icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lola88
18. srp 2017

@kockakacka Ano, beru 3 týdny 2x denně 5 kapek, pak týden pauza a pak nezávisle na ms zase 3 týdny a týden pauza. (Vlastně ms přišla poslední den v té pauze) 🙂

lola88
18. srp 2017

@tynka07 gynex je fakt nechutný, ale co bychom pro mimi neudělali žee? 😀

tynka199665
18. srp 2017

@janajens píšu to jak to mam zapsane a stejne nevim jak ty plodne dny mam.:/

janajens
18. srp 2017

@tynka199665 tak ja delam ovu testy a do toho merim teplotu

slayc
18. srp 2017

@tynka07 já mám tak stupidní telefon, že ani negativ to nemá:D uvidím za tři dny, a když nic, tak nic no🙂 dáme si holt další kolečko 🙂

Holky, jednou se nám to podaří, takže hurá do boje 🙂

katkas75
18. srp 2017

@tynka199665 já mívám cykly vesměs pravidelné a stejně mívám ovulaci od 11. do 15. dne. Když jsem se o to začala zajímat,taky jsem se orientovala podle obecných kalendářů.ale to nejde,není to přesné. Měření teploty mi ovu už přesně určilo. Můžu jen doporučit 😉

tynka199665
18. srp 2017

@janajens to já ne no :/ ale tak uvidim Ms by mela prijit za 8 dni :/ ..tak se budu modlit aby to tak dopadlo

tynka199665
18. srp 2017

@katkas75
Dobre děkuji moc 🙂 zkusím to 🙂
ted pockam zda Ms prijde ci ne a kdyz ne budu stastna a kdyz jo dalsi pokus nas nemine :D

janajens
18. srp 2017

@tynka199665 no me za 11dni tak si budeme drzet palecky

anetka9
18. srp 2017

@slayc Kdybys joooo chtěla, tak se to dá převést přes online úpravu fotek - http://www.perfectphoto.cz/ 🙂

katkas75
18. srp 2017

@tynka199665 tak😁 mě to měření vyhovuje,ani mě to moc neotravuje,protože vstávám pravidelně. Držím palce,ať to vyjde😉

janajens
18. srp 2017

@katkas75 ahojky Co Mas za aplikaci na mereni teploty prosim

katkas75
18. srp 2017

@janajens mám OvuView. Dřív jsem měla i Fertility Friends nebo tak nějak,ale byla anglicky a navíc se mi mazaly předešlé cykly,když jsem si nepriplatila. Ta současná je zdarma a česky 😀 mně se zdá dostačující a přehledná.

janajens
18. srp 2017

@katkas75 taky mam fertility a smazala mi cykly ted mam ovuview a jak vypada tvuj graf😂

aklin
18. srp 2017

Dobra zprava dne: v nejblizsich dnech a doufam i mesicich nebudu muset na vycisteni delohy. Doktorovi jsem rekla o bolestech na pravem vajecniku, sam nechapal, ale ovu probehla na leve strane. Na PMS mi doporucil kyselinu gama linolenova. Kazdopadne ms mi prijde. Tak od pristiho mesice budu chodit na jogu.

katkas75
18. srp 2017

@janajens jsem teď 10 DC,tato ms byla nějak delší,ještě včera jsem spinila,tak ještě tento cyklus nemerim. A včera jsem byla na tom sono vyšetření a probírali jsme to s manželem a tak nějak jsme se rozhodli,že tomu necháme volný průběh..tak nevím,jestli mám vůbec ještě měřit... Každý měsíc čekat,když je šance poměrně malá😞

janajens
18. srp 2017

@katkas75 ja mela ms tento mesic Jen tri dny a nejak ou divnou ovu driv tady muj graf

lenatko91
18. srp 2017

Holky, někdo tu psal, že bere gynex a kontryhel dohromady. Nebije se to? Já jsem právě gynex před pár měsíci vysadila (blbý nápad, cyklus se mi zas natáhl), tak uvažuju, že si ho zas nasadím. Jen nevím, jestli počkat na MS nebo ho začít brát hned. A jak ho zkombinovat s tím kontryhelem. Ten teď piju prvních 14 dní 2x denně.

