icon

Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?

zelenaesmolda
31. pro 2020

Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?

Strana
z6
michaela666
22. pro 2021

@treasurka 🤣 a tohle se množí. Za pár let budeme slušně v pr....

kafr
22. pro 2021

@zelenaesmolda kalamář s brkem je absolutní top, ten se stane legendou. 👍😎😂

kafr
22. pro 2021

@treasurka A dvojčata! 🤦🏻‍♀️😭 Jen když si představím, kolik dětí už má a že tyto budou za cca 15 let už taky plodit 😰

treasurka
22. pro 2021

@kafr “mozna” ceka dvojcata…kdovi, ci ji je, treba ma jen zarazeny 💨💨💨🙈

zelenaesmolda
autor
22. pro 2021

@gramar
Tak ja jsem to nemyslela tak,ze by zaslouzil "anticenu".Pobavil spoustu lidi takze v pameti utkvi coz je i v nazvu diskuze 🙂

orisek56
22. pro 2021

Tak s dvojcatama mám lepší den 😆😆😆 jen bych nechtěla být u toho, když zrovna paní mamince vysvětlují z dutiny břišní, že to jist nebudou a že to vrací.

gramar
23. pro 2021

@zelenaesmolda To rozhodně

amazonkajanik
23. pro 2021

@orisek56 jako ta dvojčata,i kdyby bylo jedno, tak to je mazec....

orisek56
23. pro 2021

@amazonkajanik já tohle příště přečtu psychiatrické až do mě bude zase rejt a zranovat, proč jsem si pořizovala třetí dítě, když nezvládám fungovat s dvěma 😂 , myslím si že jsem na tom ještě dobře.

amazonkajanik
23. pro 2021

@orisek56 no tvl ... mě kdysi ženská doktorka řekla, že nejsem připravena na dítě, jen proto, že jsme měli mega krizi , kterou jsem pravda, neřešila moc dobře a proto nechtěla řešit, proč potrácím tak často. Bylo mi tehdá 27let. Změnila jsem doktora a bylo to 😄ta dokonce kroutila hlavou nad přístupem své kolegyně, že do toho je jí prd a má se snažit pacientku srovnat

netopejr
24. pro 2021

@orisek56 kolik jich má ra psychiatrička? Není bezdetná nebo nebo sama s jednim?,
Zná vůbec vysledky výzkumů, proč si lidi vybiraj ke studiu psych.obory??

orisek56
24. pro 2021

@amazonkajanik
@netopejr jo to nebyla její jediná rejpava vsuvka, asi měla potřebu si do mě už tak v pohrouzenem stavu kopnout. Klasika, vyslechla si mě, skákala do řeči, prohlásila diagnózu a napsala prášky a ještě tak blbě, že je ve skutečnosti nesmím při kojení, takže mě zmatená ale uvedomela lékárnice honem volala domu, ať léky radši sskonzultuju s pediatrem. Tak jsem musela skončit nasilne s kojením.

gramar
25. pro 2021

@orisek56 blbej psychiatr, dobrý kat... 🤦

mimi1004
25. pro 2021

@orisek56 Čas změnit psychiatra, evidentně sama vyhořelá, ne? 🤦‍♀️

orisek56
25. pro 2021

@gramar
@mimi1004 toho mi určila neuroložka , objednala mě k ní, asi aby se mě zbavila. Tak já žeru prášky a mezitím se motam víc a víc , někde bude hlubší problém .

amazonkajanik
26. pro 2021

@amazonkajanik no tak, to je ještě " štěstí", že je psychiatr a ne chirurg...🙄 Vedle v městě je obvoďačka a ta na vše dává ATB a když má svůj happy day, tak prý 3 x otčenáš 😄

gramar
26. pro 2021

@orisek56 zvláštní z neurologie na psychiatrii... I když je fakt že já od doby co se léčím s atakama nemám tolik migrénu vlivem uvolnění...

