icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
9. čer 2017

@tynka07 klidne taly so rada pisu🙂

tynka07
9. čer 2017

@nikola_w ty se směješ, ale vážně jsem to takhle měla v plánu. Abych na třech letech mohla dát dítko do školky. Bydleli jsme před tím ve velkém městě a školky tam byly problém. Takže správné načasování bylo důležité. Teď jsem si řekla, že TP od února do listopadu nevadí. Přestěhovali jsme se a prcka mi vezmou i mladšího. Hold tím, že jsem si tím jednou prošla, tak jsem se docela poučila :D

nikola_w
9. čer 2017

@tynka07 jojo chapu me prislo vtipné to s tou školou a vlastně pravdivé... jinak js bych kurna chtela aby se nam povedlo nejpozdeji do listopadu at mi naváže materska na mateřskou no..

tynka07
9. čer 2017

@nikola_w , @janajens ... jinak takhle daleko jsem se nedostala, začali jsme se snažit až teď a máme za sebou teprve ,,poprvé na ostro,, ale i tak mi to leze na hlavu :O
A tím, že mám vše nepravidelné, tak nevím jak co počítat a jestli to už mohlo být ono, jestli (kdyby náhodou) sem mohla už mít nějaké příznaky (dneškem počínaje) :D ... fakt ze mne bude blázen ... Jinak Jani, gratuluji k miminku, koukám že už to máš chvilinku za sebou 🙂

janajens
9. čer 2017

@nikola_w ja na tom mam Niki 2mesice jinak budu bez korunky debilni nemecko a manzelstvi

tynka07
9. čer 2017

@nikola_w to jsem si teď dost rozmyslela 🙂

U malý jsem šla na brigádu, když ji byl rok a čtvrt a i když sem chodila sem tam, tak mi to strašně uteklo. Vlastně celkově když to tak vezmu. Jsem se díky malé dost ponaučila v různých směrech a teď to chci jinak. A to od těhu až do teď :D

A k té školce, právě sem si říkala, že takový březen ... být doma 3,5 roku a vážně se prckovi věnovat <3

janajens
9. čer 2017

@tynka07 nevim proc se mi to neiznacilo ale mam princeznu te bude uz 14mesicu Ted se snazime o druhe

tynka07
9. čer 2017

@janajens ??? :O

@nikola_w

... kdybych neodepisovala, tak jsem usnula :D jsem vyřízená z práce a písnu zítra odpo, těším se, že si budu mít s kým pokecat 🙂

tynka07
9. čer 2017

@janajens jo takhle ... mi nedošlo že je rok 2017 :D
takže jsi taky v klubu snažilek 🙂

a v jaké části cyklu jste holky??

nikola_w
9. čer 2017

@janajens jeej tak ro je blbe :( ja mam mateřskou keste rok tak si te doby to snad vyjde 🙏
@tynka07 no joo je to hruza :/ a co zkusit ovulacni testy? At poznáš ovulaci... a neboj ja to taky prozivam 🙂 navíc ted beru Clostilbegyt tak sakra na nej vsazim 😂 Chtela jsem deti i blízko u sebe tak jsme nervózní ze furt nic

janajens
9. čer 2017

@tynka07 ja ve fax cekam na ovulku jsem 8dc 🙂

nikola_w
9. čer 2017

Ja tady 6den cyklu.. od vcera beru clostik a budu brat do pondeli a ovu by mela byt konec pristiho tydne

nikola_w
9. čer 2017

@janajens Jee ja 6dc 😄

tynka07
9. čer 2017

@nikola_w uvidím příští měsíc. Já ovulaci cítím (od porodu) ale dokonce až 4 dny :D ... fakt je to se mnou divný. Teď si myslím, že se nám podařilo, takový to tušení, ale vím jak to s mým tušením bývá :D Dneska je mi celý den ze všeho na zvracení, takový stavy jsem nikdy neměla. Ale podle mých výpočtů je blbost, aby se nám to povedlo. No fakt nevím :D
Děti jsem prvně chtěla mít taky u sebe, když byla Ellie ještě novorozenec. Jenže to s ní nebylo lehké do roku. Pak jsem si to užívala. Kolem druhého roku jsem viděla u kamarádek, jak je to ,,těžké,, a tak jsem uvážila, že počkám na školku. No a teď jsem čekala, až se bude chtít taky muži :D takže jsme konečně v této fázi 🙂)))

janajens
9. čer 2017
janajens
9. čer 2017

@tynka07 juuuu tak treba se fakt zadarilo a kdy nema dorazit ms..?

