Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?
Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?
@zelenaesmolda taky jsem na to koukala a je to slabota,oproti domi_love a strach z těhotenství 😉😁
@zelenaesmolda jo a teď ta diskuze u toho kouření v těhotenství, ta je taky výživná 🤣
@zelenaesmolda čekala jsem, že se to rozjede líp, potenciál tady byl 🙄
Tak co,mate nejaky update,damy?
Řekla bych, že aktuálně klid...
Jen mi přijde na hlavu postavená ta diskuze, kde se rozebírá trojúhelník muž - těhotná milenka - neplodná žena... Diskuzi založila a vede údajná kamarádka onoho muže.
Přijde mi maximálně trapné takhle rozebírat něčí život bez jeho vědomí. Jak by se asi dotyční cítili, když by zjistili, že se propírá na sociální síti období, kdy se jim takhle sype život 😢
@gracinka7 Ty jo, ja si myslim, ze uz by se prokecla. A ono zatim ne. Vse sedi, nikde zadny ustrel, ze by se dala odhalit. Bud si to natolik dobre hlida, nebo je to fakt jen kamoska toho vola.
@kafr @sudylichozrout a znáte nějakyho chlapa, kterej by tohle takhle a furt probíral s nejakou kamoskou?
Ta diskuze je celá divná. Nechápu tu údajnou kámošku, že to probírá ještě někde na netu.
@zelenaesmolda tak si myslím, že by se nám do ankety mohla zařadit nedávná diskuze s názvem " hodně dětí a matka v nouzi..." to bylo výživné 🤣
@amazonkajanik A jak to nakonec dopadlo? Ja toho moc nestihla a pak to smazali.
@makovice88 já právě stihla přečíst 3 strany,hodit reakci a pak už jsem měla smůlu. Ale i to stačilo na to, abych pochybovala o mentálním zdraví dané osoby...
@amazonkajanik už to zmizelo? Dlouho jsem se u ničeho tak nenasmala, jako u této n(h)ovinky. Třeba to ještě něco do konce roku trumfne.
@makovice88 Autorka si udělala druhý profil a hrála divadlo, jak se za ní někdo vydává...dost vtipné. Jestli se dělo něco po tom, už jsem to nestihla.
@amazonkajanik
ted nevim presne o co slo,pripomen mi to?
@zelenaesmolda žebrala tady školní pomůcky pro děti, protože jich má hodně... Myslím, že tohle
@michaela666 už nic. Byly dva nebo tři příspěvky s dotazem, jestli je to fakt jedna samá a nebo dvě a pak to bylo smazané.
@kafr Jj a svému chlapovi říkala Kozel 🤣
@kafr
tak to mi asi uniklo
@michaela666 a bylo potvrzeno, že to byla jedna osoba?
@zelenaesmolda jak padlo a vyplynulo z diskuze, paní s 6dětmi a 7na cestě zadala o prostředky na školní docházku. Jenže už takhle "zebrala" na emiminu někdo jí vytknul její nezodpovědnost.. Kdy s ex manželem má 3, s druhem chtěla jen jedno a mají na cestě 4 a to se přiznala, že už má jiného 🤦házela špínu na jiné a kopala do Romů, že když můžou oni,proč ne ona, která necerpa dávky, jako oni. Prý je podstiva a pracovita ...
Tak jsem zvědavá, co se vyklube z tohoto: https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/ktera-politicka-strana-podporuje-manzelstvi-homosexualnich-paru/#post-80879498
https://www.modrykonik.cz/forum/zamestnani/je-realne-zvyseni-platu-o-11-000-korun/ Holky, tady se fakt pobavíte 🤣
@zelenaesmolda kalamar s brkem mě rozsekal už prvně, je tu na správném místě jen by zasloužil spíše cenu než anticenu 🤣
@treasurka ne že by se to dopsáním podstaty vylepšilo... 🤔🤣

@kafr
to mi prijde jeste jako docela slabe kafe 🙂