Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?
Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?
Voda ze záchodu, na to jen tak nezapomenu :D
Také přeji vše nejlepší do nového roku, hlavně pozitivní mysl a negativní testy (ne ty těhotenské :D )

Mrtvý Mikulášek. Tu káču by patřilo chytnout za pačesy a proplesknout zleva zprava. A pak jí naordinovat psychiatra.
Mimo už zmíněných něco s varlatama 15.leteho syna i s detailní fotkou (chvíli před tím něco s penisem, asi stejný autor) a pak matka, co jí syn viděl nahou..
@zelenaesmolda mixovaci Karin,asi 😁
Ale spíš než příspěvky,mě baví komentáře 😂
vše nejlepší do nového roku, v pozitivním slova smyslu pro mě byla nejlepší diskuze s duchařskými příběhy, a v tom trollím, ono to asi nebylo letošní, ale vyskočilo to na mě letos, jsem těhotná, nemám partnera a neumím se dole oholit, jak to děláte vy.
Tak to je ale na přesdržku, takové tvrzení...
Jinak Husky už jsem někde četla několikrát, ale vůbec nevím o co šlo...?
@nazka jestli to je opravdu ta uživatelka, kterou mám na mysli, takto teda musela být dlouhodobá lež, několikaletá snaha otěhotnět, pak se jí narodil chlapeček, jméno si nepamatuju, a právě v půlce prosince zemřdl. Bylo mu pár měsíců. Teda takhle dlouhodobě lhát za účelem zasáhnout spoustu lidí...to je hnus. Ale třeba jsem se spletla a ten trol neni tahle maminka
@misu8 Pokud je to uzivatelka, kterou myslim (pribeh jsem si nestacila precist, nez byl smazany), tak jsem s ni byla ve skupince o tchynich a tam psala normalni, uveritelne znejici historky ze zivota...tak je mi to tezko uverit, ze by to byl uplny troll. Kazdopadne lhat o smrti ditete je pro me nepredstavitelne...
@pipi_puncocha O bože, nééé... 😂 Taky tu máme husky, tak to mám do konce dnů o zábavu postaráno 😅
@amazonkajanik zkoušela jsem to dohledat na zdi a nepodařilo se. Ten chlapeček se narodil v srpnu, myslím, že někdo psal v diskuzi na zdi, že uživatelka je členem skupiny srpnovek. Ale třeba opravdu mluvím o někom jiném. Nerada bych, kdybych se pletla a dotyčnou maminku by tohle asi dost ranilo. Že jí někdo nařkne ze lži o takové tragédii.
@misu8
@felixfelicis Holky, na zdi u uživatelky camelinka https://www.modrykonik.cz/blog/camelinka/
příspěvek z 21. prosince, rozhořčený smajlík...
To je ten příběh, který beru jako dno letošního roku...
@bramarfi tak to je masakr. Když si vezmu,jak je asi mamince,co jí v listopadu umřel syn a holky tady z konika jim poslali dárky,aby měli aspoň příjemné vánoce a dočte se,že je někdo schopný si vymyslet smrt miminka 😣
@zelenaesmolda Já už tu moc nejsem, ale zaujala mě strory o kočce, co údajně řekla jednu křivou větu proti tchýni a skončila raz dva bez dítěte. To nemyslím ironicky, ani arogantně, prostě mi z toho jen spadla brada. Doteď nevím, jestli to byl troll nebo co. A pokud to byla pravda, tak by mě zajímalo vyústění.

Husky 😳
A všechno nejlepší do Nového roku.🥂