Holka nebo kluk? Mohlo by se to změnit?

leonadominik32
12. bře 2021

Ahoj sem 36tt,, a nejsem si jistá jestli čekám holčičku nebo kluka .. I když my doktoři řekli ze to bude holka az do 6mesice říkali ze holka mohlo byt se to změnit ? A treba může to být kluk ? Mám takové pocity

klokanka31
12. bře 2021

@leonadominik32 Jistotu budeš mít po porodu ☺

leonadominik32
autor
12. bře 2021

@klokanka31 pravda no😀🥰

alilali
13. bře 2021

@leonadominik32 Tak když ti lékaři říkají, že je to holka. Nějak nechápu dotaz.

leonadominik32
autor
13. bře 2021

@alilali mám prostě takové pocity ze kluka 😂🥰

zrzeckas
13. bře 2021

@alilali tak to bez rict kamaradce... Ze jejich holka je kluk, protoze to dr tvrdili cele jeji tehu 😂

@leonadominik32 ano, i kdyz ti x doktoru rekne, ze to bude holka, tak se ti klidne muze narodit kluk.. Kamoska si to u druheho pak radeji rict nenechala aby se zas netesila a nebyla sklamana 😃

alilali
13. bře 2021

@zrzeckas Já ale netvrdím, že tomu nemůže být jinak, ale proboha, když doktoři vidí teď holku, tak co čeká, jediná jistota je porod. A mimochodem, to co píšeš se stalo i mé švagrové, ale ta nezakládala diskuze s tak stupidním dotazem, to se na mě nezlob. Jak eMimino tak MK poslední dobou je jak mraveniště slaboduchých ženských, co by si bez internetu ani polívku neuvařily.

Tady slečna píše "až do 6 měsíce mi říkali, že holka..." A od šestého měsíce říkají teda co, že si teď není jistá co čeká? To fakt neví, že jediná jistota je porod a , že ani doktoři nejsou neomylní?

zrzeckas
13. bře 2021

@alilali treba si o tom potrebuje povykladat, slyset nejaky pribeh, kdy pocit tehulky byl presnejsi nez utz u dr.... Mozna se ji nikdy nic podobneho nestalo a nikomu kolem.... Je typ zeny, ktera potrebuje neco probrat v davu a ji to v tu chvili neprislo stupidni... Myslim si, ze chtela vedet jak moc se doktori mili a jak moc muze dat na sve pocity. Treba mohla byt jinak polozena a hned to vypada jinak..... Jsou i horsi dotazy, s uplne jasnou odpovedi a nekteri s tou samou otazkou umi chodit mesic, co mesic a pak to taky pribyva rychle..... Taky si myslím, ze to je i tou karantenou, ze tu zacinaji byt stupidni dotazy, moc se vse bere a resi... Treba se nektere i nudi a bavi se tim.... Ale tuto otazku bych ji za zle nemala.

leonadominik32
autor
13. bře 2021

@zrzeckas 🥰🥰

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru