icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

boukalinka
9. srp 2017

@slayc ahoj vliv by to mit nemelo...znam spoustu párů,ktere mají děťatko i když jeden z nich diabetes ma...kamaradcin manzel je hodne silny diabetik a podarilo se jim snad hned na prvni dobrou😉Tak zadne strachy a smele dotoho🙂

slayc
9. srp 2017

@boukalinka diky, to sem potrebovala slyset🙂 manzel zatim odmitl pumpu, bavi se s lekarem i o mozne transplantaci, takze temahle obavama nechci stresovat jeho. Snazime se vse brat pozitivne. 🙂

boukalinka
9. srp 2017

To mu ta glymca takhle lita??😨

kockakacka
9. srp 2017

Ahoj vsem novým příchozím 😊 Ty DPO jsou tak moc dlouhé 😔 Navic mam na fb kamaradku 8tt kamaradku a nestálé tam dává příspěvky... Ach jo, vždycky to zamrzi. Jasne. Zkousime 3.cyklus, jenze jim se podařilo na prvni dobrou :/ tak se snažím se věnovat moji milované fence (8mesicu) a trénuji s ni po odpolednech. Ale v praci na to furt musim myslet :D

cimon
9. srp 2017

@kockakacka Nejdelší :D Taky mi příjdě, že je teď každý těhotný 🙂 Snažím se to nevnímat a když už se mi podaří se zaměstnat jinak, tak to na mě někde zase vyskočí 🙂

slayc
9. srp 2017

@boukalinka ted uz to ma srovnanejsi, ale zacatky byly krusne. Hodnoty cukru mel moc vysoke.

tuliii
10. srp 2017

Ahoj holky, teda par dni sem clovek nestihne zavitat a hned tolik novych prispevku a pridanych cekatelek 🙂, to je skvele! Tak vitam vsechny a drzim palce uplne vsem!
Ja jsem dnes 15dc, ovu jeste nebyla (dle teploty), ale bilek uz asi 2 dny. Bohuzel se ani nemilujeme (moje problémy s praci, pritel je nastydly), skoda, no, ale tak nespechame, treba pristi mesic bude lepsi konstelace 😀.

snehur
10. srp 2017

@kockakacka Mám to uplně stejně. Všem mým těhotným kamarádkám to mooc, upřímně přeju, ale taky tam vzadu vyskočí ten hlásek - pro ne já? Tím spíš, když od nich slyšíš, že se stalo vlastně neplánovaně, na první pokus... Věřím, že i my všechny tady se dočkáme 🙂

janajens
10. srp 2017

Jupi tak jsem v nemecku sehnala ceskou Dr a jdu k ni 24teho konecne se mnou se zacne neco dit

anetka9
10. srp 2017

Ahojda, tak já jsem dneska 10dpo a testík negativní..:( tak budu zkoušet dál a doufat, že se jenom ukáže později🙂

kockakacka
10. srp 2017

@anetka9 ach jo :( tak ale zase ro byla prvni ovu od vysazeni HA. Co vim, tak češtině známým se po vysazeni povedlo do 4 mesicu 😊 Ja jsem 6DPO...

anetka9
10. srp 2017

@kockakacka Noo, to sice jo no:/ u mě ale opačně, jedna kamarádka hned co vysadila, do 14 dnů ovu a šup a malej je na světě a druhá hend co se přestali chránit, tak jeden cyklus se netrefili do ovu a druhej jo a taky těhotná:( Juu tak budu čekat, jak dopadneš ty🙂 budeš testovat už dřív?🙂

kockakacka
10. srp 2017

@anetka9 asi ne 🙂 počkám na "termin ms" ikdyz diky gynexu a posunuté ovu vlastně netuším, kdy bude 😂 Ale vydrzim tak do 15dpo! :D ikdyz to uz bych to asi mela mit tak nejak tusim.. Navic me napovídá i ta teplota potom jestli ms uz bude nebo jeste ne

