Spánek - malá je vyspaná už o půlnoci. Máte to tak také?
Ahoj maminy moje malá chodí spát v 20:00 a o půlnoci už je vyspala a chce si hrát... Máte to tak taky 😃 díky
@mariegroth nikdy bych dítěti neridila spánek podle tabulek každý den je jiný a má jiné potřeby spánku
@mariegroth moc hezka tabulka! Ja bych se ji klidne ridila taky, ale syn ji asi akceptovat nebude 😂
@mariegroth Dopoledne spí 30 minut po obědě spí Hodinu nebo dvě A k večeru si este spí v tak půl hodiny
@mariegroth
kdybych dceru nechala odpoledne spat 1,5-2h jako podle te tabulky tak pujde spat snad o pulnoci,ma 19m
Snad se to časem srovná. Osobně bych tomu dala volný průběh a rozhodně bych nezkoušela upravovat režim spaní přes den. Dcera ještě teď ve dvou letech spí po poledním jídle některé dny tři hodiny, některé dny hodinu a půl. Nebudim a nemá to vliv na noční spaní. Čas se určitě srovná.
@fouskovi Je to jen orientacni. Pozoruji jeho “sleepy cues”. Nerikam, ze jsem nejaky expert, ale tohle funguje na moje dite. On je jeste maly a jeste nemel spankovou regresi. Ale spi mi 11 hodin v noci a pres den je spokojeny. Vzdycky budou dva tabory maminek - jedny pro volnejsi rezim a druhe pro nejakou strukturu. Maminka se zeptala, tak ji kazda radime, co umime, ne 😉😉
@zelenaesmolda Mas vypozorovane co funguje a tak to ma byt 🙂
@mariegroth U dcery taky neměl vliv jak dlouho nebo kolikrat denne spí na noční spanek...v noci spí svych 9 hodin ,dopoledne usina kolem pul 11 a spi od 1,5 hodiny i 2 a ctvrt,nekdy jen 45 minut,pak ma teprve obed,cele odpo uz nespi,usina nezi 19:30 a 20 hodinou

@pavla727 Me tohle malá obcas dela ve 3 rano,kolikrát jsem spolu sedely v kuchyni a svačily a pak zase usnula,vzdy se ji ale snazim vysvetlit,ze je noc,ze se spí,ze hračky i pohadky spinkaji a my budeme taky...lehnu si,delam ze spim,nekdy i usnu a ona si lehne a vetsinou usne...me spis definitivne vstává uz kolem 5 hodiny a vyspala samozrejme neni,v 9 hodin uz se smudla a spala by