Sonický zubní kartáček a rovnátka. Máte s tím někdo zkušenost?

baris
5. lis 2021

Zdravím,

Potřebovala bych poradit ohledně sonického zubního kartáčku. Dcery budou mít příští rok rovnátka (ty nastálo). Začala jsem s nimi chodit na dentální hygienu, aby se naučily pořádně čistit zuby. A tam viděly sonický zubní kartáček a chtějí ho na Vánoce. Ale jaký vybrat 🤷? Je jich tolik a vůbec se v tom nevyznám. Na hygieně mi nabídli za 3.500kč jeden cuprosan i s nástavci pro rovnátka. A popravdě dát 7000 za 2 zubní kartáčky je pro mě šíleně. Máte s tím někdo zkušenosti???
Děkuji předem 🙏

zet83
5. lis 2021

My máme od Philipse. Pro začátek jsme si dcerkou koupili jedno tělo a měnili nástavce (kartáčky). Pak jsem jí ho dokoupila také. Kupovala jsem vždy v akci, na Philips se dají vygooglit hodně často slevy na 20%
Jinak tedy rovnátka zatím nemá, ale má teta, která je sestra u zubaře, jenž rovnátka dělá, tak mi je při výběru kartáčku doporučovala - sonické, její dcera totiž v té době už rovnátka na stálo také měla.

jarla
5. lis 2021

@zet83 mi se po letech pokazil, budu si kupovat nový, kde ty slevy mám hledat?

zet83
5. lis 2021

@jarla například tady..
https://onlinekupony.cz/kupon/sleva-na-vse-do-e...
zkoušela jsem a je funkční na těch 20%

Philips má hodně často veřejné slevy. Stačí do google napsat sleva philips a vždy něco vyjede. Já už takhle nakupuji přes jakýkoliv e-shop. Přes google dám sleva a obchod.. občas to chvilinku trvá ale téměř vždy se něco najde.

jarla
5. lis 2021

@zet83 moc ti děkuji

zuzkasim
5. lis 2021

Máme Philips, jedno tělo a každý svůj nádstavec. Používáme jen občas, nikdo z rodiny si na něj úplně nezvykl tak, aby ho používal stále, ani syn s rovnátky.

baris
autor
7. lis 2021

@zuzkasim
@zet83 děkuji za odpověď.