orisek56
26. pro 2021

@amazonkajanik no a nechceš mi na ní dat kontakt? Zrovna kvůli bolere bych uvítala delší cyklus ATB než jen 10 dní a konec😁 ta moje má často bobrika mlčení , ta nezvedne ani telefon a když ho zvedne za pár dní tak jen mekta jak se omlouvá ale má složité období ...když komunikuje tak musíš ty přesně vědět, jaká vyšetření potřebuješ a kam co chceš napsat, protože ona vždy jen položí otázku ..a kam Vás mám poslat, kam potřebujete?

orisek56
26. pro 2021

@gramar jo asi mají nějakou spou dohodu. No u mě se tím ale nic nezmenilo. Dál se motam , dál mám problémy se zrakem, bolesti na šíji , sracky jak bič, mrtvění nohou .....jen jsem u toho už v pozici zeleniny 😆

gramar
26. pro 2021

@orisek56 jaj kapusticka... 🤣 Laické doporuceni najdi jiného neurologa, nebo fyzioterapie, to nebude od nervů primárně, prášky na makovici zaberou cca kolem měsíce a pak by mělo přijít jistý stav "mamvpičismu" a uvolnění, když ne bude problém spíš ve skřípnutí nějakých nervů...

orisek56
27. pro 2021

@gramar fyzio začínám až 12 ledna, praktická mě odmítla napsat rhb a neuro si zase myslí, že to má napsat praktická. Tak jsem mezi kameny a výsledek je ten, že si je musím zaplatit, přitom stačilo doporučení. Praktika mám hlavně v plánu vyměnit, protože to jak se předvedla teď když jsem ji potřebovala nezapomenu. Mámvpici bych brala hned, ale jako na potvrou mám ad po kterých se bude kynout, tak nevím jestli mi to bude úplně jedno 😆 čeká mě mri krční páteře a nevím jestli je donutím, aby ještě nějak řešili bolerie v krvi i jinak než jen 10 dny antibiotiky. To je ale otravná kapusticka.

amazonkajanik
28. pro 2021

@orisek56 teda, já jsem taky měla ATB na bolerku jen 10 dní, pak na testy a ty ukázaly, že mám protilátky a další léčba netřeba. To spíš než k ní, bych tě poslala ke svému doktorovi, nebo k paní, co sloužila s mužem. Ta je taky ženská na svém místě. Hele, ať neplevime diskuzi, piš sz,ju

zelenaesmolda
autor
31. pro 2021

Tak a mame tu opet Silvestra.Toz sypejte ty pribehy z kapsy at vime,jak byl uplynuly konikovsky rok uspesny 🙂

veruuu_kubesovic
31. pro 2021

@zelenaesmolda
Nejaktuálnější a sobecka uživatelka klokanka se zhroucenym manželem a evidentní pifkou na tchyni...

treasurka
31. pro 2021

Asi to byla letos slabota, asi příští rok něco vymyslim, ať je o čem drbat ;)

mimi1004
31. pro 2021

@veruuu_kubesovic Souhlas, taky se nestačím divit 🤦‍♀️😆

zelenaesmolda
autor
31. pro 2021

@veruuu_kubesovic
jo,tu diskuzi jsem cetla ale nejak nestiham sledovat kterou diskuzi kdo zalozil takze nemam prehled co se tam vlastne deje a proc to tak schytala.

veruuu_kubesovic
31. pro 2021

@zelenaesmolda zadej klokanka31 do diskuzí a třeba se nestačíš divit...
Ta holka je pro mě absutne nepochopitelná a nechápu proto čemu tolik zbrojí...

elencze
1. led 2022

@veruuu_kubesovic tu poslední diskuzi neumím najít, ale mi stačila už ta loňská, že se jí nějaká holčička (kterou nazývala spratkem) zle podívala do kočárku

zelenaesmolda
autor
1. led 2022

@elencze
to jsem si vyhledala a musim rict,ze pokud to probehlo tak,jak popisuje tak by se mi to taky nelibilo.Ucim dceru,ze kdyz se chce podivat na miminko tak se musi nejdriv zeptat,pochopim treba u 4 leteho ditete,ze se hrne ke kocarku ale u 7-8 lete holky uz by mi to asi taky vadilo kdybych ji najednou mela v kocarku a jeste s dovetkem rodice,ze bere detem dudliky.

Strana
z6