Tak co myslíte? Kluk nebo holka?
Já se cítím na holčičku, co myslíte holky? 🙂 Dvakrát nám řekli holčička a dvakrát kkluk. Víc hlav, víc ví 😉 🙂

@anonymka789 ve kterem jsi tt? Pohlavi lze zjistit i z krve 😉
@priefi Právě, že už ve 36 a dneska mi řekli "no kluk, teda jestli se tam neplete něco jiného". Doktoři se nemůžou dohodnout, tak jsem zkusila štěstí tady. Jak už jsem psala, víc hlav, víc ví 😉
Priznam se..ze se v tom vubec nevyznam. My si pohlavi nenechali rict ani jednou. Chteli jsme prekvapeni. A jak je videt i doktori se mohou mylit.
@vendelinka08 My asi taky budeme muset být překvapeni. Ale vidíme v tom holčičku a všichni ostatní taky, tak uvidíme, třeba se ozve někdo, kdo tam něco uvidí 🙂 🙂
@anonymka789 Taky v tom vidim spis kavove zrno, tedy holku.. nezapomeňte pak dát vědět co to nakonec je :D
@viki999 Třeba se Nás tady s tímto názorem sejde víc. Nebojte, vědět dám.
@anonymka789 ani z krve? Z krve by to teda meli poznat 😉
@priefi Z krve mi nedělali, prej už to musí vidět na ultrazvuku. Jinak mám asi smůlu ☹
@anonymka789 ale uz na jinych testech to bude patrne. Sestra se me ptala, zda vim,.nebo nechci vedet, tak jsem ji rekla, ze vim, ale ze puvodne jsem nechtela vedet, ve zprave z 20tt po velkem utz jsem mela napsane pohlavi ciselne, proto se me ptala. A pak mi rekla, ze ona chtela prekvapko, ale pak dostala vysledky z krve, kde bylo neco, co urcuje dle krve pohlavi a mela to predat dr., jenze ona si zpravu precetla a jako zdravotnik vedela, ze urcita hodnota neceho znamena urcite pohlavi, takze mela po prekvapku. Zeptej se sveho dr., zda v nejakych testech neni tento vysledek. Pohlavi dle krve pry.lze piznat uz od 15tt a nekdy uz i na utz, jiste to je na velkem ve 20tt, ale mimco muze byt natocene tak, ze nelze poznat. Coz je Vas pripad.
@priefi takže mám jít za svým gynekologem a zeptat se sestry, jestli když mi brala krev nepřišel výsledek s pohlavím. Chápu to dobře?
Řekla bych že holčička 😉
Podle mě jasná holka.
Tak já absolutně nevím ale sem zvědavá co se nakonec narodí 🙂 držím palce
Já jsem teda ultrazvuk chlapečka nikdy neviděla, ale myslim si, že takhle velký "koule" mít nemůže 😀
@anonymka789 to o čem píše @priefi je snad standardně součást testů krve co se berou už na prvotrimestralni screening, jednou jsem tady už v jedné diskuzi na to narazila, byly tam čísla jaký znamenají co... ale není to taky úplně 100% protože záleží v jakem tt ti tu krev brali...ono to pak zas klesá a vím že bylo podstatný zda je to nad 50 nebo pod 50.. vydrž.. pohledam..
@anonymka789
@priefi tak jsem nenašla tu samou co minule, ale našla jsem jinou, kde je jasný o jaký parametr se jedná.. https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/hodnota-volneho-beta-hcg-v-1-trimestru-a-pohlavi-2/
@anonymka789 doktoři to umí poznat i podle délky stehenní kosti na druhotrimestrálním screeningu.
@anonymka789 mně to teda přijde na toho kluka, to kávové zrno by mi přišlo nějak šejdrem a takhle nízko pupečník je mi taky divný, my teda čekáme kluka a já sama jsem to viděla jasně na ultrazvuku už ve 13.týdnu.
@anonymka789 presne tak, pokud z predchozich krevnich testu tam neni nejaky takovy vysledeki 😉
@2hanah já právě nikde na ultrazvuku kluka nepoznala
@anonymka789 no u nás ten kluk vypadal právě takhle už v tom 13.týdnu, ale samozřejmě jsem jen laik a je to můj dojem z toho Vašeho ultrazvuku, my máme kluka 4x plus geneticky potvrzeného.
@2hanah tak to Vám závidím, že to víte na 100%. Také jsme doufali, že nám to řeknou jako hotovou věc a ono nic ☹ ☹
@anonymka789 Je to sice jen 50 na 50, ale člověk by se rád na něco těšil - připravoval a taky asi i nakupoval, chvíli slyšet to, pak zase tohle, byla bych z toho asi dost vedle, ale hlavní je, aby to bylo zdravé si musíme říkat. V tomto jsem měla štěstí, věděla jsem vždy hned od 12. - 13.týdne, co čekáme a souhlasilo to. Tak jen přeju, aby to nakonec bylo pohlaví, ve které víc doufáte a zdraví.
Z celého těhotenství máme jen 2 fotky. Mimčo nepolupracovalo až na týhle fotce se něco ukázalo
@anonymka789 pokud dle utz dr.nepozna, zda holcicka nebo kluk, tak my tady mame taky 50%, ze se trefime 😅 doufam, ze ty krevni testy aspon pomuzou Ti odpovedet na otazku. Nemusis jit na ko, klidne zavolek sestricce, pokud bude ochotna, hned veme Tvou kartu a muze Ti odpovedet. Kdyby nevedela, o cem mluvis, tak krevni vysledky z 1.screeningu beta hcg nebo tak neco... ale taky to neni 100% no 😎 ale treba se mimco na dalsi kontrole bude promenadovat a tajemstvi odkryje 😁
Nepoznám teda vůbec co je na fotce, ale u nás byl pytlík vidět už v 16tt dost viditelně a zřetelně, na každé kontrole nám ho ukazoval v plné kráse 😁.. i já lajk na uzv jsem hned viděla pindíka 😂. Ale zase já celou dobu chodím na kvalitní uzv, na kterém se dělají screeningy...jestli si nejsou jistí, tak stále je tam šance na holčičku 🙂
@anonymka789 Tak to bude určitě kluk, jak nespolupracuje 😂 (berte s humorem) Já čekám už druhého, mám i holčičku a vždycky u kluků hromada potíží (bohužel už realita).
Ale zase holčičky se stydí přece, alespoň u každý mojí známý to tak bylo
Dle mne holka dle plodové vody je to jasná tutovka zkus to hodně štěstí ať je to cokoli hlavně přeji zdravíčko pa

@anonymka789 Ultrazvuk je krásný a tiše závidím 🙂, nicméně nejsem z toho vůbec chytrá 🙂, nicméně přeji jen a jen zdravíčko 🙂.