tynka07
9. čer 2017

@nikola_w já dnes 15dc s tím, že mám luteální fázi delší :D cca 16 dní a to mi vychází i s pociťovanou ovu před třemi dny ... a další tři dny před tím byl první nechráněný sex. ... ale jak jsem psala, vše je u mne bohužel CCA ... takže teď čekám do 18.06. na nějaké pro mne hlavní příznaky a jinak zkouším 25.06. testík
ale i tak bolení v podbřišku mám pořád :O

tynka07
9. čer 2017

@janajens ... nemá dorazit :D to je skvěle napsané. Jinak přibližně 25.06. ... ale fakt mám strach. S mladší se to povedlo náhodou hned a teď mám strach. Chlap, ten si věří a schválně to nechce znovu, abych viděla jakej chlapák to je :D tak jsem zvědavá sama, sice strašně chci ale šance si moc nedávám, to by byla opět velká náhoda 🙂

Tak se ti sexovací období blíží :D

tynka07
9. čer 2017

nikola_w co je clostík?? :D

janajens
9. čer 2017

@tynka07 jj blizi predminuly jsme sexivali cely tyden v kuse a bylo bio tento. Mesic opet duchove na testu sex ob den tak jsem zvedava na tento mesic Co bude a nebude muj bere tento mesic vitaminy ja fertility max a caj na upravu cyklu

nikola_w
9. čer 2017

@tynka07 Clostilbegyt je lék na vyvolání ovulace, nebo podporu zraní vajíček a následná ovulace.. u syna jsem ji neměla po vysazeni HA snažili ksme se rok a pul a az po nem se povedlo, ted jsme byla u MUDr ze chceme dalsi a nedaří se navíc keste kojim tak mi ho napsala ze ovu zase nemusi probíhat jak ma.. tak snad

nikola_w
9. čer 2017

@tynka07 jinak sex ob den/ob dva dny a nemůžeš zmeskat ovulaci 😊👍

tynka07
9. čer 2017

@janajens ... taky máš rozházenej cyklus?? Jinak nevím jak by mi na ovu testy reagoval chlap. Tyhle věci nesnáší a už nenápadně naznačil, že není jen dárce spermatu a prostě to chce nechat přírodě, jenže prostě nechápe ten CHTÍČ :D

... vy jste mě někdo přidával teď do skupinky??

janajens
9. čer 2017

@nikola_w tak snad ti to Niki uz konecne klapne a clostik pomuze u Nas v nemecku ho nezna ji tak nevim Co bych mohla misto toho pouzit

tynka07
9. čer 2017

@nikola_w ... a nebojíš se z toho třeba vícečetného těhu?? Jinak parádní věc 👍 uvidím v červnu no. Ale modlím se, abych nemusela :D

tynka07
9. čer 2017

Holky, moc nám držím všem palečky :D ... to je horší jak čekání na výsledky maturity :D

janajens
9. čer 2017

@tynka07 don Jake skupinky? Ja teda ne mozna Niki jj mam prave tak dele ovu testy vedet to nemusi ne

janajens
9. čer 2017

@tynka07 to mi povidej. Pak si udelas test na nem krasny duch a dorazi ms jako u. Me Ted posledni dva mesice😵

lucy0511
9. čer 2017

@lenatko91 já teď budu měnit doktora z té stávající mám smíšené pocity a přišla mi taková laxní tak sem zvědavá co semnou provede ten nový 🙂

nikola_w
9. čer 2017

@tynka07 tyjo asi nebojím nebo spis si říkám ze je mit nebudu.. kdyby byli treba trojčata asi by me odvezli 😅 Poprve mam z nej jen jedno tal snad i podruhé ikdyž dvojčátka by nebyla vubec spatna 😄 Treba dve princezny 😊 A do jaké skupinky? Pokus jsi mi poslala zadost je mozna ze jsme ze přidala 🙂

Strana