Strach z řízení auta. Překonala z Vás některá?
Maminka měla jste některá strach z řízení auta a překonali jste ten strach?Mám řidičák rok a za tu dobu jsem párkrát jela s mužem ,ale sama se bojím.Ted se snažím aspoň do školky dojet,je to kousek...jela jsem zatim tak 4krat ale stejně ten strach ve mě je.Manzel mi za týden odjíždí na týden pryč a já budu muset do té školky jezdit.Mame auto v kombiku,pro mě je velke,ale zatím není možnost koupit jine.dekuji za povzbuzení 🙂
Delala jsem si ridicak v 19, ridila jsem asi 4 roky, pak jsem poznala manzela a "predala" rizeni jemu a ja ridila uz jen svatecne. Chvili po narozenibdcery jsem uz za volant nesedl. Cim dele jsem neridila, tim jsem mela vetsi strach. Zacala jsem opet ridit minuly rok na jare. Manzel me asi pul roku premlouval, ze pujdeme a zkusime to spolu. Nakonec mi zaplatil kondicni jizdu v autoskole. Mela jsem jich v planu nekolik, ale instruktor mi rekl, ze z jeho strany mu to prijde zbytecne, ze by ho ani nenapadlo, ze jsem neridila 7 let. Kdyz jsem ho mela vedle sebe, tak jsem se tolik nebala a tim, co mi pak rekl, tak mi dodal ztracenou odvahu. Ted uz je to v pohode. Kvuli covidu jsem prisla o praci a tak tolik neridim, ale kdyz do auta sednu treba po dvou tydnech, tak jako bych zadnou pauzu nemela. Chce to prekonat ten strach a mit vedle sebe nekoho, kdo te uklidni.

Řidičák mám přes deset let, ale řekla bych, že až do jara pro mě bylo spíš příležitostné a děti jsem radši brávala do města busem.. když u nás je to dané i jedním autem a směnama u manžela v práci.. jenže.. přišel covid..omezené nakupování ve větším množství a manžel z toho začínal šílet, protože často dovezl něco jiného než jsem chtěla.. takže jsem se rozjezdila a čím víc jezdím, tím se bojím míň. Paradoxně se mi lí jezdí se dvěma dětma než s jedním tenkrát. Jen mám tendence si dopředu promyslet kudy kam pojedu, kde budu parkovat a jak jedu ve špičce, tak nejezdím do centra města..