anetka9
10. srp 2017

@kockakacka Tyjo tak to si dobrá:D vůbec všechny, co vydržíte netestovat:D Já dneska před obědem cítila takovou divnou asi dvouminutovou bolest pod pupíkem cca uprostřed, špinění nic..myslíš/te, že by to mohlo teprve být uhnízdění?🙂

mandarinka90
10. srp 2017

Holky začala jsem tento měsíc poctivě testovat.. Ale nevím kdy se přesně počítá ovu? Den kdy je čárka nejsilnější + 2dny nebo vc? Jako jistime to radši každý den.. Jak se manžel včera ptal: co říká tvůj senzor? 😂

anetka9
10. srp 2017

@mandarinka90 Pozitvní test byl 8.8. a od té doby do 24-48 hodin přijde ovulace🙂 Když to jistíte každý den, tak by to mělo být v pořádku:D🙂 Jinak od té ovulace je vajíčko oplodnění schopné 24 hodin🙂

mandarinka90
10. srp 2017

@anetka9 děkuju, super myslela jsem si to 🙂

apple_tree
10. srp 2017

@tynka07 Holka, jak se mas, uz jsme od tebe dlouho nic neslysely 🙂

leona1605
10. srp 2017

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko. Furt se nedařilo až teď my vynechala už osm dni menstruace a cítím jak vyměněna. Myslíte si že to může znamenat těhotenství nebo zpoždění může být z něčeho jiného ? Prosíme o radu.☹

anetka9
10. srp 2017

@leona1605 Testík ráno to chce🙂

leona1605
10. srp 2017

Udělám ale přítel se boji zklamání že to nevyšlo a že je chyba jinde. ☹

anetka9
10. srp 2017

@leona1605 Tak to chápu🙂 ale jinak se nedozvíte, jak to je🙂

leona1605
10. srp 2017

Četla jsem na internetu že příznaky jsou aj zvýšena teplota a to mám už tři dny 37,5 tak nevím no. A taky sním na co přijdu 😂

p4vl4
10. srp 2017

Pardon, ale opravdu si myslíš, že ti tady reálně někdo "poradí", zda jsi těhotná nebo ne a nějak to "rozsekne"? I během nemoci se může člověku opozdit MS. Udělej si test! 🙏

leona1605
10. srp 2017

P4vl4 takový rypavi lidi fakt potřebují já se slušně zeptala 👏

p4vl4
10. srp 2017

@leona1605 Já jsem to vůbec nemyslela špatně. Jen mi to připadá jako dost zvláštní dotaz, zejména když už jsi tolik dní po očekávané MS, že test by ti měl téměř 100% dát odpověď 😉

volfici
10. srp 2017

@leona1605 na nic nečekej a testuj... Jinak se nic nedozvíš 😉 my ti tu asi lépe neporadíme. Držím palce 🍀

kockakacka
10. srp 2017

@leona1605 záleží jak tu teplotu meris. Jestli bazalni teplotu ihned po probuzeni.
Pak je teplota, která je zvýšena a trvá déle nez 18 dni po ovulaci značí tehotenstvi. Bazalni teplota pak klesá a příchodem Ms🙂

hani1234
10. srp 2017

@kockakacka Ahoj , to už to kamarádka takhle zveřejňuje na fb ? V 8 tt ? Aaachjo.. to joď za hlavu . Však se vám podaří 🙂

hani1234
10. srp 2017

Holky , já věřím , ze všechny se tady miminka dočkáte .. Chvilku to muže trvat , ale pak to bude stát za to !! Určitě. Já teda taky pevně doufám, že se nám zadaří druhy mimi , byla bych nerada , kdyby dcera byla jedináček .
Uvidíme jestli se tenhle měsíc zadaří , rozhodla jsem se nedělat žádné ovu testy a to tvoření nového života si užit .. co se má stát , stane se . Jen aby to mimi vydrželo . No pořád ve mně hloda červík , aby to bylo všechno jak má ..

Strana