Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 ten muj graf je z minulého měsíce :D
@kockakacka jj jak tam po ovulaci máš teplotu nahoře a ten pokles, to je jak uhnizďování ... nejhorší je, že u pokoušejících často dochází k oplodnění ale embrya moc dlouho nepřežijí. A ty vlastně ani nevíš, že si oplodněná byla. Na druhou stranu ještě že tak, protože kdyby to člověk pokaždé věděl, tak by to chtělo více léčeben :D
@tynka07 ano, jesteze tak! Dnes fakt spinim, nechapu z čeho 😱
@tynka07 o těch poklesech mi povídej..vypadalo to tak minuly mesic i ten predtim.. :D
@volfici
@tynka07
@janajens
@apple_tree tak já dnes teplota stále vyšší,MS nikde,ani špinění.. břicho tlačí jak při MS,prsa zvlášť bradavky ani chytit!😀 Dnes jsem 28 DC,to jsem neměla už rok rozhodne. Sama jsem zvědavá,jak to dopadne. Muž kol mě chodi a říká,že už máme asi miminko,to mi na klidu nepřidá 😁
Jinak jsem moc ráda za tuto skupinu,dá se tu postěžovat nebo jen napsat,co se děje😉
@katkas75 Ty jooo, to vypada hodne nadejne, moc moc moc drzim palce, at to dobre dopadne, to by byla dobra haluz po tom, co jste byli u doktora 🙂 Zkusis zitra test?
Ahoj holky už si začínám připadat jak blázen dneska sem 24DC už od minulého týdne mě bolej až palej bradavky občas křeče v podbřišku a dneska po obědě se k tomu přidala pachuť v puse jako bych místo oběda olizovala kovovou trubku. 😒 😒
@lucy0511 No ja myslim, ze pokud sis priznaky nevsugerovala sama, tak jsi jasna 🙂
@apple_tree no já už radši ani nedoufam abych zas nebyla zklamaná ale nechala sem si vzít ve čtvrtek krev a tam hcg nulový tak fakt nevím si připadám jak fenka s falešnou březostí 😒😒😒
@apple_tree žádný test doma nemám! A seženu až v pondělí 😀 máte mě ta teplota,že byla dlouho nízká,vyšší je teď pár dní,takže ovu byla později. Pokud byla. Prsa mě bolí skoro každý měsíc,tak nevím,ale teď ty bradavky,to je nějaký nový level😁 s máš pravdu,haluze by to byla😂
@volfici super by to bylo,ale jsem na nafouklá,mám pocit že strelim!😂😂😂 S úplně mě bolí podbřišek jak při MS,ale zvláštně. Pokud je to zas nějaký špatný vtip od mého těla,tak radši ať MS dorazí a mám to za sebou😉
Celkove koukam, ze momentalne nas tu na tu mrsku neceka vic :D
Ja dnes tyden zpozdeni (v den, kdy mel byt 1DC, byl tt negativni).
Bradavky strasne bolave,bolest prsou ze stran, nechut v puse, caste moceni, sem tam nevolno ... Zitra udelam test, ale spis uz jen na ujosteni, ze z toho nic neni. Nejak tomu neverim :D
Ale jsem docela vystresla. Jeste ze jsem v praci a nemam moc casu (ted mam pauzu :D )
Holky, určitě v tom hokeji, co tu teď probíhá, hraje roli i to děsné počasí.... Si z nás ta příroda střílí 😅
To počasí je vrchol toho všeho 😀
@daniry no, jednu carku jako pokazde. Mam jistotu, ze ta tam bude :D ale dekuju. Ja mam spis strach a rikala sem si, ze tesrovat nebudu :D furt se to ve mne bije. Na druhou stranu uz budu mit jistotu ze nic. A na tuty nic.
