icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

snehur
4. srp 2017

Ahoj holky, zatím jsem vás tady jen po očku sledovala 🙂 dneska si potřebuju trošku taky postěžovat. Snažíme se o mimčo od jara, vždycky mám cyklus pravidelný jak hodinky, tentokrát už 3 dny zpoždění... Dneska jsem dělala test a sněhobílo :( Takže zajídám smutek čokoládou, kterou normálně nejím a bez výčitek jsem si nalila skleničku vína. Chjo... Vám všem držím palce, ať se na vás usměje štěstí co nejdřív!! 🙂

karolly
4. srp 2017

Ahoj holky,
tak já měla dneska dostat MS a zatím nic. A test ráno také nic ☹ Ach jo, to bude čekání...

kockakacka
4. srp 2017

@snehur užívej zivota bez vycitek, určite se brzy podaří 😊

volfici
4. srp 2017

@snehur nesmutni a dej si ještě jednu, jestli piješ červené, děláš jenom dobře 😉. Brzy se zadaří, uvidíš 🍀

volfici
4. srp 2017

@karolly jojo, to čekání a doufání je vždycky mazec. Třeba to klaplo ✊

apple_tree
4. srp 2017

Holky, asi to nevydrzim a zitra zkusim test. MS necekam v pondeli, tak to uz by snad mohlo byt neco videt, jestli se zadarilo.

maukiiii
4. srp 2017

Ahoj holky, nesu slíbené zprávy 🙂 dnešní test z moči po týdnu od minulého je 100x lépe vidět. A z krve 28.7. bylo HCG 163,6 a dnes bylo 3310. Takže vše dobře prospívá. Dokonce už byla na ultrazvuku vidět i malička fazolka... Už se nemůžu dočkat další kontroly. Doktor z car mně odeslal zpátky k obvodní gynekoložce. Takzr snad se vše vydaří a bude to dobré.. 🙂❤ co říkáte?? 🙂

karolly
4. srp 2017

@volfici Myslím, že to neklaplo. To by na testu něco bylo. Jen chci čekat třeba týden :-/ a zbytečně čekáním ztrácet čas ☹

@maukiiii To je super!!! 🙂 Držím palce, aby všechno bylo i nadále v pohodě 🙂 Na další kontrolu jdeš kdy?

volfici
4. srp 2017

@maukiiii ahoj, to je krása! 😘🍀všechno dobře dopadne 🤰

volfici
4. srp 2017

@karolly já už taky čekám na MS. Mám srpen naplánovaný v podstatě na hodiny a musím tam vecpat i všechna vyšetření, punkci i transfer.... Každý den zpoždění mi do toho hodí vidle, musí přijít příští úterý nebo středu, jinak to bude stres jak sviň.... 😳

kockakacka
4. srp 2017

@maukiiii moc gratuluji a fakt nepokrytě závidím 😊

maukiiii
4. srp 2017

@karolly děkuji na prohlídku ke své doktorce jdu v úterý.. pak někdy na konci srpna má dovolenou.. 🙂
@volfici děkuji tiše doufám že ano po tolika letech 🙂
@kockakacka děkuji no my se snažili 3 a půl roku tak už bylo na čase...🙂

karolly
4. srp 2017

@volfici Ale zase na jednu stranu by jsi neměla čas na pozorování a tak 🙂

snehur
4. srp 2017

@karolly Držím palečky, ať je to čekání se šťastným koncem 🙂 Já čekám třetí den se stejným vásledkem jako Ty, tak uvidíme 🙂 co si budeme povídat, je to mazec :D
@kockakacka děkuji, jsi zlatá 🙂
@volfici děkuju, připíjím na štěstí nás včech 🍀

lola88
4. srp 2017

Holky, na doporučení gynekologa jsem dnes začala brát inofolic. Myslíte, že můžu brát zároveň s gynexem? Ten jsem brala před 3 týdny, teď mám týden pauzu a v pondělí bych měla zase brát. A ten inofolic se bere nepřetržitě, prosím?

