Stejné časy. Co to může znamenat?
Hezký večer prosím o vysvětlení co znamená když poslední tři týdny zachytavam stejné časy 6:06,9:09,10:10,12:12,13:13 ale i večer děkuji
Že to chce vyměnit baterku v hodinkách. 👍
Nevim co kouříš, ale asi by jsi měla přestat ✌️
Ja to asi nechapu 😀
Ty budeš určitě švagrová děda Vševěda, která čeká na Kryštofa Kolumba, až připluje vodovodem.
@ovin
to asi neklapne s tou svagrovou,to by se prece neptala nas ale svagra ne ?:D
Nic nekouřím a baterka v chodinach je Nová no tak nic no
@zelenaesmolda Oni ho prý teď nasadili jako posilu na MK, protože ty prázdninové dotazy jsou čím dál vyšší level. Tak uvidíme, co jí odpoví.
jestli dobre chapu, tak se ptas, co to znamena, ze kdyz se kouknes na hodiny, tak je vzdy 9:09, 10:10, 11:11,... no asi bych rekla, ze to znamena ,ze mas h.vno co na praci a tak furt cumis na hodiny a houby starosti a proto to resis.
Budeš Jiná 🙂
Bila dira chrli cas.
To je super dotaz o hovne.

@apple_tree motory stojí, dochází kyslík 😀
Za me lepší,nez dotaz typu Je tam duch?Můžu byt těhotná??😂🤣jinak k dotazu..me dcera asi měsíc vstavala pravidelně v 5:01nebo v 5:03....přišlo mi to vtipný,teda ted mi to prijde v vtipný,v zimě jsem byla nasr....
@maargit teď jste ale všechny trochu mimo mísu. Jsou jedinci,kteří jsou na toto citlivější. Nemusí to znamenat,že hypnotizuje hodiny, ale prostě si všímá,že když na ně mrkne,je tam přibližně stejný čas. Já mám štěstí na kombinaci 22:22,nebo 22,2 atd(kouknu v kolik jít se psy,kolik nadojila kráva,kolik je na termostatu ...)
Začala jsem pátrat a objevila andělská čísla,viz odkaz v mém prvním komentáři
@amazonkajanik Ono je to pro dost lidi dost EZO, ale taky sem si toho všimla. Je to tak 10 let, a velmi často se podívám na čas, když je 11:11.
@tulikiss 😂😂😂
@95newmommy2020 je to ezo,to jo. Jenže dnes jsou lidi zmanipulovaný technologií a zapomínají na původní podstatu bytí. Když nám teď umřel pes,došlo nám,že to,že mi naznačil těhotenství a já letěla pro test,byl vlastně jeho dárek. V té době v něm začala klicit rakovina 😟 a když se syn naučil říkat jeho jméno,tak za týden na to odešel. My doma na tyhle věci věříme. Co si nemůžem racionálně vysvětlit,pochází z "druhé " strany. Ale nejsme zadní panbickari,vždyť by mě za tenhle názor před 300lety upálili 😂
@95newmommy2020 jo,jinak dvojky se mě zpravidla ukazují,když ztrácím naději na změnu, znamenají prý,že andělé jsou poblíž,naslouchají a nenechají mě padnout 😊 a můžu ti říct,že byly situace,které se divím,že jsem dala se zdravym rozumem. Nedávno jsem se dozvěděla,že si o mě pár lidí říká,že jsem psycho 😂ale já si jen nenechám srat na hlavu 😂😂😂
@amazonkajanik Já taky plus hodně numerologii. :D
A je fakt ze tohle nám sedlo. A taky nevyznavam žádný náboženství, ale tohle má něco do sebe.
@95newmommy2020 Jj,tchýně si před lety nechala udělat numerologii na švagra a přítele. Včetně povahovych rysů. A sedí to.
Všichni co se tu smějí, vám se to nikdy nestalo? Mě se tedy taky často stává, že na hodinách jsou stejná čísla. A určitě to není tím, že bych se nudila a koukala na hodiny 😀
@martaskaaa Mne se to stava bezne, ale nic z toho nevyvozuji. Proste nahoda, na nejaka andelska cisla fakt neverim 🤦♀️😁 Ale nikomu to neberu...
Ja se jeden cas budila vzdy ve 4:44. Bylo to fakt psycho, jak kdybych mela naprogramovany mozek.
@makovice88
ja jsem se kdysi kdyz jsem mela kasel budila vzdycky ve 2 rano a zacala chrchlat.nezalezelo vubec na tom,kdy jsem si vzala leky.
@amazonkajanik Já zase vídám 12:12 a ppdle tohodle článku by to mohlo znamenat, že se mi konečně podaří otěhotnět 🙂 https://chi-nese.com/andelska-cisla-kompletni-p...

@26janinka
ze prileti UFO a pristane ti na zahrade