tynka07
18. srp 2017

@janajens jasny, tak to asi ne :/ :D . Kdy chces poprve testovat??

tynka07
18. srp 2017

@lola88 😂asi tak, cekam odmenu. Ale tak ja budu rada uz za to, kdyz se mi da do kupy cyklus a klidne i trosku zkrati 🙂)
Ale tak mimi bych brala hned vid :D

Kdo tu ceka na pozitivni test ted po prvnim mesici s gynexem??

janajens
18. srp 2017

@tynka07 sama nevim. Chtela bych vydrzet Co nejdele pocitam tak 10dpo zkusim znad vydrzim

tynka07
18. srp 2017

@slayc 😂 tak to uz je horsi, ale tak u tohoto testu je ta druha carka docela i dobre videt 🙏

tynka07
18. srp 2017

@janajens držím palce a po pravdě, jak na tom vědomně jsi?? Sleduješ i když prostě nechceš??

janajens
18. srp 2017

@tynka07 no merim bazalni teplotu a delam testy mam jich doma plno prý pred ms pak sili tak uvidime nemyslet na to nejde a ve ctvrtek jdu k Nove dr

aklin
18. srp 2017

Uz temer dva tydny beru tinkturu jerab ptaci a piju malinik. Doufam, ze mi pomuzou.

tynka07
18. srp 2017

@katkas75 :/ ale tak hlavně že jste tak nějak v pořádku. A sama za sebe si myslím, že taková pauza bude i kuprospěchu ;)
Už jen to, že se na to nebude tolik tlačit, by mohlo pomoci. Ta hlava bude mimo a nebude se při sexu zatěžovat tím, jestli žížalky dopluli kam měli a každý den kam asi pluje vajíčko atd. A nejen hlava, ale i tělo si podle mne odpočine. Už si nemapatuju jak dlouho to zkoušíte, ale není to špatný nápad.

Po tom, co jsme měli s manželem, tak jsme si řekli, že to taky necháme na náhodě. Když bude ovulka, tak na sexu nebudu trvat atd, prostě jak co půjde, tak to půjde.

ALE testovat atd třeba nepřestanu. Já teda začínám celkově se symtometrální metodou a přijde mi to dobrý. Ne jen pro vhodnou dobu na početí, ale i pro mne samotnou. Hezky přes týden sleduju BT (jak jsem se bála otravování mého života, tak jen sáhnout po teploměru a změřit není nic tak hrozného :D ), sleduju i čípek. Hlen už u sebe znám, jen to bude poprvé vše potvrzeno (bílkovej doopravdy v době před ovulací atd). Koupím si teď prvně i ovu testy, ať mám vážně vše jisté 🙂 a docela se i těším jak se poznám. Až trošku doufám, že těhu přijde až po tom :D abych se poznat stihla. Celkově se na toto období i těším a doufám, ,že pro vás nakonec bude taky příjemné a z těch mnoha písmenek jsem ti prostě chtěla napsat, klidně testuj dál, na tom nic nezkazíš, jen to netestuj pro početí, ale pro sebe ;)

tynka07
18. srp 2017

@aklin tady taková skupinka zoufalek už :( :D ... by jsme tu mohli psát rozpisy co pomáhá, co a jak a kdy brát :D až by jsme mohli pomalu založit pomocnou stránku skrze všechny rady a tipy :D

tynka07
18. srp 2017

je vidět, že mám zase dovolenou, furt píšu :D

janajens
18. srp 2017

@tynka07 me se Ted probudila mala a jak jsem vstala z postele takovy bodnuti do podbrisku uz MI zase hrabe😂

aklin
18. srp 2017

@tynka07 to mas pravdu. Musime to brat optimisticky. Budouci deti prijdou ve vhodnou dobu. A ta doba jeste nenastala. Musime v to verit. O to vice se budeme na ne tesit.

Strana