icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

volfici
6. srp 2017

@janajens v pohodě, já tenhle měsíc ani neměla příležitost, takže není co mrzet 😉

janajens
6. srp 2017

@volfici ne ju tak hura na dalsi mesic snad bude uspesnejsi

tynka07
6. srp 2017

@janajens tak třeba to čeká na to, aby to bylo po dvou letech. Ale moc mě to mrzí, strašná škoda, vypadalo to docela nadějně :( takže vítej v klubu. Už máš zpoždění??

@opicaa skvělej názor a na ostatní se vykašli. Důležitý je to, jak to vnímáte vy s partnerem. A jak jsi dobře psala, proto jsme tu my. Cítím to dost podobně jako ty, na první dítko jsem se nesmírně těšila a na druhé se těším snad ještě víc :D , jestli to jde. Snad se tedy příští cyklus zadaří ;) držím palečky.

@septums tak jako jsi to psala ty mne, třeba byla ovulka dýl a prostě ještě nemáš v krvi tolik HcG. Chvilinku vyčkej, třeba se tam ještě objeví.
A s tím chlapem :D ... já sem spíš přešla na obranej postoj, kdy ho to začne hlodat a otočí. Takže nějak na to téma narazil a já sem mu řekla, že může být v klidu a nemusí mít strach, že na to teda kašlem a byl vidět jeho rozpačitý výraz, takže čekám že zase otočí :D jen je to fakt jak na kolotoči. A i díky němu jsem si řekla, že to prostě fakt nechám na přírodě a chci se teď nějakou dobu spíš testovat a zařídím si toho doktora, ať vím, že se mnou něco není. Zítra se snad i pomodlím a zavolám tam :D

@katkas75 s ním to je vážně těžké a prostě jsem si jistá, že to dělá ta práce, kdyby byl zase na dovolené, tak by chtěl, jen toho má na bedrech spoustu a dost se tomu věnuje, takže ... jsem na druhé lince. Ale jak píšeš, ,zaměřím se na sebe, koupím ovutesty, měřím tu BT, objednám se na gyndu a prostě se dám do kupy a za tu dobu ho pomaličku zpracuju a nechám mu čas. A co ty?? Pořád to samé že?? ... tak na koho že se to vlastně ještě čeká?? :D
@volfici a jo vlastně, promiň, už se mi to strašně slejvá dohromady kdo a co :D Sem zapomněla, že ty vlastně přivoláváš, ale ne teď :D
@karolly :/ tak stále v klubu. Na testu, nebo někde jsem četla, že pokud MS nedorazila a tt je neg., tak máš počkat 3dny, než uděláš další. Tak chvilku počkej, ať se z toho nezhroutíš. To je to nejhorší vídat stále bílé testy :(
@anetka9 věř mi, na změny na těle vůbec nekoukej, nebo si s tebou hlava a tělo začnou hrát a to ti tu můžou potvrdit snad všechny :D

janajens
6. srp 2017

@tynka07 dekuji nee mela jsem jeden den spineni dalsi den jsem krvacela a treti den spineni pul dne dneska jsem 6dc

volfici
7. srp 2017

@janajens no, čeká mě IFV tento cyklus, tak snad to vyjde. Mám jeden pokus na pojišťovnu 😒

malinkaelinka
7. srp 2017

Holky zdravím všechny 🙂 stále vás po očku sleduju, ale nemám teď čím přispívat, jsem 17 DC, a pro samý sex nemám čas ani na diskuzní fóra 🙂 🙂 jinak včera jsme s manželem měli debatu, co by kdyby... shodli jsme se na tom, že jsme měli oba očekávání, že to půjde hned 🙂 no a ono asi ne... a taky jsme se domluvili, že nebudeme vymetat žádná vyšetření, když to nepůjde, tak bychom za pár let zkusili adopci... prostě se tím ani jeden nechceme stresovat, skončit u sexu z povinnosti a nemít jiný životní cíl... už si děláme plány na příští rok na léto, budeme mít dům už postavený, tak budeme konečně zase cestovat a máme variantu s miminkem i bez něj, takže v obou případech jsou před námi hezké věci 🙂
Všem co netrpělivě čekají na nový začátek cyklu držím pěsti... holky nemůžete mít ty cykly rozházené z toho tepla? Já to tak mívala... (teď nemohu posoudit zatím, menstruuju teprve od dubna a ještě se mi cyklus neustalil)

janajens
7. srp 2017

@volfici tak to drzim moc palecky

hanulenova
7. srp 2017

@malinkaelinka taky mám teď přes léto nějaký rozhozený cyklus, paradoxně, když jsme se začali snažit. I od té doby, co beru gynex. Ale doktor říkal, že ho mám pokračovat, protože mě "čistí". My se snažíme 3. měsíc a teď čekám na ms nebo těhu. Dostala jsem od doktora injekci na vyvolání a podle netu jsem se dočetla, že ten hormon buď vyvolá ms nebo podpoří mimi. Měla sem právě ke konci cyklu nějaký bílý hustý hlen, asi 4 dny, pak jeden den krvácení a pak nic. Dnes 27.den cyklu (teplota 36,9), tak čekám, co přijde. Většinou před ms dýl špiním a zatím ani to. Kéž by to vyšlo 😉

katkas75
7. srp 2017

@volfici přeju hodně štěstí!😀ať to vyjde😉

@tynka07 já furt to samé,dnes teplota mírně klesla a možná trošičku spinim. Uvidím zítra,buď klesne ještě a v tom případě bude MS,nebo se zvedne. Někdy mám jednorázový sestup a někdy postupný. Každopádně je mi na prasknutí! 😁

aklin
7. srp 2017

Spineni mi skoncilo, od vcerejska se mi ozvaly ms bolesti, a to mam dva tydny do ms.Uz jen z toho jsem otravena, dost mi to zneprijemnuje zivot.