@karolly :( to je strasny, to mas jak ja. Od toho testu co mas, tak cekam do zitrka (8dni zpozdeni), protoze delat si ho kazdy den by me asi svihlo :D ... Grrr, tohle by se nemelo dit :D
@volfici :D to sem si dnes s kolegyni taky rikala (sem se pred tydnem dozvedela, ze se snazi uz rok 🙂 ). Proste nastal jeden velkej dlouhej a ttapnej april :D ... Ale jak jsme se tu sjednotili :D
Tak jsem si holky udelala test a samozrejme ani naznak po druhe carce. Nejak uz mi to ted neni ani lito, spis mam strasny vztek, ze zase nic :( Chjo, no nic, pujdu dat vyvarit kalisek, mrcha asi dneska dorazi, jak je mi blbe.
Dnes 8 dní zpoždění a klasicky / 😠 . Mě už to snad není ani líto (počítala jsem s tím), ale nehorázně mě štve, že se mi to celý nějak překopává. Vždyť jsem už 41DC kurňa!!! Celý tělo, jako bych ho neznala ... dneska budu pít. Ne pít, budu dneska dřít jak mezek, já tu mrchu prostě vyvolám.
Doufám, že budete mít úspěch za mne alespoň vy!!!
@apple_three nene :( takže taky, to je hrůza co? :( Úplně se mi chce křičet a teď už ne jen za mne samotnou :(
@septums no bt jsem neměřila a ovu testy nedělala, ale podle hlenu a ovulačních bolestí bych řekla, že ne. A kdyby jo, tak by byla hodně nízká šance otěhotnění, tam už jsme zvolnili :D
Ale jak jsem psala, příznaky už ani neřeším, prostě se je snažím vytlačovat, protože mé tělo mě velmi dobře umí oklamat. A pocitově jsem xkrát právě psala, že těhotně se ani necítím. Spíš jsem testovala, kdyby doopravdy náhodou. Dost to omezuje (pít nemůžu, plísňáky nejím atd atd). Prostě mě štve, že nestačí čekat celej ten dlouhej cyklus (u mne ještě delší o 5 dní než je průměr), ale prostě ještě Bůh ví, kolik dní navíc.
Promiň že jsem taková hnusná, ale já jsem momentálně hodně naštvaná
@tynka07 Presne jak rikas, vic nez litost, tak rano jsem mela priserny vztek, ted uz me teda dostala i litost, chjo, jeste zadny mesic me to nevzalo jak tento, doted jsem si rikala, ze je to v pohode, ze je normalni, ze se par mesicu nedari. A nechces si zajit na vyvolavacku? A nebo zkusit pit kontryhel, ten pry srovna cyklus. Zatim to vypada, ze se nam tu vsem sjednoti cyklus a pak vsechny otehotnime spolecne :D
@apple_tree tak u mne stale pretvava vztek :D ale uz se zase smeju, jeste ze tu je se mnou mala, ta mne strasne moc pomaha.
Ten kontryhel zkusim, ale az pojedu pres lrkarnu, ted se nechytam.
Hlavne me vcera zase dostal ten muj chlap :( jak jsem psala ze jsen stastna, protoze ,,pristoupil,,na miminko, tak jsem mu rikala o tom lubrikantu a on na to, ze si koupi zasobu. Tak sem se ho zeptala jestli to mimco chce a nebo ne a on prpste nevi.
Pak nasel ten Gynex a prej, to si ted nakapes a pomuze ti to mit dite jo? Tak se mnou radsi nespal. Proste jsem ted znechucena uplne.
Dneska jsem zdelala posledni tehu test, nebudu uz ani kuppvat dalsi, gynex jen prp srovnani cyklu.
To ta blba prace fakt, to je hrozny jak ho meni, ted mam fakt super pbdobi, vazne :(
@apple_tree promin, ja sem to ani psat nechtela :( je toho proste na mne ted moc a nejak se to prppsalo ven :(
Jinak zprava mela byt: mas pravdu :D ... Potrebujeme se sjednotit, proto je nas tolik se zpozdenim a pak otehotnime najednou a ukoncime skupinku :D

@janajens tak jestli jsi presvedcena, tak se nenech zmást mnou :D a stejně, už zase odpoledne :D si na ten záchod připrav nádobku a v něm ten test, ať nikam nemusíš. Když si nejseš jistá, tak ta ranní moč JE NEJLEPŠÍ!!!!!! :D