icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

vendelinka08
14. lis 2018

@maice kdyz ctu kolik maminek ted porodilo mrtve dite...tak si uprimne vzdy reknu...jak je malicherne si prat to nebo ono...kdyz je to vse tak nejiste a opravdu to nejdulezitejsi je zdrave mimco...ja si rikam..ze to ma vzdy sve duvody...proc nekdo ma kluky a nekdo zase jen holky....to je neco o cem my nastesti nerozhodujeme.

vendelinka08
14. lis 2018

Jinak zitra jdu na druhy screening a doufam ze bude vse v poradku...po vsech strankach.

maice
14. lis 2018

@vendelinka08 My uz koncime 25.tt,takze 2.screening mame za sebou 😘 Bylo to krasny ❤️❤️❤️ A bylo mi uplne jedno,ze je to chlapecek,naopak! Miluju ho a nevymenim ani za 1000 holek, proste uz je muj a vzdycky bude! Mozna tim, ze vim, ze je to posledni miminko a tehotenstvi, vic me to dojima 🤦‍♀️😂

chiara1990
14. lis 2018

@dendasubaristka no 4 roky snazeni po konizaci cipku a naslednym potratu ve 4m.nad kartarkou jsem nepremyslela ale pripadala jsem si obcas fakt hodne blbe a k nicemu.vzdali jsme to a premyslely ze se vyprdnem i na umely a ono to prislo samo a fakt necekane

dendasubaristka
15. lis 2018

@chiara1990 to je prostě tak povzbuzující 🙂 a hlavně fakt příklad toho vyprdnout se na to. 🙂

cpollik
15. lis 2018

@vendelinka08 ahojky,mám se fajn.Taky už mám pupek🙂.Je to hektické,do Vánoc jsem ještě v práci.Cekame taky holčičku,ale jak píšeš,kdyby to byl další kluk nehroutim se.Snad bude ještě fajn počasí ty 4tydny a pak ať už klidně napadne sníh až už budu doma😉.Jinak jsme už koupili kočár.Bo ten stary už jsme vyhodili😉.Sem tam něco koupím na holčičku.A co ty?Jak máš staré kluky?Chodíš do práce?

cpollik
15. lis 2018

@maice tak jak to píšeš,já už taky vím,ze je to poslední Mimi,pak mi budou podvazovat povaječníky.Takze si to užiju.Ja už byla takY na 2sreeningu.Ted jsem 23tt.Chtela jsem i 3D,ale nešlo to malá se schovávala👍😘.Tak se opatruj.

terulle05
15. lis 2018

Ahoj devcata dnes mam 3 den zpozdenk ale tes je negativni myslite ze nejaka sance je na tehu ?

hermij
15. lis 2018

@terulle05 Záleží, jak míváte dlouhou luteální fázi :-/ Pokud třeba 10-12 dní, mohla se jen krapet natáhnout a ms normálně přijde. Pokud ms nepřijde do 18-19 dní od ovulace, tak jste těhotná. Zkusila bych to případně za dva dny znovu 🙂

terulle05
16. lis 2018

@hermij dekuji moc .

terulle05
17. lis 2018

Tak ms zatim nekde nevim zda zkusit znovu tt nebo ne 🧐🧐

vapka
17. lis 2018

@terulle05 já bych zkoušela,...

abecedeeefge
17. lis 2018

Ahojte, jak se mate? Ja porad nic, uz to asi zacinam vzdavat.. Po vanocich chci prejit k novemu gynekologovi a nechat se proklepnout jestli je vse ok, asi jsem rozbita nebo nevim 😝 kdyby aspon naznak nebo neco, ale proste nic a nic a nic ☹

dendasubaristka
19. lis 2018

@abecedeeefge ahoj úplně tě chápu. No mě teď pronásledují myšlenky zase že se nikdy nepovede. Už jsem tak zoufalá že jdu ve středu ke kartarce. Ať mi řekne jestli to tam aspoň vidí. Potřebuji nějaké ujištění. U mě za ty dva roky taky žádný náznak že bych vůbec mohla být těhotná.