mandarinka90
7. srp 2017

Holky tak se k vám taky přidám.. O mimi se snažíme cca od ledna.. Někdy více, někdy méně 😂 cyklus mám celkem pravidelný, akorát mám v průběhu toho měsíce různě špinění.. Někdy den, někdy par dnu.. Takže je to takové otravné.. Teď jsem začala pít kontryhelovy čaj a brát femibion a za týden jdu na preventivku k doktorce tak uvidím co mi řekne.. Každopádně s manželem to zatím nijak extra neřešíme, akorát zase máme v okolí nějaký babyboom tak občas to čekání je takové smutné.. Tak držím palečky všem ať se zadari co nejdříve 🙂

septums
7. srp 2017

@tynka07 tak dnes jsem si poprvé udělala test, 32DC ovulace na 100% 17DC podle ovu testu, muz na sluzebce... nevim kdo me nabouchal 😀

janajens
7. srp 2017

@septums juu gratuluji

septums
7. srp 2017

@janajens diky moc, ja tomu nemuzu uverit pac jsem pocitala s tim ze neni sance kdyz byl pryc 🙂

tynka07
7. srp 2017

@septums jeee, neke. Moc gratuluju :D a i když nevíš teda kdo to byl, tak ho pošli za mnou. Alimenty po něm chtít nebudu :D
Ale ohromná gratulace!!!!!!! To je dálnice za nás všechny :D . A vem si, že se v tobě spermíci můžou udržet až pět dní ;)

@malinkaelinka ... to je krásné co píšeš. Jsi strašně moudrá 🙂 ať vám sen se splní jakýkoliv, je to ta nejlepší varianta, kterou jste spolu mohli zvolit. Spousty štěstí 🙂 a co ty víš, třeba z toho nezájmu se i zavede 🙂

septums
7. srp 2017

@tynka07 no vazne tech 5 dni si pockaly, to je fakt nahoda ... no jsem stastna jak blecha fakt, drzim vsem palce at se zadaří co nejdříve ❤

lucy0511
7. srp 2017

@septums gratuluju. 🙂🙂

kockakacka
7. srp 2017

@septums gratuluji 😊 To je super 👍🏻

kacenka0705
7. srp 2017

Tak holky dnes jsem si delala dalsi test a ani naznak carky. Nechapu to

karolly
7. srp 2017

@tynka07 Už mě to pěkně štve to čekání. Kor, když je to čekání jen na MS, aby pak mohlo být další kolo snažení ☹

septums
7. srp 2017

@lucy0511 @kockakacka diky moc ❤

anetka9
7. srp 2017

@septums Jee gratulace🙂
@kacenka0705 Tak třeba to je testem..🙂 a ten hormon prý roste obden, tak by to mohlo být i tím🙂

kachiiina
7. srp 2017

Zdravím holky... Tak dle kliniky Reprofit, nechápou příčinu naší ,,sterility" - dle poznámky ve zprávě 😀 Každopádně musím si nechat snížit napřed přd IUI hladinu štítné žlázy, která je jakožto pro mě v pořádku, ale oni v klinice potřebují mít hladinu pod 3. Už mám prášky doma , tak snad to půjde rychle. Každopádně bych se Vás ráda optala...Máte někdo zkušenosti s MACOU ? Konkrétně - http://pegrastore.cz/afrodisiaka/1822-iswari-ma... ?? Byla mi doporučena a zakoupena maminkou 😀

navrael
7. srp 2017

@kacenka0705 ja vcera taky jedna carka, uz tomu nerozumim, stale se nedostavila MS ale abnormalne me picha na leve strane podbrisku, zkusim udelat jeste zitra, drzim palecky snad nam to brzy vyjde

kacenka0705
7. srp 2017

@navrael ja uz take nechapu ms mi tez stale neprisla... ale mam uz 10 dnu opozdenou tak to uz by se neco ukazalo. Me pichal a bolel podbriissek tak pred tydnem.. ted jsem jen unavena. Vcerra jsem 2x pres den usnula a obcas me pali zaha.

jmhm
7. srp 2017

Ahoj, jsem tu nová a zatím se mi nepovedlo zjistit, co to znamená, jak tu píšete třeba 6dc, 17 dc apod?

navrael
7. srp 2017

Je to tezke, fakt jsme vychytali s pritelem cyklus ze byl doma a tak jsme ocekavali ze uz by to mohlo po 9ti mesicich klapnout a ted na mesic odjizdo takze uz mam
100% jistotu ze nas ten pronatal 15.9 nemine, mam trochu strach

lucy0511
7. srp 2017

@jmhm ahoj to jdou dny cyklu. 🙂

anetka9
7. srp 2017

@jmhm Ahoj, třeba 7Dc je den cyklu a 7dpo je den po ovulaci🙂

jmhm
7. srp 2017

@lucy0511 Děkuji 🙂

Strana