icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

slayc
14. srp 2017

@janajens paráda 🙂, to se ti nedivím, že máš radost. Já měla rozházený cyklus kdysi, než jsem začala brát HA, pak se mi ustálila. A po vysazení jsem ji měla už v pořádku, přesně na den. Ale je blbost začínat brát HA na ustálení, když plánuješ miminko. Je dobře, že je několik způsobů jak ustálit cyklus.

@lucca23 Vítej mezi námi 🙂

luciorlice
14. srp 2017

@slayc Krásný střed 🙂 Já nevím, kdy byla přesně ovulace, ale podle průměrné délky cyklu jsem tak 4-6 dní před ms, tak uvidíme. Byl by to nádherný dárek z dovolené, o tom žádná 👍

slayc
14. srp 2017

@luciorlice No, byla by to i parádní náhoda kdyby to vyšlo. Manžel teď odlétá na týden na služební cestu a až se vrátí, bude mít narozeniny.. takže prostě potichoučku doufám, že by to byl krásný dárek, tak uvidíme:D Jinak, budu ti držet palce 🙂

luciorlice
14. srp 2017

@slayc Super, taky držím palce! 😉

volfici
14. srp 2017

@lucca23 určitě se vám to brzo povede, držím moc palce ✊

kockakacka
14. srp 2017

Ahoj holky, jak se tu mate? Ja jsem dnes 10dpo. Absolutně netuším kdy to mam dostat :D pp tom gynexu. Tak to bude jedno velké překvapeni :D

janajens
14. srp 2017

@kockakacka tak to drzim palecky

kockakacka
14. srp 2017

Graf je tento mesic snad poprve pěkný

janajens
14. srp 2017

@kockakacka to ano vyoada krasne

ekel94
14. srp 2017

Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám. Snažíme se ani ne měsíc, piju kontryhel a beru kyselinu listovou. Jinak měřím BT. Nedalo mi to a testuju od 7DC, doufám, že zítra už bude test silný 🙂
Hodně štěstí všem snažilkám přeji 🙂

mandarinka90
14. srp 2017

Tak já dnes byla na preventivce na gynde a postěžovala jsem si 😀 když jsem doktorce řekla, že piju kontryhel tak se úplně zhrozila a pry okamžitě přestat, že je to potratovy čaj. Tak mě dala nějakou injekci k zastavení špinění - já fakt spinila třeba i týden před ms.. A vyfasovala jsem duphaston a nějaké vitamíny baby vit to prý může zobat i manžel 😀 no každopádně mě chybí v druhé fázi cyklu nějaký hormon takže to uhnízdění je potom složitější ☹ tak budu doufat, že to všechno teď pomůže..

laskypa
14. srp 2017

Ahoj od cervence se snazime o druhe zatim nic ale jake pocity jste mely pri ,,oplodneni"? Nekdy je to pocit nafoukleho bricha-podbrisku coz ja mam a ta uunava. Ale testy negativni.

star28
14. srp 2017

Me taky pry chybi nejaky hormon coz mi znesnadnuje uhnizdeni a dostala sem na to gynprodyl mate s tim zkusenosti? A jeste k tomu kontryhelu ten caj se ma pitpouze do ovulace takze nevim proc by mel zpusobovat potrat.

mandarinka90
14. srp 2017

@star28 já na to právě dostala ten duphaston tak snad k něčemu bude. Zatím mi ho předepsala nA dva měsíce s tím, že pak už nebude potřeba 🙂.. No a já čaj pila pořád..jen na ms jsem ho vysadila.

