icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

vendelinka08
17. srp 2018

Holky..vsem co se zadarilo..moc gratuluji..at je vse v poradku...

vendelinka08
17. srp 2018

@cpollik jojo..uz nejsem nejmladsi...ale po druhem porodu jsem pak mela zdravotni problemy..v podstate mi nasli hypofunkci stitne zlazy a k tomu se pridruzila jeste jina autoimunitni nemoc a otehotneni by nebylo v te dobe rozumne. Proto az ted..i kdyz to bylo opet neplanovane a v podstate necekane...je to mazec...ale ja otehotnim okamzite kdyz se do me manzel udela v plodnych dnech...ale ja myslela ze uz plodne dny nemam..ovulka se mi posunula o 6 dni...

vendelinka08
17. srp 2018

Ale asi to miminko chtelo opravdu k nam...

cpollik
17. srp 2018

@hanula02 ne to mělo být,že je mi každý den blbě 👍😊přepsal to telefon😉.Jsem 10tt a je mi dost zle..Tak se těším až to prejde

mandarinka90
17. srp 2018

@apple_tree jee tak to se omlouvám, já myslela, že máte ještě jedno zamrazene.. nějak jsem ztratila přehled 🙂 tak napodruhé to určitě vyjde,to už ví Dr co a jak a přizpůsobí léčbu 🙂 budete dávat něco navíc? embryoglue nebo tak? ja se už moc těším na zítřek, včera jsem si pichla ovitrelle a dneska v práci úplně v pohodě, myslela jsem, že budu nějak víc cítit břicho nebo tak,ale zatím žádná bolest..jinak jsem si na tvoji radu koupila nutridrinky,tvarohy a jdu si uvařit silnou polévku b😀

apple_tree
17. srp 2018

@mandarinka90 U nas v car embryoglue ani nenabizeji, podle nich je to pry zbytecne. Ale co jsme minule nemeli a ted uz budeme mit, tak nechame embrya geneticky vysetrit. Moc moc ti zitra drzim palce, pak dej vedet, kolik bylo nakonec vajicek 🙂

katkas75
17. srp 2018

Je tu některá, která jste podstoupila inseminaci? Přišla na to řeč s manželem, chtěla bych se něco poptat.

apple_tree
17. srp 2018

@katkas75 Jestli se tu nikdo nenajde, mrkni do skupinky https://www.modrykonik.cz/group/2336/ tam je tech holek, ktere byly na inseminaci, opravdu hodne.
A jak se jinak mas? 🙂

katkas75
17. srp 2018

@apple_tree díky😀 řešíme teď ten dům, koupě se komplikuje, snad to dobře dopadne. Chtěli jsme po koupi řešit adopci. Jenže včera jsem byla u kamarádky a její holčička byla tak strašně podobná na jejího muže, ze mě to dojalo 😊 tak jsme s mužem téma IUI znovu otevřeli.
Jinak první MS po odstranění polypu byla v pohodě, ty další jsou úplně otřesné. Takže tak.
Vy teda rozjizdite další cyklus? Držím palce!🍀

apple_tree
17. srp 2018

@katkas75 Jj, rozjizdime dalsi cyklus, tak snad uz 🙂 A jinak, abysme toho nemeli malo, tak jsme taky ve ctvrtek podepsali rezervacni smlouvu na dum :D Ja bych se klidne i o ten barak vsadila, ze ve chvili, kdy byste zacali resit adopci, tak otehotnis :D Kazdopadne moc drzim palce, jak s domem, tak s prckem 🙂 Jeste me napada, nekde jsem cetla, ze na bolestivou ms jsou dobre zabaly z ricinoveho oleje, tak to tento mesic zkousim, tak uvidime za tyden, az dorazi ms, jestli to k necemu je.

