Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holkyyy, teda vás tu je , co jim zadarilo !! To jsou skvělý zprávy !
Já dneska zase dělala test a zkoumala duchy 😀A prdlajs . Blbý no , když nevím , kdy proběhla (jestli vůbec ) ov.
Zjistila jsem , ze mě to testování docela baví .😀
Teda tady takovych dvoucarek, clovek chvili nestiha a vy se takhle rozjede. Gratuluji 🙂
@tynka07 sice ti nejsem úplně od začátku ale přidala jsem se asi na deváté strane a myslim ze tu taky nějaký čas pobudu, nemusíš se bát ze tu budeš sama 😀
Ještě někdo resil priznaky, pokud je test negativni asi to nebudou priznaky tehotenstvi, coz neznamena ze nemuzes byt tehotna ale tehotenske priznaky zpusobuje hcg a pokud je tak nizke ze ho test nezachyti je nepravdepodobne ze ho pocitis, ale preji ti at ms nedorazis a najdes dve 🙂
@anetka9 :/ aha :D tak jsem doufala, že ovulka by se blížit mohla :/ tak uvidím, zítra zkusím další, jestli se nezlepší ... a není možný, jen že jsi prošvihla tu správnou dobu na testování?? :/
DOTAZ k OT ... vím, že čárky musí být alespoň stejně silné, jak dlouho takhle vydrží?? Že když testnu třeba kolem 17.hodiny, tak je můžu třeba i zmeškat a tím si myslet, že ovu nebyla??
@hani1234 máš skvěle pozitivní přístup k / :D to já většinou už měla div ne slzy v očích :( ... většinou mě to dost vzalo. Tak gratuluji k novému koníčku :D
@nadrinka ty se směješ, ale je to fakt blbí, když se to snažím testovat :D
@darkwitch :D taky jsi koukala na kolikáté jsi stránce?? :D Njn, dost mě to vzalo u Janči :D ... moc ji to přeju, ale mám z toho fakt totální depku. Nebo teď už ne, ale měla jsem ji.
Jinak s příznaky jsi to popsala naprosto přesně!!! Vzala jsi mi to z rukou :D
@karolly no jo, my si tu ovulku dáme spolu :D ... teda jestli mi přijde :O :D A o jakých přípravcích a na co si to tu píšete?? Něco co k něčemu pomohlo?? :D
@tynka07 Noo někdo je má celý cyklus🙂 Já jooo, viděla jsem to na minulém cyklu🙂 Takže zatím čekááám, ale u tebe se to blíží, napovídá tomu hlen a teploty🙂) Jinak já měla i silnější než je testovací,ale musíš trefit dobrej čas no:D Když ho netrefíš, tak budou stejně silný, pořád ten test značí jenom to, že proběhne do 24-48, takže to je v pohodě🙂
@tynka07 😀 Jj, Tehotensky testy jsou moje hobby 🙂)) Nechci vědět , kolik z tenhle koníček utratím 🙈
Však se nám zadaří, uvidíš 🙂 Za rok se to tady bude hemžit fotkama miminek !!
Já se to snažím nebrat moc vážně .. samozřejmě si přeju , aby to vyšlo co nejdřív , aby malá měla parťáka nebo parťačku .. Ale nechci se na to moc upínat. Když se to zadarilo v květnu , tak jsem byla úplně vyplesklá , brala jsem to jako samozřejmost a ejhle v 8tt pápa lálá .. Teď už musím byt pokorná a nee to někam hnát , nemusí se to povést zase .. Ale říkám si, ze se nic neděje jen tak
Ahojky holky 😊 Tento měsíc se velmi aktivně snažíme znovu o babetko a dneska mě přišli testy z Wish, protoze pri prvnim těhu sem po dobu jednoho měsíce testovala skoro měsíc v kuse, protože sem tomu nemohla uvěřit 😂Tak tentokrát sem se pojistila temahle, abych ušetřila :D 🙂 Až se to jednou povede 😊
Všem přeji hodne 🍀 při nacházeni //
🙂
Holky , koukám , ze mnohdy řešíte nějaké pilule na udržení plodu .. Já nedávno četla tak hezky článek od gynekologa , kt naprosto vyvrací účinnost těchto preparátů . A ze i když je tehotenstvi hodnoceno jako rizikové , tak tomu tak doopravdy není , ze buď je prosperující a nebo není . Ale tím vám samozřejmě nechci nic vnucovat. To jen já tomu věřím , důvěřují síle mysli atak ..
@tynka07 ne každá máme hlen ukázkový, údajně může být ovlivněn i častým sexem .. Proto jsem se dala na měření BT s kombinací ovu testů. Gynex pro zkrácení cyklu, ten poslední měl nekonečných 42 dnů a to je pak vážně na palici 😒 Dr. mi doporučil mateří kašičku, tak uvidíme jestli tenhle elixír k něčemu bude
Ahoj holky, tak ja koukám na Malé lásky. Kamarádky říkaly, ze me to po shlédnutí toho seriálu prejde. No, nepřešlo :D nepřijde mi to tak děsivé..nejhorší je asi ta chovatelka krav
@slayc dekuji😍 snad bude vse ok...je to ale mazec mam za 3 tydny nastoupit do prace a uz sem se sesla se zamestnavatelem a ten mi misto 8h nabidl 4h ze nema penize a nemuze si me dovolit na plný úvazek... jenže zas potom budu mít menší mateřskou..penizky by se hodily...hypoteka rekonstrukce atd...
HOLKY jAK BYSTE TO ŘEŠILY???😎
@janapuma děkuji, jako jo bylo by to fajn... Jak píšeš měla bych čas na malou...ale ono je to takove slozitejsi😞 ona chce papirove 4h a přes Vánoce 11 h denne + SO i NE a zbytek na ruku.... Takze nebudu ani s malou a kdo vi jestli ty penize uvidim..nehlede na to ze nestihnu absolutně nic!!!😒

Je nak jsem se asi dockala a taky to u mne poooomalu zacina, dusik na OT, hlenu je kupa a zacina se pomaloucku tahnout, BT mi dneska rapidne klesla 😊 ... To sebepoznani je fakt pecka a kdyby to fakt vyslo, tak by to byla prvni znamka toho, jak G vazne pomaha 🙂
Sice je to mimo, ale aspon na tom OT mam ducha 😂😂