lilienelli
19. lis 2018

také jsem ve fázi že už to trošku začínám vzdávat... jdeme v lednu do CAR, tak si říkám, že to nechám na nich, teď si chci hlavně užít vánoce.....

magicka89
19. lis 2018

@dendasubaristka
@lilienelli Holky my se snažím dva roky..spermio ukázkový...dnes jsem byla poprvé v CAR..ultrazvu ukázal krásnou sliznici, ukázkový folikul, dostala jsem injekci Ovitrelle a zítra si jí píchnu na plánovaný styk..holky netrapte se a nechte si pomoci 🙂 člověk pak nemá pocit bezradnosti..moje gynekoložka nechtěla řešit a nový doktor je úplné zlatíčko...když jsem dnes odcházela, tak mi říkal, jak je přesvědčený, že to povede atd. Pokud je nespokojenost s lékařem, změnit 🙂

luu25
19. lis 2018

Ahoj, začínám se trošku poohlížet po informacích o reprodukčních klinikách, kde dělají jaké testy, Chtěli bychom další miminko dokud můžeme, ale nedaří se a vím, že se nám přirozeně spíš nepodaří. S jakými klinikami kde jste řešili léčbu neplodnosti máte zkušenosti na jihu Moravy? Doktorka mi doporučila Repromedu, ale chtěla bych se podívat i na jiné kliniky.

dendasubaristka
19. lis 2018

@magicka89 já mám doktorku super. Měnit určitě nechci. Teď jsem začala třetí cyklus clostilbegytu.

klarinka10
19. lis 2018

Ahoj holky držím vám všem pěsti at najdete // konečně... já jen našla před 6 týdny, ale bohužel jsme potratila samovolně a ted čekám zda se tělo samo vyčistí..jde to pomale sliznice se pořád drží a já jen špiním..prodělal z vás někdo samovolný potrat? jak dlouho jste se sami čistili? pomohlo vám to něco rozjet?

abecedeeefge
19. lis 2018

@klarinka10 To me moc mrzi, drz se! Ja loni po vanocich, prvni jsem snad dva tydny spinila, pak jsem krvacela hodne silne asi tyden a pak jeste par dni spinila, bylo to desne, ale aspon to slo samo ☹

abecedeeefge
19. lis 2018

@dendasubaristka
@lilienelli
@magicka89 u nas to trochu komplikuje fakt, ze muz to proste resit nechce a nebude. Takze poresim kdyztak sebe kdyby se do ledna nepovedlo, ale tim snaha konci ☹

klarinka10
19. lis 2018

@abecedeeefge děkuji za odpověď...dnes mi začalo bolet břicho jak před velmi silnou ms tak snad se to rozjede..nechci na vyškrab.. držím pěsti ať se u vasz zadari brzy

evelisi
19. lis 2018

@klarinka10 já prodělala, vařila jsem si svařák a koupala se teplé vodě. Čistila jsem se 5 týdnů. Hlavně hlídat zda HCG klesá, chodila jsem na krev a utz.

klarinka10
19. lis 2018

@evelisi právě neklesá...ve čtvrtek bylo 218 a dnes 285 😖 děkuji červene víno vyzkouším.uvidim na utz ve středu ale už mě chtějí poslat na revizi že už je to týden a jen spinim...

dendasubaristka
20. lis 2018

@abecedeeefge no u nás to vypadá s mužem stejně. Asi kdybych přitvrdila tak by šel. Ale nechci ho do ničeho nutit. A popravdě nechci ani sama nějaké umělé a doufám že se povede přirozeně. Kolem sebe mám pár případů,kdy to nevzdali a prostě si počkali a vyšlo to. Třeba to trvalo dýl,ale vyšlo přirozeně 🙂