natlinka27
18. srp 2018

Tak holky dnes teplota BT 36,8 včera večer sem měla na návštěvě kamarádku doma a večer celý sem cejtila jak mě pne podbřišku chvílemi čím to mohlo být mě napadlo jestli fakt ovulka nebyla včera teplota klesla z 36,4 na 36,2 kvůli uhnizdovani ale to mě jen tak napadlo sem četla že teplota klesne dolů a další den už zase vylítne

terulle05
18. srp 2018

Ahoj devcata jdu si pro radu 😊 od ctvrtka me boli podbrisek spise prava strana . Obcas i zada .. 🧐 dnes se k tomu pridala prsa ... ted mi prijde ze asi na me neco leze , jsem stale unavena .Jsem 26DC a 7.8(15.DC) byla ovulace . Co myslite ? Jeste dodam ze v pondeli a stredu jsem zvracela a hrozne se mi motala hlava .

luuucatko
18. srp 2018

Holky, uzivala jste nektera medrol? Beru ho tri tydny, jsem 6 dpo a od včera me strasne boli prsa. Mela jste nektera taky tento priznak?

girl.misel
18. srp 2018

@terulle05 ja to mela podobne a tt uz pozitivní

mandarinka90
18. srp 2018

@apple_tree tak už jsem doma 😊 bylo to úplně v pohodě,nic mě nebolelo a nebolí..mame nakonec přesně 10 vajíček a v pondělí budou volat kolik je schopných oplodnění 🙂

vendelinka08
18. srp 2018

@luuucatko medrol jsem bravala a nemela jsem zadne vedlejsi...nic mi z nej nebylo...myslim ze bolest prsou neovlivnuje...

vendelinka08
18. srp 2018

@terulle05 pokud to tak mas..tehu test by uz mohl neco ukazat...

luuucatko
18. srp 2018

@vendelinka08 ja jsem si prave říkala jestli na těhotenství by to nebylo moc brzo.. Zkusím teda zitra ráno ..

apple_tree
18. srp 2018

@mandarinka90 Juu, tak super 🙂 Krasne cislo, dopoledne jsem na tebe myslela 🙂 Tak ted odpocivej a hlavne ty tekutiny a bilkoviny. Ja jsem byla po opu taky uplne v pohode, nic me nebolelo, rozjelo se to az po vic jak tydnu.

terulle05
18. srp 2018

@girl.misel
@vendelinka08
Dekuji za podporu dneska si koupim tt a zkusim zitra rano

girl.misel
18. srp 2018

@terulle05 neni vubec za co. Ja mela ovulku 9.8. Dalsi test budu zkoušet az tak ve str

terulle05
18. srp 2018

@girl.misel ju tak tise gratuluju 😊 a preju at je vic cervena

girl.misel
19. srp 2018

@terulle05 děkuji tobe samozřejmě taky budu drzet palecky abys nam taky ukazala // 🙂

terulle05
19. srp 2018

@girl.misel taky v to budu doufat 😊

natlinka27
19. srp 2018

Holky já už nevím co je semnou už se v tom stracim takové ovu testy mám pořád buď jsou slabší nebo takové.. MS by měla přijít 29.8.

simulinek
19. srp 2018

Ahojky holky mám takový problém jsem už 1mesic po laparce měla jsem mimodelozni tehotenctvi vzali my levý vejcovod plus jsem měla revizi a stále čekám kdy dostanu menstruaci abych se mohla pokoušet o miminko znova jsem zoufalá

mandarinka90
20. srp 2018

@apple_tree tak máme šest 😊 jsem strašně ráda, doufám, že vydrží až do čtvrtku..ty ještě čekáš na ms nebo už stimulujes?

apple_tree
20. srp 2018

@mandarinka90 Juu, krasa 🙂 A oplodnovali jste normalne nebo priplaceli za nejakou spesl metodu oplodneni? Ja cekam na ms, mela by dorazit o vikendu.

girl.misel
20. srp 2018

Dnes 24 dc a je tam

girl.misel
Autor odpověď smazal
Strana