Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@boukalinka diky, to sem potrebovala slyset🙂 manzel zatim odmitl pumpu, bavi se s lekarem i o mozne transplantaci, takze temahle obavama nechci stresovat jeho. Snazime se vse brat pozitivne. 🙂
To mu ta glymca takhle lita??😨
Ahoj vsem novým příchozím 😊 Ty DPO jsou tak moc dlouhé 😔 Navic mam na fb kamaradku 8tt kamaradku a nestálé tam dává příspěvky... Ach jo, vždycky to zamrzi. Jasne. Zkousime 3.cyklus, jenze jim se podařilo na prvni dobrou :/ tak se snažím se věnovat moji milované fence (8mesicu) a trénuji s ni po odpolednech. Ale v praci na to furt musim myslet :D
@kockakacka Nejdelší :D Taky mi příjdě, že je teď každý těhotný 🙂 Snažím se to nevnímat a když už se mi podaří se zaměstnat jinak, tak to na mě někde zase vyskočí 🙂
@boukalinka ted uz to ma srovnanejsi, ale zacatky byly krusne. Hodnoty cukru mel moc vysoke.
Ahoj holky, teda par dni sem clovek nestihne zavitat a hned tolik novych prispevku a pridanych cekatelek 🙂, to je skvele! Tak vitam vsechny a drzim palce uplne vsem!
Ja jsem dnes 15dc, ovu jeste nebyla (dle teploty), ale bilek uz asi 2 dny. Bohuzel se ani nemilujeme (moje problémy s praci, pritel je nastydly), skoda, no, ale tak nespechame, treba pristi mesic bude lepsi konstelace 😀.
@kockakacka Mám to uplně stejně. Všem mým těhotným kamarádkám to mooc, upřímně přeju, ale taky tam vzadu vyskočí ten hlásek - pro ne já? Tím spíš, když od nich slyšíš, že se stalo vlastně neplánovaně, na první pokus... Věřím, že i my všechny tady se dočkáme 🙂
Jupi tak jsem v nemecku sehnala ceskou Dr a jdu k ni 24teho konecne se mnou se zacne neco dit
Ahojda, tak já jsem dneska 10dpo a testík negativní..:( tak budu zkoušet dál a doufat, že se jenom ukáže později🙂
@anetka9 ach jo :( tak ale zase ro byla prvni ovu od vysazeni HA. Co vim, tak češtině známým se po vysazeni povedlo do 4 mesicu 😊 Ja jsem 6DPO...
@kockakacka Noo, to sice jo no:/ u mě ale opačně, jedna kamarádka hned co vysadila, do 14 dnů ovu a šup a malej je na světě a druhá hend co se přestali chránit, tak jeden cyklus se netrefili do ovu a druhej jo a taky těhotná:( Juu tak budu čekat, jak dopadneš ty🙂 budeš testovat už dřív?🙂
@anetka9 asi ne 🙂 počkám na "termin ms" ikdyz diky gynexu a posunuté ovu vlastně netuším, kdy bude 😂 Ale vydrzim tak do 15dpo! :D ikdyz to uz bych to asi mela mit tak nejak tusim.. Navic me napovídá i ta teplota potom jestli ms uz bude nebo jeste ne
@kockakacka Tyjo tak to si dobrá:D vůbec všechny, co vydržíte netestovat:D Já dneska před obědem cítila takovou divnou asi dvouminutovou bolest pod pupíkem cca uprostřed, špinění nic..myslíš/te, že by to mohlo teprve být uhnízdění?🙂
@mandarinka90 Pozitvní test byl 8.8. a od té doby do 24-48 hodin přijde ovulace🙂 Když to jistíte každý den, tak by to mělo být v pořádku:D🙂 Jinak od té ovulace je vajíčko oplodnění schopné 24 hodin🙂
@anetka9 děkuju, super myslela jsem si to 🙂
@tynka07 Holka, jak se mas, uz jsme od tebe dlouho nic neslysely 🙂
Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko. Furt se nedařilo až teď my vynechala už osm dni menstruace a cítím jak vyměněna. Myslíte si že to může znamenat těhotenství nebo zpoždění může být z něčeho jiného ? Prosíme o radu.☹
Udělám ale přítel se boji zklamání že to nevyšlo a že je chyba jinde. ☹
Četla jsem na internetu že příznaky jsou aj zvýšena teplota a to mám už tři dny 37,5 tak nevím no. A taky sním na co přijdu 😂
Pardon, ale opravdu si myslíš, že ti tady reálně někdo "poradí", zda jsi těhotná nebo ne a nějak to "rozsekne"? I během nemoci se může člověku opozdit MS. Udělej si test! 🙏
P4vl4 takový rypavi lidi fakt potřebují já se slušně zeptala 👏
@leona1605 záleží jak tu teplotu meris. Jestli bazalni teplotu ihned po probuzeni.
Pak je teplota, která je zvýšena a trvá déle nez 18 dni po ovulaci značí tehotenstvi. Bazalni teplota pak klesá a příchodem Ms🙂
@kockakacka Ahoj , to už to kamarádka takhle zveřejňuje na fb ? V 8 tt ? Aaachjo.. to joď za hlavu . Však se vám podaří 🙂
Holky , já věřím , ze všechny se tady miminka dočkáte .. Chvilku to muže trvat , ale pak to bude stát za to !! Určitě. Já teda taky pevně doufám, že se nám zadaří druhy mimi , byla bych nerada , kdyby dcera byla jedináček .
Uvidíme jestli se tenhle měsíc zadaří , rozhodla jsem se nedělat žádné ovu testy a to tvoření nového života si užit .. co se má stát , stane se . Jen aby to mimi vydrželo . No pořád ve mně hloda červík , aby to bylo všechno jak má ..

@slayc ahoj vliv by to mit nemelo...znam spoustu párů,ktere mají děťatko i když jeden z nich diabetes ma...kamaradcin manzel je hodne silny diabetik a podarilo se jim snad hned na prvni dobrou😉Tak zadne strachy a smele dotoho🙂