těch vedrech se nedá nic.Jsme zavření doma.Nebo se koupeme na zahradě v bazéně.Ty půjdeš vlastně rovnou na další mateřskou co?Já půjdu asi ještě na pár měsíců do práce.Neck vydělat.Kocarek už jsme vyhodili😉.

natysnovec
9. srp 2018

@maice
@bajunka
Ahojky kocky jdu se na vas juknout...Jak se vam dari tehulky??A co mrnatka jak ve vas krasne rostou...doufam,ze je vse jak ma byt a nic vas netrapi a uzivate si tehulkovani...😘🍀🍀🍀😇😇😇😲

mandarinka90
10. srp 2018

@luuucatko nás čeká snad v půlce srpna, když bude vše dobré 🙂

luuucatko
10. srp 2018

@mandarinka90 jakože v půlce srpna zacinas stimulovat? Ja začínám někdy 27.8., tak to mame podobne..🙂 a jake mate metody? 🙂

jitka0a
10. srp 2018

@katkatris Tak to je skvělé. Moc ti fakt gratuluji a tiše závidím 🙂, miminko je krásná věc. Je super, že je všechno v pořádku a jak dlouho jsi Pink Fertil brala, než ti zabral prosím tě? Jo fotku dej určitě 🙂

veronikaburdova27
10. srp 2018

Ahojky, mám dotaz.
Jsem5 měsícu po ukončeni těhu v 5 měsíci a museli jsme počkat na výsledky z pitvy, které dopadli dobře,takže se mužem znova snažit a také se snažíme už. Moje otázka zní jak dlouho po ovulaci je dobré si udělat test, abych si ho nedělala každej den třeba. Cyklus mám 28dní. MS jsem dostala 19 a skončila mi 25-26 a hned jsme to začli zkoušet.
Je pravda, že už týden cítím v mírné křeče jakobych to měla dostat, ale dostat to mám až okolo 16.8

petula720
10. srp 2018

@veronikaburdova27 zadej si ty údaje sem a hned budeš vědět, kdy je vhodný čas na test:
http://www.clearblue.com/am-i-pregnant/early-pr...

mandarinka90
10. srp 2018

@luuucatko NN začala jsem stimulovat včera tak snad budu dobře reagovat a bude brzy odběr 😊 v pondělí jdu na kontrolu tak uvidíme jak to vypadá ... mám krátký protokol + metodu isci.. ještě přemýšlím o embryoglue, ať to máme pojištěné ze všech stran,ale uvidíme..je to první pokus, takže vůbec nevím do čeho jdeme 😁

veronikaburdova27
10. srp 2018

@petula720 dekuju

terulle05
11. srp 2018

Ahoj devcata jdu si pro radu 😊 od ctvrtka me boli podbrisek spise prava strana . Obcas i zada .. 🧐 dnes se k tomu pridala prsa ... ted mi prijde ze asi na me neco leze , jsem stale unavena .Jsem 19 DC a 7.8(15.DC) byla ovulace . Co myslite ? Jeste dodam ze v pondeli a stredu jsem zvracela a hrozne se mi motala hlava .

biedronca
11. srp 2018

@terulle05 rekal bych, ze to je z tech veder. Ted je strasne brzo 4dny po ovulaci si myslet, dle příznaků, ze to vyšlo. to vajíčko jeste nemusí být ani uhnízděné, pokud se oplodnilo....

terulle05
11. srp 2018

@biedronca jasne no chapu ze je brzo .😊 u nas je zatazeno jen prsi slunicko vubec neni videt 😞 chdine v mikine

natlinka27
11. srp 2018

Tak čekám na tu ovulku dnes mě pobolivava podbřišku tak snad brzo dorazí mám cykly 35 dávám foto ovutestu ale testují už od 10dc teď 4 dny byla bazalka 36,1 a dnes 36,3 tak snad se už zadari minulý měsíc bylo biochemické tak uvidíme testy předtím co sem testovala sem vyhodila tam byl pidi duch pořádně ani nebyl vidět

vendelinka08
11. srp 2018

@terulle05 ja mela po ovulce nocni hlady..ktere mam jen v tehu..tzn..ze priznaky ne..ale telo uz vedelo ze se neco chysta....muze to neco znamenat. Myslim..ze v tomto pripade je kazda zena jedinecna a neda se skatulkovat co je mozne a neni mozne...

unicorn2332
11. srp 2018

Ahoj všem 😊 hodím sem dotázek nad kterým si momentálně lámu hlavu. Je to drobnost- mohla by mi některá z vás vysvětlit termín DPO (je to teda den po oplodnění) ale není to teda ten samý den kdy je ovulace, jelikož jinak k oplodnění nedojde ne? 😀 Pokud to není den ovulace- jak poznám který ze styků byl oplodňovací? Omlouvám se jestli to bude pro vás znít hloupě. Jsem v tomto ohledu nováček a jen si dělám jasno ☺

vendelinka08
11. srp 2018

@unicorn2332 DPO je den po ovulaci

Strana