magicka89
20. lis 2018

@abecedeeefge chápu, že to musí být těžší...můj muž mi dnes chtěl píchnout i včelku, ale já jsem na tohle taková jiná...takže jsem si šla píchnout sama a pohoda..teď uvidíme 🙂 My čekali dva roky...poctivě se snažili, jezdili na dovči, nemysleli na to, brali bylinky, pili Macu, používali gel na podporu početí, ovulační testy, bazální teplota..pak jsme se na to vyprdli a já si splnila sen a začala vést svoje lekce cvičení a stejně nic...takže jsme se s úsměvem na rtech a čistým svědomím, že my pro to udělali vše, svěřili do péče mého úžasného lékaře. Ale člověk k tomu musí asi dojít sám. Taky nevím ,co nás všechno ještě čeká 🙂 ale na konci doufám ve zdravé miminko 🙂

evelisi
20. lis 2018

@klarinka10 a vysadila jsi všechny léky (snad nevadí, že tykám)? Mě rostlo pomalu, v 7+5tt jsem měla 6661 a jen prázdný gestační váček. Vše jsem vysadila a do týdne ze mě začali padat takové krevní sraženiny, nejspíš sliznice a na střídačku jsem krvácela silně a slabě, po 14 dnech hcg kleslo na 1100 furt sem tam krvácení sem tam sraženiny, za dalších 14 dní hcg 55 za dva dny jsem ve sprše kýchla a vyletěl ze mě zbytek, pak jen pár dnů slabé špinění a konec. ještě jsem našla že doporučují šalvějový čaj, chtěla jsem ho vařit, jen jsem z toho byla tak špatná, že jsem byla líná jít si ven natrhat šalvěj ☹ ta prej stahuje dělohu. Určitě zkus ty teplé až horké svařáky a tu vanu, musí to pomoct. Mě právě dr. hned navrhl zkusit to bez revize. Za čtrnáct dní mám kontrolu po měsíce a budeme řešit co dál, tak snad to odešlo vše, ale asi ano když už nešpiním. Držím pěsti ať nemusíš na revizi 🙂

evelisi
20. lis 2018

Holky jestli můžu radit, tak z vlastní zkušenosti radím nečekat ☹ My jsme se snažili dva roky, a to už jsem antiko měla dva roky předtím vysazenou, ale dávali jsme si pozor. Po dvou letech jsem to řekla u dr. a ta mi nasadila proveru a clostylbegyt, jezdila jsem každý cyklus na folikumetrii a když bylo třeba píchali jsme pregnyl, nikdy nezapomenu na ty úsměvy sestřiček jak mi přáli po injekci plodný romantický víkend. A stejně nic, nic nepomohlo. Brala jsem gynex, femibion, pila bylinkové čaje, přestala sladit, vyhýbala se sacharidům, tukům a nic. Pak jsme šli do CARu a tam udělali AMH test a já se nestačila divit - amh skoro nulové, FSH šílené - diagnoza - jdete do přechodu!!! Vím, že se každý snaží jak to jde a doufá, bohužel tomu tak vždy není, a když každý měsíc vidím plnou čekárnu v CARu tak je v dnešní uspěchané době opravdu problém otěhotnět ☹

bajunka
20. lis 2018

@klarinka10 mne na cisteni po porodu doktor predepsal chininove tablety,takze bych zkusila treba jeste tonic 🙂'Jinak vsem drzim pesti,vim ze stve kdyz se nedari.Taky mam za sebou lecbu clostilbegytem,ovitrell,gynprodyl atd..na PCO,do toho jen jeden vejcovod...sance okolo 3%,nakonec jsme se na vsechno vyprdli,poridila jsem si stene a za necele 3mesice jsem nasla 2 carky,ktere me ted pekne kopou v brise 🙂'Takze fakt drzim pesti.

klarinka10
20. lis 2018

@evelisi Jj nic neberu na podporu těhotenství..jsem si včera pěkně zacvičila, abych se uklidnila a nějak se to rozjelo a od té doby chodím na záchod a nestíhám měnit vložky, tak snad to bude dobrý a tělo se vyčistí samo..jejda to jsi teda měla vysoké hcg..já měla v pondělí 285 a doufám, že zítra už bude menší at to rychle vymizí a v prosinci se můžeme začít znovu snažit.. Vínko si dnes dám na podporu. Moc držím pěsti at je i u tebe všechno oki a brzy najdeš na testu //

Strana