Sousedka mě mate svým chováním. Co mám dělat?
Předem se omlouvám za anonym, kdyby náhodou byla na modrým kotníku ale líbí se mi sousedka, pořád na mě mrká přes okno, pořád mi mává, ale nikdy se neodvážila jít za mnou a říct co ke mě cítí přijde mi to docela dost drzé že se snaží ze mě dělat blba, ale už jsem se rothodl že ji mávat nebudu nemá rozum i když se mi líbí ale to nic neměním na tom že ze mě dělá blba a já si od blbců jako je ona nenechám srat na hlavu co myslíte dělám dobře? Nebo mám jít k ní a pozvat ji ať u mě přespí? A kdybych chtěl na ni něco zkoušet tak rychle může utéct do svého domu je to blízko ale nemám v úmyslu na ni něco zkoušet jen se chci vedle ní probudit založit si s ní rodinu to je vše
Bože můj😲😨 a modrý kotník k tomu všemu😀😀
No tvl,co je,jsou prazdniny či co že se děcka nudi?Bo posledni dobou co diskuze to perla...

Už za tu holku píšu, nech ji. Ty si něco, co holka nechce
Jo a mimochodem i když si myslim že jsi troll,jediny blb (ktery se chova jako blb) jsi tady ty... a beztak si jen něco namlouvaš🤣😅
To je trapný i na trolla🤦💩
Nesnaží se tě máváním informovat o tom, že je s tebou těhotná??? Jestli jsi měl při sebeuspokojovaní otevřené okno, tak se to může stát. Víš jak abys nebyl za blba, který se nehlásí ke svému dítěti. Raději to spolu večer vykomunikujte. 🤣
@michaela666 🤣🤣🤣🤣
Ukaz ji pres okno bimbana a budete mit jasno oba 😎👍
Co bereš? Dáš mi to taky? 🤣
@michaela666 😀😀👍
Na modrým kotníku je už moc trollíků.
Ty bys taky chtěl každou, co? Každý den jinou, ideál 🧐😂
Ty vole já být teď těhotná tak dnes porodím 😂😂😂
V Opave zavedli wifi?
@mamadvoudeti doufam že takova diskuze tu bude i koncem zaři,možna mi urychli porod..🤣🤣🤣
Bóže, lidi, to už ani neumíte kvalitně zatrolit?! Budu muset něco vymyslet sama...
Prosím Vás jděte s toho slunce... Vidíte, že to Vašemu mozku nedělá dobře ...
@zelenaesmolda ne jenom ty poťápance dnes pustili na slunko 🙈🙈🙉
@treasurka
@mamadvoudeti
dobre vy dve :D
Nějak to nechápu.. 🤔 Tímhle se fakt někdo baví?? A nebo někdo může být opravdu tak vyšinutej?? 🤷♀️
Ale přiznám, že modrej kotník mě teda rozsekal 😂👍
Nechci na ni nic zkouset, jen si s ni zalozit rodinu, to je dobry 😂😂😂😂😂

@ivybee celkem děsivé, že, skoro jak z nějakého thrilleru 😃

To je zase materiál