Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky dělám ovu testy od 10dc teď sem 15dc MS cykly mám 35 dní a v červenci sem měla biochemické tehu měřím i bazální teplotu vždy sem měla 36,5 nejméně ale teď 3dny mám 36,1 a ovu testy jsou skoro neviditelné druhá čárka docela mě to vyděsilo je to normální takto?
@natlinka27 Pokud míváte cykly 35 denní, tak ovu přijde až kolem 20.DC. Postovulační doba trvá u zdravé ženy 12-16 dní, tato doba je potřebná pro uhnízdění vajíčka. Pokud je luteální fáze kratší, než těch 12, tak se může "uchytit" jen opravdu odolný zárodek, bohužel je v takové situaci vyšší míra neotěhotnění, anebo spontánního potratu. Pokud měříte bazální teplotu, tak za ovu testy neutrácejte ;) Křivka vám ovulaci krásně ukáže. Navíc může ovu proběhnout nepozorovaně v noci, kdy se netestujete... Zato teplota se při ovulaci ráno 100% zvýší.
@maice tak to jsme na tom v podstatě stejne dle ms jsem dnes 11+0,ale dle ovu cca 4-5dnu mene,zitra mam dalsi kontrolu,tak snad uz i dostanu prukazku u nas se dava az tak pozde,tajy jsem zjistila,ze ted se nove plati uz i druhy screening :/...nevolnosti uz taky pomalu ustupuji,ale unava moc ne a jsrm nafoukla jak kopacak,jen s tema mejma rampepurdama se moc odpocivat neda 🙂
@hermij aha děkuji 😊 já že před měsícem sem měla podle ovu testu 3.7. Pozitivní test a to sem byla 16DC ale bohužel to nevyšlo a MS sem dostala se 4 denním zpožděním a bylo to biochemické byla sem. I na odběr ech hcg klesalo a minulý týden bylo být už hcg 1 co mě řekla dr týden předtím bylo už jen 8. Tak sem se teď lekla co se děje že sem nikdy teplotu 36,1 neměla a já mam doma zbytky ovu testu jinak sem nové nekupovala 😊
Holky, tak já dneska začala stimulovat před ivf.. takže další etapa před náma 🙄
@mandarinka90 Tak moc drzim palce, urcite to vsechno zvladnete v pohode 🙂 Ja jsem v utery nafasovala injekce a az prijde ms za dva tydny, zacnu taky dalsi stimulaci.
Taky stimuluji od minulého pátku a v pondělí mám kontrolu 🙂
Ceka vas některou v blizke dobe IVF ? 🙂Nejdete nahodou do MACSu🙂
@maice normálně se těším až bude chladněji budeme moct jet někam na výlet v těch vedrech se nedá nic.Jsme zavření doma.Nebo se koupeme na zahradě v bazéně.Ty půjdeš vlastně rovnou na další mateřskou co?Já půjdu asi ještě na pár měsíců do práce.Neck vydělat.Kocarek už jsme vyhodili😉.
@luuucatko nás čeká snad v půlce srpna, když bude vše dobré 🙂
@mandarinka90 jakože v půlce srpna zacinas stimulovat? Ja začínám někdy 27.8., tak to mame podobne..🙂 a jake mate metody? 🙂
Ahojky, mám dotaz.
Jsem5 měsícu po ukončeni těhu v 5 měsíci a museli jsme počkat na výsledky z pitvy, které dopadli dobře,takže se mužem znova snažit a také se snažíme už. Moje otázka zní jak dlouho po ovulaci je dobré si udělat test, abych si ho nedělala každej den třeba. Cyklus mám 28dní. MS jsem dostala 19 a skončila mi 25-26 a hned jsme to začli zkoušet.
Je pravda, že už týden cítím v mírné křeče jakobych to měla dostat, ale dostat to mám až okolo 16.8
@veronikaburdova27 zadej si ty údaje sem a hned budeš vědět, kdy je vhodný čas na test:
http://www.clearblue.com/am-i-pregnant/early-pr...
@luuucatko NN začala jsem stimulovat včera tak snad budu dobře reagovat a bude brzy odběr 😊 v pondělí jdu na kontrolu tak uvidíme jak to vypadá ... mám krátký protokol + metodu isci.. ještě přemýšlím o embryoglue, ať to máme pojištěné ze všech stran,ale uvidíme..je to první pokus, takže vůbec nevím do čeho jdeme 😁
@petula720 dekuju
Ahoj devcata jdu si pro radu 😊 od ctvrtka me boli podbrisek spise prava strana . Obcas i zada .. 🧐 dnes se k tomu pridala prsa ... ted mi prijde ze asi na me neco leze , jsem stale unavena .Jsem 19 DC a 7.8(15.DC) byla ovulace . Co myslite ? Jeste dodam ze v pondeli a stredu jsem zvracela a hrozne se mi motala hlava .
Tak čekám na tu ovulku dnes mě pobolivava podbřišku tak snad brzo dorazí mám cykly 35 dávám foto ovutestu ale testují už od 10dc teď 4 dny byla bazalka 36,1 a dnes 36,3 tak snad se už zadari minulý měsíc bylo biochemické tak uvidíme testy předtím co sem testovala sem vyhodila tam byl pidi duch pořádně ani nebyl vidět
@terulle05 ja mela po ovulce nocni hlady..ktere mam jen v tehu..tzn..ze priznaky ne..ale telo uz vedelo ze se neco chysta....muze to neco znamenat. Myslim..ze v tomto pripade je kazda zena jedinecna a neda se skatulkovat co je mozne a neni mozne...
Ahoj všem 😊 hodím sem dotázek nad kterým si momentálně lámu hlavu. Je to drobnost- mohla by mi některá z vás vysvětlit termín DPO (je to teda den po oplodnění) ale není to teda ten samý den kdy je ovulace, jelikož jinak k oplodnění nedojde ne? 😀 Pokud to není den ovulace- jak poznám který ze styků byl oplodňovací? Omlouvám se jestli to bude pro vás znít hloupě. Jsem v tomto ohledu nováček a jen si dělám jasno ☺
@unicorn2332 DPO je den po ovulaci

@hermij Presne...ja si takto spocitala termin ms...a ten udavam ;) a sedi mimi na den ;)