katkas75
4. srp 2017

Zdravím všechny nové holky!😀 Já měla odpol bolesti jak při MS,záda, břicho,nafouklá jsem měla jak pytel,teď je to trochu lepší, ale nikde nic..uvidíme zítra😉

kockakacka
4. srp 2017

Tak holky, gel příjemný, doporucuji 👍🏻 staci maličko 😊

lenatko91
4. srp 2017

@tynka07 Já už ji asi měsíc beru, i ten inositol. Jen přes dovču jsem to vynechala, když jsem měla norethisteron na oddálení. Ale dnes přišla MS, tak jsem si dala ten kontryhel. Stěhujeme se, tak spousta věcí v krabicích, ale zítra snad i ty vitamíny najdu 🙂 a v pondělí jdu cca po roce zas na hormonální profil, tak uvidíme 🙂 upřímně doufám, že to klapne bez chemie..

kockakacka
5. srp 2017

Tak dnes rano jsem zpozorovala spineni..co to je, to se mi nikdy takhle nestalo.. Jestli jsme to s tim sexem nepřehnali 😂

volfici
5. srp 2017

@apple_tree ahojky, tak co, testovala jsi? ✊

apple_tree
5. srp 2017

@volfici Nejak jsem to nezvladla, vzbudila jsem se o pul pate a chtelo se mi strasne curat a nemela jsem silu delat si test, jak moc jsem byla ospala. A kdyz jsem se vzbudila podruhe v osm, tak jsem si rikala, ze to asi nema smysl z te moci delat, ze uz vlastne neni ranni. Tak snad zitra. Dost me boli uz asi 4 dny bricho, skoro jako pri MS jen min, ale ja tohle pred MS nikdy nemam. Tak uvidime, spis mam pocit, ze MS prijde driv nez v pondeli.

tynka07
5. srp 2017

@janajens to je právě to, dělej si ty testy ráno :D budou jasnější ;)
@volfici to by tam určitě bylo něco vidět :/ a po pravdě moc na vědomí těhu příznaky neber :D když to tu čtu, včetně mne, tak příznaky si klidně přivodíš sama :D a to všeho typu.
@kockakacka u toho tvýho grafu to vypadá na zahnizďování vajíčka :D

tynka07
5. srp 2017

@snehur ahojky a vítej 🙂 ... je mi to moc líto, sama si druhý měsíc procházím tím samým. Minulý měsíc zpoždění 3 dny. Tento měsíc jsem si posunula příchod MS o ty 3 dny a stejně už mám zpoždění týden. Stím že na předpokl.datum MS jsem si dělala test a jako ty, sněhobílo :( Strašně si přeju, aby se MS už rozjela, takhle to je o ničem :/
Držím palečky buď ať se čárka ukáže, nebo ať se to co nejrychleji rozjede ;)
@karolly No nene, další na čekačku MS. :( to je snad něco ve vzduchu ne?? Jinak ty si měla dušíka??
@apple_tree myslím na tebe a držím palečky 🙂, snad
@maukiiii tak teď už vážně moc moc moc gratuluji <3 tak ať zlatíčko krásně roste <3
@volfici tak snad to mrcha stihne. Už ten stres z toho, že to nestihne, tak ji to může oddalovat. Jukni na nějaké vyvolávácí rady a pak dej vědět :D taky by se něco hodilo. Já sem zjistila, že pořád žeru rychlokvašky a je to blbost :D kyselé oddaluje :D

tynka07
5. srp 2017

a vlastně @janajens, jak to vypadá dnes??

tynka07
5. srp 2017

🙏

janajens
5. srp 2017

@tynka07 za chvili udelam test ale bojim se chtela jsem AZ v pondeli

volfici
5. srp 2017

@tynka07 hehe, no teď to vypadá, že dorazí asi dnes nebo zítra, což je zase moc brzo, nestíhám pak kontrolní UTZ, protože budu zrovna na služebce.... Takže ji musím udržet do pondělí večer minimálně 😂😂😂😂

volfici
5. srp 2017

@apple_tree tak uvidíš, držím palce 😉

tynka07
5. srp 2017

@volfici :D tak si vyber :D buď a nebo :D juuhuu :D
to nic, nějak moc energie mám v sobě :D

volfici
5. srp 2017

@tynka07 jo, je to na palici 😂

Strana