star28
14. srp 2017

@mandarinka90 No jsem zvedava tenhle mesic jak to dopadne.....doufam ze to k necemu bude. Tenhle mesic jsme se snazili celkem dost. Ted jeste jestli probehla ovulka ...byli jsme na dovce tak sem nemela jak testovat...testovala jsem az po navratu a to uz byla carka slabsi a dalsi den jeste slabsi

mandarinka90
14. srp 2017

@star28 no já zase pro změnu tento měsíc konečně poctivě testovala a ovu byla úplně ukázková..ale moc velké naděje si nedávám..tak ti budu držet palce ať je tt pozitivní, dovolenka taky udělá svoje 🙂

karolly
14. srp 2017

Tak holky, po 39 dnech se mi konečně rozjíždí MS. Jsem šťastná jako blecha a konečně bude moct proběhnout další vlna snažení 🙂

volfici
14. srp 2017

@karolly tak hurá do toho 👍

lucy0511
14. srp 2017

@mandarinka90
@star28 holky a nechybí vám progesteron?

star28
14. srp 2017

@lucy0511netusim doktorka mi nerekla jaky hormon proste jen ze mi chybi jeden hormon a ze po tehle praskach by se to mohlo lip uchytit

karzuz
14. srp 2017

Tak ani u nás zpoždění neznamenalo těhotenství ☹
Takže dneska jsem 1 DC a doufám ze naposled 😀 jako všechny 🙂
Otázka ke gynexu..musí se začít brát 1dc nebo je to jedno kdy jo nasadim?

mandarinka90
14. srp 2017

@lucy0511 jo myslím ze to je on..

kockakacka
14. srp 2017

@karzuz ja četla, ze 1.dc a tak jsem začala 😊

lucy0511
14. srp 2017

@star28 jo to bude ono taky sem ho měla nízký ale už se to docela rovná ale stejně mi to je prd platný když mi ještě ani neřekli jestli ten jeden funkci vaječník co mám funguje. 😀

darkwitch
14. srp 2017

@slayc my jsme se na jmenech dohodli az cestou do porodnice, jinak jsme meli vyber ze dvou od obou pohlavi...

nudusak
14. srp 2017

Tak se taky přidávám. Tento měsíc jsme začali a snad se brzy zadaří. BT neměřím, ovulační test jsem dělala pouze 3x. Podle app v mobilu mám ovulaci zítra, podle jiné ve čvrtek :D. Snad se trefíme :D. Hlen byl 12 DC, Od včerejška bolestivý styk (ale nic hrozného), dnes stále bolest v podbříšku při námaze, dosednutí... Jde mi z toho hlava kolem 🙂. Hodně štěstí všem.

volfici
15. srp 2017

@nudusak ahoj, taky držím palce ✊

opicaa
15. srp 2017

Ahoj holky..vim ze to nemam zatim cely mesic ale stejne je to divny...moc mi to na ovulaci neprijde..vyzna se v tom nekdo?

tyna1990
15. srp 2017

Ahojky tak já mám zpoždění 10 dní a dneska mi začal hnědý výtok, je vidět jen při otření. Na testu stále nic :( volala jsem na ambulanci na gynekologii bohužel ne ke svému, protože má dovolenou a můžu vám říct že mě sestra až rozbrečela jak byla neempatická :( když jsem ji to vše osvětlila s tim ze se snažíme přes dva roky mame za sebou 3 inseminace , ted jsme měli dva mesice pauzu. Řekla mi: To už vam asi nabíhají měsíčky ne? (ONA MĚ SE PTÁ!) že by to test mel zjistit a ze ted už to nemá ani cenu si delat test ale teda když jinak nedam no tak mam teda prijit ale mají desnej frmol... :( rekla jsem ji radsi ze teda pockam... Tak jsem zoufala :( nic me neboli ... menstruaci jsem mela pravidelnou a hodne bolavou... Nezbyva mi asi nic jiného než čekat :( jestli má někdo podobne zkušenosti a byl tehotny rada si to přečtu pro povzbuzení ...

cimon
15. srp 2017

@opicaa ahoj, to vypadá zvláštně 🙂 měříš si to ve stejnou dobu? Nepila si večer třeba víno? Alkohol zvyšuje teplotu😉 Jinak uvidíš, až budeš mít teploty naměřené i ve fázi s vyššíma teplotama.

Strana