Stihnu se vdát do třicítky i bez pravého partnera?
Ahoj všem. Asi se to nehodí tématicky mezi miminka a těhotenství, ale jak je tu nový rok, jsem třicítce zas o krok blíž. A kolem sebe pozoruji, že drtivá většina mých vrstevnic je už vdaná s dětmi nebo děti budou brzy mít. A já s nikým nebyla na rande x let. Prostě jsem nenašla toho pravého. Na pilu netlačím, ale uvědomuju si, že mi léta utíkají a za posledních 10 let se prakticky nic nezměnilo. Pár chlapů jsem samozřejmě potkala, ale každému šlo o to mě dostat do postele a vážným vztahem mi tak akorát mazali med kolem huby, abych svolila. Byla jsem hloupá. Svojí zdrženlivostí ale nemaji zájem taky. Asi je chyba ve mně, že každá má kolem má nějaký vztah, jen já nic. Nejhorší je to na rodinných setkáních s otázkami, kdy budu mít děti. Jak asi, když nemám ani s kým. Mrzí mě to. Nemyslim si, že bych byla ošklivá nebo neměla co nabídnout
@elespe999 byla, vdaná ve 22 rozvedená ve 23 🙊
@elespe999 Já jsem svého chlapa poznala v roce 2015, v roce 2017 jsme se brali a teď, když mi bude 32, tak právě řešíme rozvod, stále bezdětná. Osud? Náhoda? Tak či tak si říkám, že se nic neděje bezdůvodně, i když na druhou stranu mě bolí, když vím, že je mi už tolik a zatím stále bez dítěte a kort když vidím lidi v mém okolí, hlavně vrstevnice, že mnohdy čekají nebo mají už druhé dítě 😔

Já se vdala v 19,manžel je o 13 let starší.