icon

Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?

zelenaesmolda
31. pro 2020

Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?

Strana
z6
zelenaesmolda
autor
21. bře 2021

@kafr
to mi prijde jeste jako docela slabe kafe 🙂

amazonkajanik
21. bře 2021

@zelenaesmolda taky jsem na to koukala a je to slabota,oproti domi_love a strach z těhotenství 😉😁

amazonkajanik
21. bře 2021

@zelenaesmolda jo a teď ta diskuze u toho kouření v těhotenství, ta je taky výživná 🤣

kafr
21. bře 2021

@zelenaesmolda čekala jsem, že se to rozjede líp, potenciál tady byl 🙄

zelenaesmolda
autor
16. srp 2021

Tak co,mate nejaky update,damy?

kafr
16. srp 2021

Řekla bych, že aktuálně klid...
Jen mi přijde na hlavu postavená ta diskuze, kde se rozebírá trojúhelník muž - těhotná milenka - neplodná žena... Diskuzi založila a vede údajná kamarádka onoho muže.
Přijde mi maximálně trapné takhle rozebírat něčí život bez jeho vědomí. Jak by se asi dotyční cítili, když by zjistili, že se propírá na sociální síti období, kdy se jim takhle sype život 😢

gracinka7
16. srp 2021

@kafr já si pořád myslím, že je to ta milenka.

sudylichozrout
16. srp 2021

@gracinka7 Ty jo, ja si myslim, ze uz by se prokecla. A ono zatim ne. Vse sedi, nikde zadny ustrel, ze by se dala odhalit. Bud si to natolik dobre hlida, nebo je to fakt jen kamoska toho vola.

netopejr
17. srp 2021

@kafr @sudylichozrout a znáte nějakyho chlapa, kterej by tohle takhle a furt probíral s nejakou kamoskou?

codal
17. srp 2021

@netopejr pokud jsou si blízcí, tak mi na tom nepřijde nic tak divného, že se potřebuje svěřit. Taky mám blízkou kamarádku, se kterou řeším fakt všechno.

mimi1004
17. srp 2021

Ta diskuze je celá divná. Nechápu tu údajnou kámošku, že to probírá ještě někde na netu.

netopejr
17. srp 2021

@codal anp, Ty sses zena, ona je zena. Obe jste zeny a resite coty, moznoati a proberete si to.
Muži se v tom takto nebabraji, a pokid tak s kamaradem, s muzem, ne s zenou.

codal
17. srp 2021

@netopejr zrovna u tohodle mi přijde logický, že se radí se ženskou, že chce znát pohled ženy a jak by žena reagovala, to mu žádnej chlap neřekne.

amazonkajanik
28. srp 2021

@zelenaesmolda tak si myslím, že by se nám do ankety mohla zařadit nedávná diskuze s názvem " hodně dětí a matka v nouzi..." to bylo výživné 🤣

makovice88
28. srp 2021

@amazonkajanik A jak to nakonec dopadlo? Ja toho moc nestihla a pak to smazali.

amazonkajanik
28. srp 2021

@makovice88 já právě stihla přečíst 3 strany,hodit reakci a pak už jsem měla smůlu. Ale i to stačilo na to, abych pochybovala o mentálním zdraví dané osoby...

orisek56
28. srp 2021

@amazonkajanik už to zmizelo? Dlouho jsem se u ničeho tak nenasmala, jako u této n(h)ovinky. Třeba to ještě něco do konce roku trumfne.

michaela666
28. srp 2021

@makovice88 Autorka si udělala druhý profil a hrála divadlo, jak se za ní někdo vydává...dost vtipné. Jestli se dělo něco po tom, už jsem to nestihla.

zelenaesmolda
autor
29. srp 2021

@amazonkajanik
ted nevim presne o co slo,pripomen mi to?

kafr
29. srp 2021

@zelenaesmolda žebrala tady školní pomůcky pro děti, protože jich má hodně... Myslím, že tohle

gracinka7
29. srp 2021

@michaela666 už nic. Byly dva nebo tři příspěvky s dotazem, jestli je to fakt jedna samá a nebo dvě a pak to bylo smazané.

michaela666
29. srp 2021

@kafr Jj a svému chlapovi říkala Kozel 🤣

zelenaesmolda
autor
29. srp 2021

@kafr
tak to mi asi uniklo

hojda
29. srp 2021

@michaela666 a bylo potvrzeno, že to byla jedna osoba?

amazonkajanik
29. srp 2021

@zelenaesmolda jak padlo a vyplynulo z diskuze, paní s 6dětmi a 7na cestě zadala o prostředky na školní docházku. Jenže už takhle "zebrala" na emiminu někdo jí vytknul její nezodpovědnost.. Kdy s ex manželem má 3, s druhem chtěla jen jedno a mají na cestě 4 a to se přiznala, že už má jiného 🤦házela špínu na jiné a kopala do Romů, že když můžou oni,proč ne ona, která necerpa dávky, jako oni. Prý je podstiva a pracovita ...

zelenaesmolda
autor
22. pro 2021

Myslim,ze tohle sem patri pravem,pobavilo spoustu uzivatelek :D

treasurka
22. pro 2021

Neni to sice z MK, a asi (bohuzel) ani troll, ale privedlo me to zase jednou k myslence, jestli je volebni pravo pro vsechny fakt dobry napad…

gramar
22. pro 2021

@zelenaesmolda kalamar s brkem mě rozsekal už prvně, je tu na správném místě jen by zasloužil spíše cenu než anticenu 🤣
@treasurka ne že by se to dopsáním podstaty vylepšilo... 🤔🤣

Strana
z6